- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.476
- 63
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Şimdi babamı aramışlar.Dayi sorun var gene heralde diyor.Tabi o ara eşim akrabalariyla gorusmemi.istemedi.Ailem sana düşman dedi.Birde gidiyor dayısına.Sorunlarimiz var diyor.Dayisi babamı ariyor.Ben teyzemlere gitmiştim.Evde değildim.Sorun varmış diyerek babamda anlatıyor dayı da diyorki evet bu böyle dev etme güzellikle bitecekse bitsin babamda gidelim hediyeleri verip dinleyip helallesip.gelelim asla ağlama zayıflık gösterme dedi.Dayi ve yengesine de aramız iyi diyor.Yalan söylüyor.Esim.Hem annesi hem ben arada kalınca tekrar dayısına gidiyor.
böyle olsa pes etmezid arkadaş, kadın gitsin diye gözünün içine bakıyor zayıf karakterli kocası muhtemelen. İlerde olsaı bi pişmanlık durumunda kadını suçlicak çünkü kendi de yapamıyor. Yani karşılıklı olsa kadın anlar gitmez zatenBaşkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini
gerçekten o kadar über kezban kiAşırı über kezban konular açıyorsunuz, kusura bakmayın. Belliki atlatamadığınız şeyler var . Kafanızda netleştirin ve bence yardım alın. Hayatınız bir fırtınaya tutulmuş hala cinsellik olmadı yok bedenlerimizi gördük ıvır zıvır.
Ahahah cinnetlik iş arkadaşlarında bugün.gerçekten o kadar über kezban ki
(böyle cinsiyetçi ayrımcı lafları hiç sevmesem de)
aile muhafazakar bu nette tanışıyor
burada bir şey yazılıyor güya onu alıntılayıp cvp veriyor verdiği cevabın hiç bir alakası yok
dayılar teyzeler herkesler konuların içinde
zeka özürlü mü
dalga mı geçiyor
sürekli aynı şeyler aynı konuyu 48. açışı oldu
hayır eşi süper insan değildir orası ayrı ama bu kızla ben aynı ofiste çalışıyor olsam şimdiye katil olurdum ne kadar sıkıntı sorun tuhaf anormal bir insan yavv
Sırf bu yüzden ne arkadaşlıklar bitirdim. İnsanın beyni çılbır oluyor artık çekilmiyor.Ahahah cinnetlik iş arkadaşlarında bugün.
Ne dertleri biter ne tasaları, hayatını 85858838.kez sabote etmesinin hikayesini tek kulağında kulaklık ile dinlersin.
Babam kendi istiyor gitmeyiKafanizi kullanin onlarin ayaklarina gitmeyin. Güvendiginiz birinden hediyeleri gönderip bitirin. Yok hellallesmek felan. Ben asla babami bir daha onlarla muhatap etmezdim. Babami 20 sene önce kaybettim, ama onun böyle hiyarlar tarafindan rencide edilmesine ilk hatalarinda yüzlerinin ortasina patlardim. Siz de artik bi dik durun. Sevdiginiz adam da maalesef
Nikah iptali 10 gün içinde oluyor heralde.Resmi olarak biz 4 aylık evliyiz.Nikah iptali olmuyor mu sizin ki ?Ayni evde yasamadiniz anladigim kadarıyla.Babanızi dinleyin
Babaniz iyi niyetli olabilir ama ayaklarina gitmesinBabam kendi istiyor gitmeyi
Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyleBabaniz iyi niyetli olabilir ama ayaklarina gitmesin
Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle
Ayaklarına mi gittiniz bir de ?Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle
Ayaklarına gittiğiniz sürece , eşinin ve kaynananın ayağının altına paspas olacaksın.Onca olaya rağmen güya hediyeleri vermeye gidiyorsun.Kaynanan dememiş miydi 'siz bizim oğlumuza tanısmaya ayağımıza geldiniz' diye.Simdi aileler araya girerek barışsanız bile kaynanan yarın bir gün 'oğlumla barışmak için ayağımıza geldiniz' diyecek.Haklı daAlınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle
Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?