Boşanan veya Nisan Atanlar ?

kız daha boşanmadınmı sen kaynananın parasıyla geçinecektiniz noldu aynı konuyı milyon milyar kere açtın bizmi boşatalım ne istiyon

Kafanizi kullanin onlarin ayaklarina gitmeyin. Güvendiginiz birinden hediyeleri gönderip bitirin. Yok hellallesmek felan. Ben asla babami bir daha onlarla muhatap etmezdim. Babami 20 sene önce kaybettim, ama onun böyle hiyarlar tarafindan rencide edilmesine ilk hatalarinda yüzlerinin ortasina patlardim. Siz de artik bi dik durun. Sevdiginiz adam da maalesef

3 hafta önce nişan attım, hediyeleri gönderdim. Kafam rahat, şimdiden kurtulmuş gibi hissediyorum. Olmuyorsa bu kadar zorlamanın anlamı yok. Sizin aileler falan da çok yüz göz olmuş zaten. Artık önünüze bakın. Siz de çok takıntılısınız maalesef sürekli konu açıyorsunuz

Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini
böyle olsa pes etmezid arkadaş, kadın gitsin diye gözünün içine bakıyor zayıf karakterli kocası muhtemelen. İlerde olsaı bi pişmanlık durumunda kadını suçlicak çünkü kendi de yapamıyor. Yani karşılıklı olsa kadın anlar gitmez zaten

Sizin ayrılmaya niyetiniz yok ki. Hala dayıya gidilip son bir kez konuşulma diye birşey çıkarmışsınız. Ayrılmaya niyeti olan herşeyi yollar, davayı açar. Dayı ne alaka. Yani cidden ayrılmayacaksınız konu açmaya da üşenmiyorsunuz evlenin gitsin ya.

gerçekten o kadar über kezban ki
(böyle cinsiyetçi ayrımcı lafları hiç sevmesem de)

aile muhafazakar bu nette tanışıyor
burada bir şey yazılıyor güya onu alıntılayıp cvp veriyor verdiği cevabın hiç bir alakası yok
dayılar teyzeler herkesler konuların içinde
zeka özürlü mü
dalga mı geçiyor
sürekli aynı şeyler aynı konuyu 48. açışı oldu
hayır eşi süper insan değildir orası ayrı ama bu kızla ben aynı ofiste çalışıyor olsam şimdiye katil olurdum ne kadar sıkıntı sorun tuhaf anormal bir insan yavv

Ahahah cinnetlik iş arkadaşlarında bugün.

Ne dertleri biter ne tasaları, hayatını 85858838.kez sabote etmesinin hikayesini tek kulağında kulaklık ile dinlersin.

Ahahah cinnetlik iş arkadaşlarında bugün.

Ne dertleri biter ne tasaları, hayatını 85858838.kez sabote etmesinin hikayesini tek kulağında kulaklık ile dinlersin.
Sırf bu yüzden ne arkadaşlıklar bitirdim. İnsanın beyni çılbır oluyor artık çekilmiyor.

Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum.

Eşiniz ailenizi silmenizi istiyor. Önceki konunuzda da aynısını yazmışsınız. Bu ne cüret anlamadım??

Nikah iptali olmuyor mu sizin ki ?Ayni evde yasamadiniz anladigim kadarıyla.Babanızi dinleyin

Babam kendi istiyor gitmeyi

Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle
Ayaklarına gittiğiniz sürece , eşinin ve kaynananın ayağının altına paspas olacaksın.Onca olaya rağmen güya hediyeleri vermeye gidiyorsun.Kaynanan dememiş miydi 'siz bizim oğlumuza tanısmaya ayağımıza geldiniz' diye.Simdi aileler araya girerek barışsanız bile kaynanan yarın bir gün 'oğlumla barışmak için ayağımıza geldiniz' diyecek.Haklı da

Gelenekçi bir aile gibi görüntü çizip ,modern bir hayat yaşamaya çalışıyorsun.O iş öyle olmaz.Ya geleneklerine bağlı olacaksın, o zaman damat tarafının ayağına gitmeyeceksin hele de babanla ,nette biriyle tanışmayacaksın , düğün öncesi nikah kıymayacaksın vs ya da modern bir hayat yaşıyorsan evliyim ama nişanlıyım ,aynı eve girmedik , evli ama bakireyim vs demiyeceksin.Önce hayat görüşünü belirlemen gerekiyor.

Abi ben dejavu mu yaşıyorum nedir bu bdvnin anketvari konuları? Hepsini aynı kişi mi açıyor?
Daha önce nişan atan var mı? Daha önce ayrılan var mı? Daha önce zırt olan var mı,pırt olan var mı?
Gözünün üstünde kaş olan var mı?
He var. Napıcan?
Ayrılmaya mabadı yetmeyen,yeten kaç kişi var diye soruyor. Gel,sen yokken bir kişi eksiğiz sevgili kahve abla.

Alınan hediyeleri hazırladım şimdi ankaradan Denizli ye geldim kuzenimde yatılı kalıp İzmir e geçip konusucaz sonra alınanlar hediyeler verilecek öyle

Tabii gidin mutlaka. Belki bir duygusallık olur, bir yakınlaşma olur barışırsınız.

Yahu evlilik bitme noktasına gelmiş artık. Hediyeleri filan veririm kargoya. Ne uğraşıyorsunuz. Eğer amacınız farklıysa başka tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…