Boşanan veya Nisan Atanlar ?

Ahahahh evet ya tonla var nişan atan, ayrılan, boşanan. Sana nasıl lazımdı? Herkesin tahammül seviyesi farklı, fikir yapısı, yaşam tarzı, huyu suyu... Bitti diyorsan biter yani, g.tünde ben var diye de bitirebilirsin, her gün kavga dövüş koparır ama bitirmeyedebilirsin, ortak bulunca mı için rahat edecek yoksa yapmak istediğini yapınca mı?

di mi bu kaçıncı boşanıcam konusu, versin dilekçeyi o zaman yorarız kendimizi belki gerçi sonra tekrar barışma ihtimali de var ama neyse. ezberledik bazı konu sahiplerini

Cikmadik candan umit kesilmez dayi, yenge, amca, komsu birileri baristirmaya yanaşır belki, bosuna kendimizi yormayalim

Cikmadik candan umit kesilmez dayi, yenge, amca, komsu birileri baristirmaya yanaşır belki, bosuna kendimizi yormayalim
Barismislar zaten hahaha ben biliyodum bosanmaz bu konu sahibi baska konuya yazmis orda gordum hala kaynanayi sucluyor. Ay bir an once ayni eve girselerde gorse kim suclu gerci o yine anlamaz ama neyse bir sure rahatiz sanirim barisildigina gore.

Barismislar zaten hahaha ben biliyodum bosanmaz bu konu sahibi baska konuya yazmis orda gordum hala kaynanayi sucluyor. Ay bir an once ayni eve girselerde gorse kim suclu gerci o yine anlamaz ama neyse bir sure rahatiz sanirim barisildigina gore.

3 gün sonra kavgaya başlarlar perşembe günü acaba mı der cuma boşanmaya karar verir pazartesi dilekçe vermeye yakın yeniden barış

Ben onumuzdeki hafta yine konu açar diyorum
Aslında girsin kocasıyla aynı eve kaynanası da cigarasını yaksın salonun ortasında daha baba evinde oturup bu kadar konu açılıyorsa,izmire,kocasının evine gidince kim bilir ne malzemeler çıkacak bu üyeden,2 sezonluk

Offf oku oku bitmez.

Offf oku oku bitmez.
Ya tabi hiç bir yazar kendi konularından diğer yazarların konusunda yargılanmaz ama bu Pembe ablamız 30 senelik ev hanımı edasıyla,eşi ile problemi olan üyelerin açtığı konularda evlilik üzerine öyle bir nasihatlar veriyor ki okurken salak salak sırıtıyorum

Zaten %99 kaynanayla yasayacak. Iki evin kira ve faturalarini odeyemeyecegine ikna edemedik konu sahibini.
Diger konularda kahve pembenin beylik yorumlarini okuyorum. Bakalim kendi evliliginde ne yapacak

Maalesef düzelmez..

Valla bu forumda herhalde nişan atacağım diyip atan bir ben oldum. Dünya kadar ayrılacağım boşanacağım konusu ama ne hikmetse kimse de harekete geçmiyor

Valla bu forumda herhalde nişan atacağım diyip atan bir ben oldum. Dünya kadar ayrılacağım boşanacağım konusu ama ne hikmetse kimse de harekete geçmiyor
Erkekler değerlendi,geçen sene 250.000 olanlar bu sene 700 bin. Seneye de uçacak gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…