- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ahahahh evet ya tonla var nişan atan, ayrılan, boşanan. Sana nasıl lazımdı? Herkesin tahammül seviyesi farklı, fikir yapısı, yaşam tarzı, huyu suyu... Bitti diyorsan biter yani, g.tünde ben var diye de bitirebilirsin, her gün kavga dövüş koparır ama bitirmeyedebilirsin, ortak bulunca mı için rahat edecek yoksa yapmak istediğini yapınca mı?Abi ben dejavu mu yaşıyorum nedir bu bdvnin anketvari konuları? Hepsini aynı kişi mi açıyor?
Daha önce nişan atan var mı? Daha önce ayrılan var mı? Daha önce zırt olan var mı,pırt olan var mı?
Gözünün üstünde kaş olan var mı?
He var. Napıcan?
Ayrılmaya mabadı yetmeyen,yeten kaç kişi var diye soruyor. Gel,sen yokken bir kişi eksiğiz sevgili kahve abla.
Ya Allah aşkına gülme krizine sokmayınBisey olmaz beden gormekten
Hayır bi de o kadar laf anlatmışsınız ahahaha konu açmak için açıyor yaArtik ciddi olamıyorum yorum yaparken
di mi bu kaçıncı boşanıcam konusu, versin dilekçeyi o zaman yorarız kendimizi belkiOnce bosanma dilekcesini mahkemeye verin sonra nasil atlattigimizi aciklayacagiz.
di mi bu kaçıncı boşanıcam konusu, versin dilekçeyi o zaman yorarız kendimizi belkigerçi sonra tekrar barışma ihtimali de var ama neyse. ezberledik bazı konu sahiplerini
Yav adam senin kocan sonuçta görse ne amaaanCinsel birliktelik olmadı.Ama bedenlerimizi gördük.Utaniyorum.Pisman oldum.Ama bu sebep değil ben onu sevdim.Gercek yüzünü 1 1.5 sene sonra gordum
Barismislar zaten hahaha ben biliyodum bosanmaz bu konu sahibi baska konuya yazmis orda gordum hala kaynanayi sucluyor. Ay bir an once ayni eve girselerde gorse kim suclu gerci o yine anlamaz ama neyse bir sure rahatiz sanirim barisildigina gore.Cikmadik candan umit kesilmez dayi, yenge, amca, komsu birileri baristirmaya yanaşır belki, bosuna kendimizi yormayalim
Parmaklarımız yorulmasın bu kezOnce bosanma dilekcesini mahkemeye verin sonra nasil atlattigimizi aciklayacagiz.
Barismislar zaten hahaha ben biliyodum bosanmaz bu konu sahibi baska konuya yazmis orda gordum hala kaynanayi sucluyor. Ay bir an once ayni eve girselerde gorse kim suclu gerci o yine anlamaz ama neyse bir sure rahatiz sanirim barisildigina gore.
Barismislar zaten hahaha ben biliyodum bosanmaz bu konu sahibi baska konuya yazmis orda gordum hala kaynanayi sucluyor. Ay bir an once ayni eve girselerde gorse kim suclu gerci o yine anlamaz ama neyse bir sure rahatiz sanirim barisildigina gore.
Aslında girsin kocasıyla aynı eve kaynanası da cigarasını yaksın salonun ortasında daha baba evinde oturup bu kadar konu açılıyorsa,izmire,kocasının evine gidince kim bilir ne malzemeler çıkacak bu üyeden,2 sezonlukBen onumuzdeki hafta yine konu açar diyorum
Offf oku oku bitmez.Aslında girsin kocasıyla aynı eve kaynanası da cigarasını yaksın salonun ortasında daha baba evinde oturup bu kadar konu açılıyorsa,izmire,kocasının evine gidince kim bilir ne malzemeler çıkacak bu üyeden,2 sezonluk
Ya tabi hiç bir yazar kendi konularından diğer yazarların konusunda yargılanmaz ama bu Pembe ablamız 30 senelik ev hanımı edasıyla,eşi ile problemi olan üyelerin açtığı konularda evlilik üzerine öyle bir nasihatlar veriyor ki okurken salak salak sırıtıyorumOfff oku oku bitmez.
Aslında girsin kocasıyla aynı eve kaynanası da cigarasını yaksın salonun ortasında daha baba evinde oturup bu kadar konu açılıyorsa,izmire,kocasının evine gidince kim bilir ne malzemeler çıkacak bu üyeden,2 sezonluk
Maalesef düzelmez..Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Erkekler değerlendi,geçen sene 250.000 olanlar bu sene 700 bin. Seneye de uçacak gibi duruyorValla bu forumda herhalde nişan atacağım diyip atan bir ben oldum. Dünya kadar ayrılacağım boşanacağım konusu ama ne hikmetse kimse de harekete geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?