Sevmiyorum diyemem iyi kötü bir sürü zamanımız geçti.Ama şu anda acıma duygusunu çok yoğun yaşıyorum. Borcun içinde yeni ev, yemek...vb masrafları olacak. Bu arada aşırı anaç ve merhametli bir yapım vardır.Çocuk içinevliliğe devam edilmez
Önemli olan sizinde düşünceleriniz
Mutsuzdum bir yuvada büyümeleri davamı iyi olucak bunu düşünün
Eşinizi seviyormusunuz,ortak bir paylasayim bu evliliği yürütebilirmisiniz bunu düşünün
Birde sizi çok kararsız gördüm
Kendimde şuan boşanma aşamasında olduğum için söylüyorum
Bir karar verdim ve bitirdim
Aslada pişman değilim
Umarım sizin evliliğiniz Düzelir
Kumar 8 yıldır hayatımızda ama son 4senedir kumar hastası. Çalıştığı yakın arkadaşları da at yarışı hastası çıkınca olan oldu at aldılar. Bu sene herbiri başka İş yerlerine gittiler, ayrıldılar ama biriyle hep telefonda konuşuyor. O 17 yaşından beri Oynuyor. At ortağı...Boşanınca çocuklarıyla ilgilenemez mi? Neyine üzülüyorsunuz ki? Sizin kumar bağımlılığınız olsa eşiniz sizi 17 yıl idare eder miydi?
Çocuk var mı?Bende bugun actim bu konuyudertler farkli ama konu ayni bende bayramdan sonra basvurcam ama kafamda deli sorular
Eşine atlarıyla mutluluklar dile ve bırak.Kumar 8 yıldır hayatımızda ama son 4senedir kumar hastası. Çalıştığı yakın arkadaşları da at yarışı hastası çıkınca olan oldu at aldılar. Bu sene herbiri başka İş yerlerine gittiler, ayrıldılar ama biriyle hep telefonda konuşuyor. O 17 yaşından beri Oynuyor. At ortağı...
Iki tane canmÇocuk var mı?
Bence tedavi olma ve asla tekrar kumar oynamama şartıyla son bir sans verebilirsiniz. Ama eşinizin ne kadar ciddi oldugunuzu anlamasi sart.
Gördugum kadariyla seviyorsunuz ve baska sorun da yok gibi[/QUOTE
Eşim uzman doktor. Kendisini hasta olarak görmüyor. Destek almak istemiyor.Simdi evlilik terapistleri var. Bence eşiniz kumarı bıraksa sizde evliliğe devam etmek istiyorsunuz. Uzman birinden yardım alın derim . Eğer eşiniz düzelme yoluna girerse sizde ona göre bir karar alırsınız. Burada ki herkes herkese ayrıl diyor anlamıyorum . Evet evli değilim ama evliliğin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Ilk önce desenize düzelme ihtimaliniz var mı diye? Ama yok bosan gitsin. Gerçekten bunun vebalini almak istiyor musunuz
Çok iyi bir insandır.Ama kötü şeylerde yaşadım. Kendisi hepsi geri kaldı diyor ama çok fazla şey yaşadım. İçkiyi de 4-5 aydır bıraktı.Eşinizi seviyorsunuz gibi geldi bana. Anlattığınıza göre iyi de bir adam, kötü alışkanlığı dışında. Deseniz ki ya tedavi olacaksın ya da boşanıyorum, kesin kararım bu. Ama duruşunuzda net olun. Belki tedavi olmayı kabul eder, yuvanız kurtulur.
Annemlere gitmiştim orda eşim için psikiyatriste gittim. 14 yıllık evliliğimi anlattım Psikiyatrist nasıl adam bulmuşsunuz böyle dedi. Tedavi olması gerekiyor dedi. Psikiyatristin kendi hakkında yaptığı yorumu etik bulmadı. Kendisi de uzman doktor. Hastanesindeki psikiyatristlere kendisi hakkında yapılan yorumu sormuş 3.kişi hakkında konuşulmaz demişler. Kumar yüzünden gittiğini söyledim diyor. Onlara hasta olmadığımı söyledim diyor ama at alıp her ay ev taksidi öder gibi ata masraf yapıp koşturacaklar at yarışında. Tedavilik bir durumum yok diyor.Simdi evlilik terapistleri var. Bence eşiniz kumarı bıraksa sizde evliliğe devam etmek istiyorsunuz. Uzman birinden yardım alın derim . Eğer eşiniz düzelme yoluna girerse sizde ona göre bir karar alırsınız. Burada ki herkes herkese ayrıl diyor anlamıyorum . Evet evli değilim ama evliliğin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Ilk önce desenize düzelme ihtimaliniz var mı diye? Ama yok bosan gitsin. Gerçekten bunun vebalini almak istiyor musunuz
İşte, talebinizi kesin bir dille ifade edin. Ya herru ya merru. Ya kumar, alkol tedavisi ya da bu iş burada biter deyin. Başka hiçbir şey hakkında ne konuşun ne de yorum yapın. Yani sen böyle yapmıştın, şöyle demiştin konularına hiç girmeyin. Ağzınızdan “ya tedavi ya boşanma” dan başka bir şey çıkmasın.Çok iyi bir insandır.Ama kötü şeylerde yaşadım. Kendisi hepsi geri kaldı diyor ama çok fazla şey yaşadım. İçkiyi de 4-5 aydır bıraktı.
Aslında kendiside biliyor ama itiraf etmiyor. Ben boşanma protokolünü kendisine attığımda çok kötü olmuştu. Tedavi olmuyorsa ki olacağını zannetmiyorum. Doktor ya zoruna gidiyor destek almak. Davayı açacağım blöf yapmadığımı görsün.İşte, talebinizi kesin bir dille ifade edin. Ya herru ya merru. Ya kumar, alkol tedavisi ya da bu iş burada biter deyin. Başka hiçbir şey hakkında ne konuşun ne de yorum yapın. Yani sen böyle yapmıştın, şöyle demiştin konularına hiç girmeyin. Ağzınızdan “ya tedavi ya boşanma” dan başka bir şey çıkmasın.
Alkol bazı insanları tanınmaz hale sokar. Keza kumar da aynı. Ben hasta değilim diyor eşiniz ama bağımlılık bal gibi de bir hastalık. Yazın internete bağımlılık hastalığı diye şak diye sokun gözüne.
Annemlere gitmiştim orda eşim için psikiyatriste gittim. 14 yıllık evliliğimi anlattım Psikiyatrist nasıl adam bulmuşsunuz böyle dedi. Tedavi olması gerekiyor dedi. Psikiyatristin kendi hakkında yaptığı yorumu etik bulmadı. Kendisi de uzman doktor. Hastanesindeki psikiyatristlere kendisi hakkında yapılan yorumu sormuş 3.kişi hakkında konuşulmaz demişler. Kumar yüzünden gittiğini söyledim diyor. Onlara hasta olmadığımı söyledim diyor ama at alıp her ay ev taksidi öder gibi ata masraf yapıp koşturacaklar at yarışında. Tedavilik bir durumum yok diyor.
Valla canım kelin ilacı olsa..hakkımızda hayirlisi..Allah büyüktür..umarım sizin için de benim için de dogru olan olur..Hanımlar benim öncekimi konumu bilenler vardır belki.Eşimle yaşadığım sıkıntılara bir bakabilirsiniz. Ben boşanmak istiyorum içim acıya acıya Eşim boşanmak istemiyor. Çocuklarımız var ben borçları toparlayacağım diyor. Ata, at yarışına paran gidiyor psikiyatriste git tedavi ol diyorum. Ben hasta değilim ki diyor. Borçları da toparlarım ailemizi yıkma diyor. Ben sizi çok seviyorum ... vb. Aslında mantığım boşan diyor ama 17 yılımın geçtiği bir insan içim acıyor kendisine. O da çok kötü.Arkadaşlarında kaldığı oldu.Evde seni görmek istemiyorum lütfen git dediğimde. Beni istemiyorsan ev tutacağım diyor sağda solda kalınmıyor.Ev tut en mantıklısı bu dedim. Boşanma protokölü de hazır. Bayramdan sonra veririm demiştim ama çocuklarımla çok ilgili.Birbirlerine çok düşkünler.Bu durumda beni çok üzüyor... Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?