Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

Elbebekgulbebek63

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
872
1.072
113
Dayanamiyorum boşanma asamasindayim beni çok seven eşimin bu hale gelmesi canımı acıtıyor , siz nasıl atlattınız bu süreci , nasıl teselli etmeliyim kendimi .
Eşyalarımı almalı miyim , sonrasında onlari kullanırken aci çeker miyim , lütfen bana bir akıl verin ,
Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.

Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.

karşı tarafın da acı çekmesini istiyorsunuz ama nasıl yapacaksınız.. ne yapmayı düşünüyorsunuz...
bence arkanıza bakmayın.. kendinizi toplamaya çalışın.. karşı tarafı düşündükçe daha da yıpranırsınız.. yaşadığınız tabi ki de zor.. "Başarı en büyük intikamdır." bir şeyler başardığınız zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.. Melekler yardımcınız olsun

Dimdik duracaksın. Güçlü olacaksın. Gevşek terbiyesiz biri bir şey mi dedi? Anında Ağzına s..sın. Bir de şafını anında söyleyeceksin. Sıcağı sıcağına. İntikamı boşver. Ben seni allaha havale ettim bile desen ayağı tökezlese senin bedduan tuttu der zaten.

Son düzenleme:
Boşanmak kötü , dünyanın sonu, olabilecek en kötü şey düşüncelerini çıkarın önce kafanızdan. Tamam zor ama olması gerekiyorsa da yapacak bişey Yok, dünyanın sonu değil, elbet üzüleceksiniz ama geçecek bu günler. Sanırım çocuğunuz yok, bu da bir avantaj sizin için .
Bir arkadaşımda eşi istemiyorum seni dedi , boşandılar, cok ağır depresyona girdi, çok güzel işi ve kazancı olmasına rağmen , eşine maddi manevi hiçbir ihtiyacı olmamasına rağmen zor günler geçirdi. Ama şimdi başkasıyla evli ve ikizleri oldu,cok da mutlu .hayat belki sizin içinde daha güzel şeyler getirecek, sabredin, inşallah sizin için herşey güzel olur bundan sonra

Dimdik duracaksın. Güçlü olacaksın. Gevşek terbiyesiz biri bir şey mi dedi? Anında Ağzına s..sın. Bir de şafını anında söyleyeceksin. Sıcağı sıcağına. İntikamı boşver. Ben seni allaha havale ettim bile desen ayağı tökezlese senin bedduan tuttu der zaten.
bitti yüz yüze gelmem daha , içindekileri ona söyleyemedim ona yanıyorum ,ne ina ne ailesini bir gün bile içindekileri söylemedim , söyleyemeden de bitti ona yanıyorum .
Bu beni son görüşün diyip kalktım yanından ,içimdekileri kusamadım

bitti yüz yüze gelmem daha , içindekileri ona söyleyemedim ona yanıyorum ,ne ina ne ailesini bir gün bile içindekileri söylemedim , söyleyemeden de bitti ona yanıyorum .
Hiç sesini çıkarmasan aylar sonra arar..

Boşanmak kötü , dünyanın sonu, olabilecek en kötü şey düşüncelerini çıkarın önce kafanızdan. Tamam zor ama olması gerekiyorsa da yapacak bişey Yok, dünyanın sonu değil, elbet üzüleceksiniz ama geçecek bu günler. Sanırım çocuğunuz yok, bu da bir avantaj sizin için .
Bir arkadaşımda eşi istemiyorum seni dedi , boşandılar, cok ağır depresyona girdi, çok güzel işi ve kazancı olmasına rağmen , eşine maddi manevi hiçbir ihtiyacı olmamasına rağmen zor günler geçirdi. Ama şimdi başkasıyla evli ve ikizleri oldu,cok da mutlu .hayat belki sizin içinde daha güzel şeyler getirecek, sabredin, inşallah sizin için herşey güzel olur bundan sonra
amin inşallah , ama beni acıtan onu hala sevmem onun başına kötü bir şey gelsin istememem , ailem bu düşünceme katlanamıyor ben de kızıyorum kendime ama silip atamıyorum bu duyguyu , gücümü tükettiriyor bu duygu , ina bağımlı olmuşum gibi oysa şuan çok mutlu , kus gibi hafif hissediyor .
Beni bu kadar seven bir adam nasıl bu duyguda olur aklım almıyor

amin inşallah , ama beni acıtan onu hala sevmem onun başına kötü bir şey gelsin istememem , ailem bu düşünceme katlanamıyor ben de kızıyorum kendime ama silip atamıyorum bu duyguyu , gücümü tükettiriyor bu duygu , ina bağımlı olmuşum gibi oysa şuan çok mutlu , kus gibi hafif hissediyor .
Beni bu kadar seven bir adam nasıl bu duyguda olur aklım almıyor
İlahi adalet işler mutlaka, eğer haksızlığa uğradıysanız muhakkak eşinizden çıkar bi şekilde. Ama size bu kötülüğü , haksızlığı yaptığı için unutmaya, kalbinizden çıkarmaya bakın, sizi ve sevginizi haketmiyor çünkü. Zaman ve sabır , zamanla hepsi geçecek inşallah

Eşyalarımı almalı miyim , sonradan bana acı vermez mi her onlara baktığımda, zaman ilac olur mu , hafifler mi yüreğim
Eşyalarını al. Ben bıraksam elaleme dağıtacaklar diye çoğu şeyimi aldım. Ne münasebet başkası benim eşyalarıma dokunacak? Sonra hepsini dağıttım yavaş yavaş, yerine yenilerini koydum. Kullandığım bikaç şey de kaldı, onlar bişey hatırlatmıyor ama... yenilenmek iyi geliyor zamanla...

En güzel şeyi söyleyip bitirmişsin bence. Sen ne kadar konuşsan bağırsan karşı taraf okadar rahat edecek... zamanla boşaltırsın içini, ama ona değil; boşver...

Back
X