- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
Dayanamiyorum boşanma asamasindayim beni çok seven eşimin bu hale gelmesi canımı acıtıyor , siz nasıl atlattınız bu süreci , nasıl teselli etmeliyim kendimi .
Eşyalarımı almalı miyim , sonrasında onlari kullanırken aci çeker miyim , lütfen bana bir akıl verin ,
Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.
canim bende ayni surecten geciyorum. esimden bosaniyorum, yarin konsoloslukta bosanma kagitlarini imzalicam...cok zor bi surec ama sonrasi daha iyi olacak inaniyorum..ben cok yipranmistim artik... karari verince esyalarin hepsini satisa cikardik. onun da almasina izin vermedim, ben de istemedim zaten.... hersey satilip parasi ikiye bolundu...o da kendine herseyi tekrar almasi gerekti daha cok para kaybetti...bosanirken bankda en az $10,000 param olur diyen adamin simdi $2,500 kredi karti olmus...duyuyorum arkadaslara agliyormus evliligimi ben mahvettim diye..duzenli psikologa gidiyormus...ama su an zerre gozumde yok... daha beter olsun...