Boşananlar nasıl ayakta durdunuz

evdeki herseyi ailesine anlattığı için işte ailesi de sizden uzaklaşmış
benim eski eşim de cok anlatırdı
hatta boşanma asamasındayken son medet olarak annesine gtimiştim ağlamıstım
sen de annesın , senın de kızların var
oğlunla konus demıstım
kimbilir neler yapıyorsun da benım oğlumu delirtiyorsun demişti eski kv
şimdi kendime o kadar kızıyorum ki, 4 sene o insanları neden çakmişim ben ya
hiç mi kendime saygım yokmuş,

siz de kendinize saygı duyun ve sakın olgunlasmamıs bır adam ıcın uzulmeyın
ben de annesini aradım boşanıyoruz dediğimde sonunda ne yaptın da onu bu asamaya getirdin , oğlumun başını en sonunda yaktın dedi .
Hani Hic bir şey bilmiyorlardı , ne varsa anlatmış ,suratimiz düşmüş hemen yetiştirmiş

onu görünce ne hissettiniz bekarken de evliyken de .
Ben mesela onu severek ayrılıyorum , sonrasında gordugumde nasıl bir his yaşarım
şöyle söyleyeyim sana canım
ben 4 sene evli kaldım
son 6-7 ay esim denen adam evden gitti annesıyle yasadı
ben saf saf onu bekler aglar acı cekerdim
ben bosanma kararını verene kadar çok acı cektim, o evde tek kalırken tüm acımı yasadım
kararı verdiğimde de seviyordum ama artık olmayacagını biliyordum
1 ay ıcınde bosandım

onu mahkemede görünce karsımda ezik bir adam gördüm
bir evliliği, bile beceremeyen, baskalarının düşüncesi ile kendi kurdugu aileyı yöneten bir adam
eşim benı evlenmeden evvel 3 yıl ,çten içe sevmiş,
ben onu kabul ettiğimde herkese derdi ki, şans benim yüzüme güldü , dream benim oldu, baksanıza ne kadar güzel bir karım var derdi.
ama evlenınce sağolsun annesi ve kardesleri eşimin beni zamanla hayvan gbi görmesine sebep oldu.

ben birsey hissetmedim , bir süre karsılasınca dediğim gibi onu ezik zavallı gördüm hep
bizim çok fazla ortak arkadasımıkz vardı
herkese biz ayrılmamalıydık dermiş, hatta alkole vermiş kendini
içip denize atlıyormus geceleri:D

Şuanda arada gördüğümde hçbirsey hıssetmıyorum
sarısın güzel bir hatunla evlenmış, sanırım 5-6 aylık bebekleri var
ailesinden uzaga tasınmıs
bunlar benı sasırtıyor sadece
ailesinden uazaga nasıul tasınabilmiş, o pısırık adam nasıl evlat sahıbı olabilmiş.

ama ben sımdıkı eşimle cok mutluyum
o bakımdan anca konusu acılınca aklıma gelıyor
yoksa benım için hayaletten, buhardan dumandan öte birsey değil

ben de annesini aradım boşanıyoruz dediğimde sonunda ne yaptın da onu bu asamaya getirdin , oğlumun başını en sonunda yaktın dedi .
Hani Hic bir şey bilmiyorlardı , ne varsa anlatmış ,suratimiz düşmüş hemen yetiştirmiş
ailesinden medet umma
zaten onların beklediği bu
bırak ailesi ile yasasın bakalım ne kadar yasayabilecek

Boşanma aşamasındayım evlilik süresince 3 kez ayrıldık ilk günden itibaren sorunlu bir evlilikti ne yapsam fayda etmedi sabrettim dayandım ama tükendim
allah yardımcımız olsun , yarin benim avukat görüşecek anlaşırsak 1 haftada biter hayırlısıyla .
Dayanılacak gibi degil ama yaşadıklarımı düşününce ve böyle bir adam olduğunu öğrenince asla bir daha onunla yapamam , bu benim özgürlüğüm demek oluyor

şöyle söyleyeyim sana canım
ben 4 sene evli kaldım
son 6-7 ay esim denen adam evden gitti annesıyle yasadı
ben saf saf onu bekler aglar acı cekerdim
ben bosanma kararını verene kadar çok acı cektim, o evde tek kalırken tüm acımı yasadım
kararı verdiğimde de seviyordum ama artık olmayacagını biliyordum
1 ay ıcınde bosandım

onu mahkemede görünce karsımda ezik bir adam gördüm
bir evliliği, bile beceremeyen, baskalarının düşüncesi ile kendi kurdugu aileyı yöneten bir adam
eşim benı evlenmeden evvel 3 yıl ,çten içe sevmiş,
ben onu kabul ettiğimde herkese derdi ki, şans benim yüzüme güldü , dream benim oldu, baksanıza ne kadar güzel bir karım var derdi.
ama evlenınce sağolsun annesi ve kardesleri eşimin beni zamanla hayvan gbi görmesine sebep oldu.

ben birsey hissetmedim , bir süre karsılasınca dediğim gibi onu ezik zavallı gördüm hep
bizim çok fazla ortak arkadasımıkz vardı
herkese biz ayrılmamalıydık dermiş, hatta alkole vermiş kendini
içip denize atlıyormus geceleri:KK70:

Şuanda arada gördüğümde hçbirsey hıssetmıyorum
sarısın güzel bir hatunla evlenmış, sanırım 5-6 aylık bebekleri var
ailesinden uzaga tasınmıs
bunlar benı sasırtıyor sadece
ailesinden uazaga nasıul tasınabilmiş, o pısırık adam nasıl evlat sahıbı olabilmiş.

ama ben sımdıkı eşimle cok mutluyum
o bakımdan anca konusu acılınca aklıma gelıyor
yoksa benım için hayaletten, buhardan dumandan öte birsey değil
hep mutlu olun , var mi sizin çocuğunuz ?
Beni hazırlamadı ama o kendini 2 yıldır hazırlıyormuş , boyle ani olmasaydı belki ben de kendimi alıştırır bitirirdim . Ama o sadece kendini hazırlamış , hazır olduğu anda da bitirmiş bizi .

bende eski eşimle aynı yerde çalışıyorum ve hatta aldattığı sahış ben ve ex eşim zaman o kadar güzel ilaç ki yaşayamam onsuz dediğin insan gün geliyor sıradan yabancı biri oluyor
ne kadar zaman lazım bana , anılarımı da alıp gitsin istiyorum , bisey daha sorcam fotoğrafları ne yaptınız düğün , kına normal fotoları ne yapmalı .
Evde ona bırakmayı düşünüyorum ne yapacaksa o güllersin istiyorum bana acı verecek yırtmak , yakmak

hep mutlu olun , var mi sizin çocuğunuz ?
Beni hazırlamadı ama o kendini 2 yıldır hazırlıyormuş , boyle ani olmasaydı belki ben de kendimi alıştırır bitirirdim . Ama o sadece kendini hazırlamış , hazır olduğu anda da bitirmiş bizi .
ne kadarlık evliydin
üzülme gerçekten
hayatta kimse için değmez
insan ne yasarsa kendı yasıyor
ben üzüntüden 10 kg vermıstım o dönem
ruh gibi geziyordum.
bizim cocugumuz yok
eşimden kaynaklı suanda olmuyor
tüp bebek merkezınde tedavıdeyız

ne kadar zaman lazım bana , anılarımı da alıp gitsin istiyorum , bisey daha sorcam fotoğrafları ne yaptınız düğün , kına normal fotoları ne yapmalı .
Evde ona bırakmayı düşünüyorum ne yapacaksa o güllersin istiyorum bana acı verecek yırtmak , yakmak
birşey daha söylemek istiyorum
o dönem psikolog desteği almıştım
bana demişti ki;
bir a4 kagıdını ortadan dikine ikiye böl
sol tarafa eşinin iyi yönlerini
sağ tarafa da kötü yönlerini yaz demişti
bakalım hangisi ağır basacak diye ve bunu sürekli oku demişti.
her detayı madde madde yaz ama demişti ben cok faydasını görmüştüm.

iyi yön olarak yazacagım pek birsey olmamıstı:D

ne kadarlık evliydin
üzülme gerçekten
hayatta kimse için değmez
insan ne yasarsa kendı yasıyor
ben üzüntüden 10 kg vermıstım o dönem
ruh gibi geziyordum.
bizim cocugumuz yok
eşimden kaynaklı suanda olmuyor
tüp bebek merkezınde tedavıdeyız
3.5 yıllık evliyiz . 10 ağustos görüştük 10 ağustos ayrıldık toplamda 4 yıl benim hayatımda rol aldı ne eksik ne fazla . Yani tanışma yıldönümümüzde ayrıldık .
Hayirli evlatlar allahım nasip etsin size , ben 7 tüp yaptım , düşünüyorum da gitmediğim doktor kalmadı ve hepsine de tek başıma çoğu zaman koşturdum , sanki ben tek istiyorumdum çocuk

birşey daha söylemek istiyorum
o dönem psikolog desteği almıştım
bana demişti ki;
bir a4 kagıdını ortadan dikine ikiye böl
sol tarafa eşinin iyi yönlerini
sağ tarafa da kötü yönlerini yaz demişti
bakalım hangisi ağır basacak diye ve bunu sürekli oku demişti.
her detayı madde madde yaz ama demişti ben cok faydasını görmüştüm.

iyi yön olarak yazacagım pek birsey olmamıstı:KK70:
yazarsam şuan gerçekçi yazamam , kıyamam ona , hala öyle bir insan olmadığını söylüyorum kendime, hala büyülenmiş diyorum , hala o benim sevdiğim adam değil diyorum .

yazarsam şuan gerçekçi yazamam , kıyamam ona , hala öyle bir insan olmadığını söylüyorum kendime, hala büyülenmiş diyorum , hala o benim sevdiğim adam değil diyorum .
Ah canım ben de çok derdim kesin bizde birseyler var diye
Ama sana birsey diyeyim mi, bak benim şimdiki eşimin ailesi de sorunlu.
Benim kv dem eşimin hayatında hiçbir bayan istemıyor, tahammul edemıyor, oğlunu paylasamıyor.
Eşim kv demin beni üzdüğünü görünce; istemiyorsan görüşme dedi ve ben kendisi ile hiç görüşmüyorum.
bayramda özel gunde ararım o kadar

senin eşin ve benim eski eşim gibi adamlar
annesi kardeslerı babası için evlendiği kadını kapı önüne koyabilecek insanlar.

bana eski eşim hep derdi, senden sokakta dolu var ama anne bulunmaz derdi, sanki ona anneni yok say diyen vardı.

zamanla kıyarsın bunlar hep birer süreç.

Dayanamiyorum boşanma asamasindayim beni çok seven eşimin bu hale gelmesi canımı acıtıyor , siz nasıl atlattınız bu süreci , nasıl teselli etmeliyim kendimi .
Eşyalarımı almalı miyim , sonrasında onlari kullanırken aci çeker miyim , lütfen bana bir akıl verin ,
Anne ve bacılarının ağzına bakarak beni yarı yolda bıraktı nasıl bir azap cektirmeliyim onlara fikir verin nolur.
Gercekten bazi insanlara bisanmak cok kolay grlsede gercekten cok zor yasayn bilir..mesela evimi cok ozluyorum ayagimi uzatip cay keyfi yapmayi daha nice seyi gercektn erkekler halden anlamiyor ..bazende bazu kadunlar..
Yani ne bileyim unsan uzuluyor sonucta yillarini vermissin gencligini insan kendini cok yalniz hissediyor uzuluyorum halime herkes guzelsin diyor da neye yarar ki kaderim guzel olmadktan sonra hayallerim umutlarim yikildiktn sonra neye yarar..

Ah canım ben de çok derdim kesin bizde birseyler var diye
Ama sana birsey diyeyim mi, bak benim şimdiki eşimin ailesi de sorunlu.
Benim kv dem eşimin hayatında hiçbir bayan istemıyor, tahammul edemıyor, oğlunu paylasamıyor.
Eşim kv demin beni üzdüğünü görünce; istemiyorsan görüşme dedi ve ben kendisi ile hiç görüşmüyorum.
bayramda özel gunde ararım o kadar

senin eşin ve benim eski eşim gibi adamlar
annesi kardeslerı babası için evlendiği kadını kapı önüne koyabilecek insanlar.

bana eski eşim hep derdi, senden sokakta dolu var ama anne bulunmaz derdi, sanki ona anneni yok say diyen vardı.

zamanla kıyarsın bunlar hep birer süreç.
sanki benim eşimi anlatıyorsun canim , yeni evlendiğimizde laf arasında bana bir gün annemle aranda kalırsam annem haksız da olsa , büyük günah hata yap da onu seçerim derdi , ben de güler geçerdim çünkü kendime guveniyordum öyle bir secim hakki tanımayacaktım ona . Meğerse annesi öyle bir secim hakki tanımış bunu hic düşünemedim .
O zaman onu terk ederdim bu kadar yıl acı çekmezdim .

Geçmiş olsun boşanmadım ,ama boşanma aşamasına ben de gelmiştim hemen hemen aynı konular, öncelikle ailesi sizin hakkınızda konuşup etrafına sizi suçlayıcı davranacaklardır. kesinlikle görmezden gelin duymayın zamanla zaten kimin ne oldugu ortaya cıkıyor kalitenizi ve dik duruşunuzu koruyun en önemlisi kendinizi sevin, kendinizi bırakmayın bakımızı ihmal etmeyin bu önemli (bir keserinde yolda gördü beni ben bayagı bakımlıyımdır daha da bakım yaptım gıcık olmuştu laylay lom geziyon umurunda değilmiş gibisine halbuki içimde fırtınalar kopuyordu o an)Spora gidebilirsiniz sporun salgıladıgı hormanlar mutluluk veriyor.yorgunluktan düşünemiyorsunuz bile.Bu dönemde aşk şarkıları romanları slow müzikler gibi seylerden uzak durun.Eşyalar etkileyecekse sizi alın ama hayrınıza dağıtabilirsiniz.Madem siz mutlu olamadınız başkaları mutlu olur belki.Geçmiş olsun.

babamla abim hemen sıfır bir ev ve araba alacaklar bana , istediğin şekilde düzenle diyorlar , ben de eşlerinin birazını almak istiyorum simdilik , acaba sonra her baktıkça bana acı verir mi diye düşünüyorum . Hem almak hem almamak istiyorum . Kendi emeğim diye almak onu hatırlatır diye almamak istiyorum
Boyle baba ve abi banada lazim arkadaş cok sanslisin..ev ustune birde araba daha ne istiyorsun..
Keske benimde tek goz bile olsa basimi sokacak bir evim olsaydi daha ne isterdim rabbimden...

Gercekten bazi insanlara bisanmak cok kolay grlsede gercekten cok zor yasayn bilir..mesela evimi cok ozluyorum ayagimi uzatip cay keyfi yapmayi daha nice seyi gercektn erkekler halden anlamiyor ..bazende bazu kadunlar..
Yani ne bileyim unsan uzuluyor sonucta yillarini vermissin gencligini insan kendini cok yalniz hissediyor uzuluyorum halime herkes guzelsin diyor da neye yarar ki kaderim guzel olmadktan sonra hayallerim umutlarim yikildiktn sonra neye yarar..
sizin kaç yıl oldu ayrılalı , kaç yıl evli kaldiniz ?
Düşünüyorum En çok evimdeki rahatlığı özleyeceğim , en çok o bana agir geliyor aslında , evimdeki rahatlığım , serbestligim, keyfim . Evimde huzur buluyordum eşim çeker giderdi ben tek başıma tadını çıkarıyordum , yepyeni evimdi , istediğim gibi döşemiştim .

Acı çektirmek istiyorsanız kuyruğu dik tutup mutlu olacaksınız.
Eğlenecek, güleceksiniz, kimseyi umursamayacaksınız.
Hem çok çabuk atlatır hem de intikamınızı en masum yoldan alırsınız.
Göreceksiniz sizi çok seven bir insanla yine karşılaşacaksınız :)
Ben bu konuda sizin kadr umutlu degilim maalesef..iyi insanlar beni zor bulur

sanki benim eşimi anlatıyorsun canim , yeni evlendiğimizde laf arasında bana bir gün annemle aranda kalırsam annem haksız da olsa , büyük günah hata yap da onu seçerim derdi , ben de güler geçerdim çünkü kendime guveniyordum öyle bir secim hakki tanımayacaktım ona . Meğerse annesi öyle bir secim hakki tanımış bunu hic düşünemedim .
O zaman onu terk ederdim bu kadar yıl acı çekmezdim .
benim eski eşim
biz sevgili iken ailesinden ayrı yasıyordu
annesı ne arar ne sorardı
ıkı kız kardesı vardı
hepsı o kadar kopuktu ki, nasıl aile bunlar derdim

ama biz evlendik annesi her haftasonu bize geleceksınız dedi
o abisini aramayan sormayan iki kız kardeş , abisi için ölür oldu
onlar ıyı oldu ben hep kötü oldum, ama simdi diyorum ki iyiki de sonu böyle olmus
ya o adamndan cocugum olsaydı, allah benı korumus dıyorum
sen de ilerde boyle dıyeceksın
ben tüm fotolarımı yırttım attım
kendı düğün fotolarımda tek oldıuklarımı da
esyalarımı da dagıttım
gözüm hıcbırsey gormedı

o adamla evlıyken evıme bır esya alamazdım
evliliğimize guvenım yoktu
acaba taksıtlerı ödemeden bosanır mıyız derdım
şimdi eşimle 10 yıl kredili ev aldık düşün
3 senelık evlıyız esyalarımız eskiyor yenılerını alıyoruz

eskisi ile evlıyken 4 senede hıcbırseyım eskımedı