- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
Eşyalarını al ve sat onları canım ayrıca güçlü dur bol bol dua et intikamı da boşver , Allah'ın verdiği cezayı kimse veremez ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beddua etme canim Allaha havele et ..rabbim adaletlidir unutma..İnşallah sefil olur , rezil olur , acısı annesinden çıkar inşallah bacılarından , o zaten anne ağzına bakan kalitesiz adam ,
Her şeyi unutmak istiyorum artik , bitsin acılarım
çok teşekkürler , ben inşallah farklı şehirde yasayacam okul için de gidiş geliş yaparım , onun memleketinde kalmam , karşılaşma imkanımız sıfır gibi .Geçmiş olsun boşanmadım ,ama boşanma aşamasına ben de gelmiştim hemen hemen aynı konular, öncelikle ailesi sizin hakkınızda konuşup etrafına sizi suçlayıcı davranacaklardır. kesinlikle görmezden gelin duymayın zamanla zaten kimin ne oldugu ortaya cıkıyor kalitenizi ve dik duruşunuzu koruyun en önemlisi kendinizi sevin, kendinizi bırakmayın bakımızı ihmal etmeyin bu önemli (bir keserinde yolda gördü beni ben bayagı bakımlıyımdır daha da bakım yaptım gıcık olmuştu laylay lom geziyon umurunda değilmiş gibisine halbuki içimde fırtınalar kopuyordu o an)Spora gidebilirsiniz sporun salgıladıgı hormanlar mutluluk veriyor.yorgunluktan düşünemiyorsunuz bile.Bu dönemde aşk şarkıları romanları slow müzikler gibi seylerden uzak durun.Eşyalar etkileyecekse sizi alın ama hayrınıza dağıtabilirsiniz.Madem siz mutlu olamadınız başkaları mutlu olur belki.Geçmiş olsun.
canim çalışıyorum , mal paylaşımı olacak alacağım parayla da sagolsunlar ayrı ev açacaklar , allah sana da hayırlı kapılar açsınBoyle baba ve abi banada lazim arkadaş cok sanslisin..ev ustune birde araba daha ne istiyorsun..
Keske benimde tek goz bile olsa basimi sokacak bir evim olsaydi daha ne isterdim rabbimden...
içim yanıyor , kabullenemiyorumBeddua etme canim Allaha havele et ..rabbim adaletlidir unutma..
Benim isler biraz karisik ..sizin kaç yıl oldu ayrılalı , kaç yıl evli kaldiniz ?
Düşünüyorum En çok evimdeki rahatlığı özleyeceğim , en çok o bana agir geliyor aslında , evimdeki rahatlığım , serbestligim, keyfim . Evimde huzur buluyordum eşim çeker giderdi ben tek başıma tadını çıkarıyordum , yepyeni evimdi , istediğim gibi döşemiştim .
Amiin bana hayirli kapilar kapali sanki ..canim çalışıyorum , mal paylaşımı olacak alacağım parayla da sagolsunlar ayrı ev açacaklar , allah sana da hayırlı kapılar açsın
öyle düşünme bu bizim sınavımız , hayırlı günler gorecez inşallahAmiin bana hayirli kapilar kapali sanki ..
Cikmazin buyuk bi acinin icindeyim ben..
çok tesekkur ederim moral verdiniz bana , inanın karşıma beni çok seven biri bile çıkarsa artik güvenin olmaz çünkü bu boşanmayı bu kadar kabullenmememin sebebi benim için ölen bir adamdı eşim , beni canı gönülden severdi , bensiz bir tas su içmezdi , dindi na dil bu hale geldi aklın almıyor , kabullenemiyorum ,Zor bir durum ama Emin ol ki senden daha zor durumda olanlar da var. Boşanmak isteyip boşanamayan, ailesi sahip çıkmayan ,maddi durumu boşanmaya elvermeyen vb. Sen şanslısın ki boşandıktan sonra ailenin yanına geri dönmeyeceksin çünkü düzenin bir yerde bozuluyor kendi evinde gibi olmuyor. Senin ayrı evin düzenin olacak yine. Tek bir fark etrafında huzursuzluk edecek koca kaynana olmayacak. Daha ne istiyorsun.Evinde özgür özgür yaşa arkadaşlarını davet et çık gez toz kimseye hesap vermeden. Emin'im ki karşına sana değer verecek biri de çıkacaktır zamanla. Kötülerin yada haksızlık edenleri de kafandan sil at.Allah her şeyi görür ve kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Sen kendi hayatına bak ve onların ne durumda olduklarını önemseme bile. Allah yardımcınız olsun
Her şey zamanla düzelir merak etmeyin.Şuan zor gibi geliyor ama zaman her şeyin ilacı. İlla ki birine güveneceksin seveceksin. Eğer öyle olmasa kimse 2. evliliğini yapamaz yada bir kişiden başka kimseyi seçemezsin.sadece zamana ihtiyacın var . O seni sevmiş mi sevmemiş mi bu saatten sonra ne farkeder .Ama bana kalırsa karşılıklı sevgi her şeyi çözer ve her şeyin üstesinden gelir..gelemiyorsanız da sonuç belliçok tesekkur ederim moral verdiniz bana , inanın karşıma beni çok seven biri bile çıkarsa artik güvenin olmaz çünkü bu boşanmayı bu kadar kabullenmememin sebebi benim için ölen bir adamdı eşim , beni canı gönülden severdi , bensiz bir tas su içmezdi , dindi na dil bu hale geldi aklın almıyor , kabullenemiyorum ,
Bu o adam olamaz diyorum , bazen de rol yapmış ve ben saf saf 4 yılımı vermişim diye ağlıyorum .
Peki hangisi doğru , beni gerçekten çok sevdi sonra aşkı mi bitti ? O zaman benimki niye bitmedi hala ilk günkü gibi ?
Yoksa sevmedi mi , az mi sevdi , 4 yıl bir yılanla mi yaşadım , hangisi doğru bulamıyorum
Evlilikte sevgi şart ama sevgide tek başına yeterli değil ki öncelikle güven şart karşındakine güven duymuyorsan güven oluşmamışsa sözde evlilik olur bir rüzgarda da dağılırsınız şunu da öğrendim insanlar riyakar ne sevgilerine güven oluyor ne kendilerine ...çok tesekkur ederim moral verdiniz bana , inanın karşıma beni çok seven biri bile çıkarsa artik güvenin olmaz çünkü bu boşanmayı bu kadar kabullenmememin sebebi benim için ölen bir adamdı eşim , beni canı gönülden severdi , bensiz bir tas su içmezdi , dindi na dil bu hale geldi aklın almıyor , kabullenemiyorum ,
Bu o adam olamaz diyorum , bazen de rol yapmış ve ben saf saf 4 yılımı vermişim diye ağlıyorum .
Peki hangisi doğru , beni gerçekten çok sevdi sonra aşkı mi bitti ? O zaman benimki niye bitmedi hala ilk günkü gibi ?
Yoksa sevmedi mi , az mi sevdi , 4 yıl bir yılanla mi yaşadım , hangisi doğru bulamıyorum
allah yardımcımız olsun hem seçerek hem de çocuklu ayrılmak çok zor olmalı .Bende boşanma aşamasındayım, severek ayrılıyoruz.1 haftadır nefes alamıyorum sanki. 13 aylık oğlum var. Ama geçecek bşka çaresi yok
bir gün bile güvensizlik yaşamadım bir gün bile yalanını yakalamadım ama şuan bambaşka biri Karşımda , yarin avukatıyla gelecek Bakalim hangi yalanları uyduracak .Evlilikte sevgi şart ama sevgide tek başına yeterli değil ki öncelikle güven şart karşındakine güven duymuyorsan güven oluşmamışsa sözde evlilik olur bir rüzgarda da dağılırsınız şunu da öğrendim insanlar riyakar ne sevgilerine güven oluyor ne kendilerine ...
Ah canım benmde 7 ay oldu boşanalı 4 ay sürdü sadece,hiç bişeyimi kullanmadım neredeyse çeyizlerim hep duruyo bi mağaza ya gidince ev eşyalarına falan bakınca canım çok acıyo..Mobilyaydı falan zaten hiç bişeyi ben seçememiştim.hep onun dediği oldu..hep içimde kaldı.Çok istiyorum yeniden bi yuva kurayım ama çok umutsuzum.21 yaşındayım ama sanki hep böyle kalacakmışım yalnız olacakmışım gibi hissediyorum.Zamanla geçiyo azalıyo ama ara ara yaşadıklarımız aklıma gelince iyi hatrlyorum onu bana yaşattklarını hatrlayınca nefret ediyorum ondan.Allah'a havale ettim.İyiyim yinede Çok Şükür Rabbim'e.Namazım,dualarım çok İyi geliyor.Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Özellikle o ve ailesi görsün istiyorum.Onsuz mutlu bi yuva kurduğumu,çok istiyorum.Rabbim nasip etsin.İnşaaalllaahh.Rabbim yardımcımız olsun...
Ayni resmen durumumuz.Canım Çokta farlı birşey yaşamamışız seninle bende tıpkı senin gibi beni sevdiğini sanıyordum meğerse adamın hayatında başka bir kadın varmış benimle ailesi istedi diye evlenmiş ama görsen sanki seviyor ben ailemin yanına tatile gittiğimde bu kaza yapıyor o şekilde öğreniyorum senin gibi hayattan soğmuştum ama inanki değmiyor o sana tekrar dönücek affet cart curt diyecek ama sakın yüz verme bi kere affedersin bu bin kez tekrar eder o yüzden hiç umursama yeni uğraşlar bul kendine emin ol yapabilirsin kendine güven sadece
actigim eski konularimda gerçekçi konuşurdunuz da sinirlenirdim . Bunlar da bisey bilmiyor ; seni sevmiyor, silmiş , istemiyor , soğumuş gibi söylemleriniz oluyordu kızıyordum .
Şimdi anlıyorum beni göremediklerimi görüyordunuz , hepimiz hakli ciktiniz ben çabaladığımla kaldım .
Aslında kişiliksiz olan birlikte yaşadığım adammış , arkamdan ailesiyle benden kurtulma planları yapıyormuş .
Yaşadıklarımızı asla onlara anlatmıyorum diyordu meğerse benden daha fazla biliyorlardı , her adımımızı biliyorlarmış .
Evdeki en ufak meseleyi anlatıyormuş onlara
Almalısın tabiki sonradan pişman olursun yoksa canım,elbette çok zor olacak ama geçecek.Hakkından hayırlısı buymuş demekki.Eşyalarımı almalı miyim , sonradan bana acı vermez mi her onlara baktığımda, zaman ilac olur mu , hafifler mi yüreğim
ben çok sineye çektim canim , eşimi ailesini çok alttan aldim . Aileme bir tek laf ettirmedim.Bana da inanma geri donme diyorlar...
Sanirim donmemek en iyisi ama tekrar nasil baslicam.
Madddi durumumuz iyi degil.
7 aylik evliydim.
20 yaşındayım.