Boşananlar toplansın😐

Kamerdrn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
206
150
18
34
Bir derdim var da bugün evlilikle ilgili konular popülerdi. Aklım hep ayrılık sürecime gitti. Şimdiki aklınız olsa ayrılık sürecinde neleri yapmazdınız? Ben mesela şimdiki ben olsam o zaman uğraştığım kadar asla uğraşmazdım

Başıma gelmedi ama görüyorum ki insanlar boşanmaktan ziyade o aşamada yaptıklarından pişman oluyorlar. Karşı tarafın totosunu kaldıracak şeyler yaptıkları ve haklarının peşine düşmedikleri için pişmanlar çoğunlukla.

Bizde tecrübe kazanalim ilerde nolur nolmaz

Bizde tecrübe kazanalim ilerde nolur nolmaz
Öğrendiğim en iyi şey, gözyaşlarını gösterip de toto kaldırmamak. Bi de ne hakkın varsa vicdan yapmadan almak. O hakların üstüne başka kadın oturunca koyuyor yahu.

Boşananlar demişsiniz ama sonuçta bende bir ayrılık yaşadım yazabilirim diye düşünüyorum akdjsjdj.
Genelde hanımefendi duruşumu bozmadan ayrılırım ama şimdiki aklım olsa rezillik çıkarıp öyle ayrılırdım. Kaos sever yapımı geç farkettiğim için üzgünüm.

Şaka bir yana; genelde kadınlar haklarını alamadığından, çok duygusal davrandıklarından ve fazla şans verdiklerinden şikayetçi. Bunları yapmamaya dikkat edilmeli bence.

Kaos sever yapı Allah da sizi güldürsün Maalesef Türk erkekleri ve ailelerine ne yapsa yaranılmıyor. Burdaki konuları okuyup üstüne televizyondaki olayları falan görünce evlilik resmen kendi kendimizin ipini çekmek gibi gelmeye başladı

iki ucu b.klu degnek.. ugrassan bosaninca pisman oluyorsun. ugrasmasan ugrassaydim yuvam kurtulur muydu hata mi ettim deme ihtimalin var. ugrasmak yine en iyisi. keske'n olmaz. elimden geleni yaptim nasip buymus dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…