Bizde tecrübe kazanalim ilerde nolur nolmazBaşıma gelmedi ama görüyorum ki insanlar boşanmaktan ziyade o aşamada yaptıklarından pişman oluyorlar. Karşı tarafın totosunu kaldıracak şeyler yaptıkları ve haklarının peşine düşmedikleri için pişmanlar çoğunlukla.
Öğrendiğim en iyi şey, gözyaşlarını gösterip de toto kaldırmamak.Bizde tecrübe kazanalim ilerde nolur nolmaz
Kesinlikle hakkını almalı kadinlar.Öğrendiğim en iyi şey, gözyaşlarını gösterip de toto kaldırmamak.Bi de ne hakkın varsa vicdan yapmadan almak. O hakların üstüne başka kadın oturunca koyuyor yahu.
Kesinlikle memnunumDemekki verdiğiniz karardan memnunsunuz. İnsan bu hayatta yaptıklarına değil "yapmadıklarına"pisman olmalı. Bence doğru yoldasınız
Senin evliliğin iyi gibiydi hatta çocuk istiyorsunuz diye hatırlıyorum,üzüldüm yaBende bu yolda şerefle ilerliyorum bakalım gazamız mübarek ola
KesinlikleBaşıma gelmedi ama görüyorum ki insanlar boşanmaktan ziyade o aşamada yaptıklarından pişman oluyorlar. Karşı tarafın totosunu kaldıracak şeyler yaptıkları ve haklarının peşine düşmedikleri için pişmanlar çoğunlukla.
Aman amanBizde tecrübe kazanalim ilerde nolur nolmaz
İyiydi hemde baya iyiydi ama maaalesef b.ka sardı .. bakalımSenin evliliğin iyi gibiydi hatta çocuk istiyorsunuz diye hatırlıyorum,üzüldüm ya
Herşey insanlar için bu hayatta.Aman aman
KesinlikleÖğrendiğim en iyi şey, gözyaşlarını gösterip de toto kaldırmamak.Bi de ne hakkın varsa vicdan yapmadan almak. O hakların üstüne başka kadın oturunca koyuyor yahu
Kaos sever yapıBoşananlar demişsiniz ama sonuçta bende bir ayrılık yaşadım yazabilirim diye düşünüyorum akdjsjdj.
Genelde hanımefendi duruşumu bozmadan ayrılırım ama şimdiki aklım olsa rezillik çıkarıp öyle ayrılırdım. Kaos sever yapımı geç farkettiğim için üzgünüm.
Şaka bir yana; genelde kadınlar haklarını alamadığından, çok duygusal davrandıklarından ve fazla şans verdiklerinden şikayetçi. Bunları yapmamaya dikkat edilmeli bence.
Ayrılacaksanız çocuksuz ayrılmak bir tık daha kolay gibi geliyor banaİyiydi hemde baya iyiydi ama maaalesef b.ka sardı .. bakalımçocukta olmadı zaten hayırlısı be gülüm
TabikiHerşey insanlar için bu hayatta.
Never say never
Parolam asla asla deme.
Kesinlikle canım o yüzden çok şükür diyorumAyrılacaksanız çocuksuz ayrılmak bir tık daha kolay gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?