Tam olarak öyle aslında durum. Sorun şu ki benimkinin düzelmeyeceği çok belliydi ama ben görememişimiki ucu b.klu degnek.. ugrassan bosaninca pisman oluyorsun. ugrasmasan ugrassaydim yuvam kurtulur muydu hata mi ettim deme ihtimalin var. ugrasmak yine en iyisi. keske'n olmaz. elimden geleni yaptim nasip buymus dersin.
AminKesinlikle canım o yüzden çok şükür diyorumrabbim kimseyi bu yola sokmasın ama sokunca da hayırlara çıkarsın
Öyle canım bakalım zaman neler gösteriyor bize deAminHer şeyin üstesinden geliniyor insan daha güçlü oluyor zamanla.
NasipÖyle canım bakalım zaman neler gösteriyor bize de
Türk erkekleri genel olarak aileci, ataerkil. Böyle olmayan yok mu var ama çok az malesef.Kaos sever yapıAllah da sizi güldürsün Maalesef Türk erkekleri ve ailelerine ne yapsa yaranılmıyor. Burdaki konuları okuyup üstüne televizyondaki olayları falan görünce evlilik resmen kendi kendimizin ipini çekmek gibi gelmeye başladı
Hakkında hayırlısı olsun çiçeğimİyiydi hemde baya iyiydi ama maaalesef b.ka sardı .. bakalımçocukta olmadı zaten hayırlısı be gülüm
Evet maalesefTürk erkekleri genel olarak aileci, ataerkil. Böyle olmayan yok mu var ama çok az malesef.
Ana oğul mutlu,sağlıklı ömürler diliyorumBen boşanma aşamasındayım.
En çok pişman olduğum şey; babam asla evlenmemi istememişti. Yaşın küçük, yöre-kültür farkı var, erken demişti. Dinlememiştim. Çok haklıymış. Babam haklı çıktı ve ben hayatımı mahvettim maalesef. Neyse ki şükürler olsun oğlum var.
Çok teşekkür ederim güzellikHakkında hayırlısı olsun çiçeğim
Keşke alsaymışBir arkadaşim var en büyük pişmanlığı gereksiz gurur yaparak adamın donuna kadar almamasıydı. (Aldatıldığı için boşandı)
amin insallah hepimiz mutlu olanlardan oluruz.. önümüze bakmamız lazım sadece geçmişi geçmişte bırakmak lazım diye düşünüyorm başarırız insallahBende şuan o aşamadayım ama aşırı stresliyim.umarım sonunda mutlu olurum..
Arada bocalamalar oluyor evet ama eminim ki kolayca boşanma kararı almamışsınızdırBen beş ayboldu bosanali önceleri iyi gibiydim .Ama şimdi özlüyorum gibi yada evli olma hissini seviyorum diyelim . Aslında daha mutlu olacağımı sanmıştı m ama kızlarimi görünce üzülüyorum.
Bende şuan o aşamadayım ama aşırı stresliyim.umarım sonunda mutlu olurum..
İnşamin insallah hepimiz mutlu olanlardan oluruz.. önümüze bakmamız lazım sadece geçmişi geçmişte bırakmak lazım diye düşünüyorm başarırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?