Eşini sevmiyor san geçiyorMerhaba arkadaşlar. Boşanma aşamasindayim. Bu ilk'de degil( ayni adamla yani) sürekli boşanma aşamasina geliyoruz. Ama her defasinda sanki hic bir zaman gecmeyecekmiş gibi aci cekiyorum. Sanki dünyada tekmişim gibi. Geciyor mu gercekten ? Atlatanlar yazabilirmi?
bosanmak ıcın maddı gucunuz vb varmıMerhaba arkadaşlar. Boşanma aşamasindayim. Bu ilk'de degil( ayni adamla yani) sürekli boşanma aşamasina geliyoruz. Ama her defasinda sanki hic bir zaman gecmeyecekmiş gibi aci cekiyorum. Sanki dünyada tekmişim gibi. Geciyor mu gercekten ? Atlatanlar yazabilirmi?
Şöyle anlatayim. 5 yildir evliyim. Piskolojik siddet görüyorum ayni zamanda beni herşeyden cok seven adam! Hem ayrilmak istiyoruz hemde ayrilamiyoruz. Cünki bu esnada bile bana piskolojik siddet uyguluyor. Ben senin icin neler yaptim sen yapmadin vs. Benim gibi seveni bidaha bulamicaksin maf olcaksin yerlerde sürüneceksin gibi şeyler. Artik kurtulmak istiyorum gercekten. Başta halen seviyorum sandim ama benimkisi bagimlilik galiba. O yüzden de agir atlatiyorum bu durumuEşini sevmiyor san geçiyor
Maddi konuda sikintim yok. Suan da yok ilerde'de olmaz insallah. Korkum maddi yönden degil yani.bosanmak ıcın maddı gucunuz vb varmı
en onemlı konu maddı konular yoksa ınsan ayakalarının ustunde dururMaddi konuda sikintim yok. Suan da yok ilerde'de olmaz insallah. Korkum maddi yönden degil yani.
Bence eşini seviyorsan bile gecer. Sevmiyorsan 6 ayda geçecekse sizinki 1 yılda geçer. Sevince geçmiyor diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Öyle düsünmeyin. Sizi sürekli dibe çeken insanla olacağınız yere tek olun. Daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum.Şöyle anlatayim. 5 yildir evliyim. Piskolojik siddet görüyorum ayni zamanda beni herşeyden cok seven adam! Hem ayrilmak istiyoruz hemde ayrilamiyoruz. Cünki bu esnada bile bana piskolojik siddet uyguluyor. Ben senin icin neler yaptim sen yapmadin vs. Benim gibi seveni bidaha bulamicaksin maf olcaksin yerlerde sürüneceksin gibi şeyler. Artik kurtulmak istiyorum gercekten. Başta halen seviyorum sandim ama benimkisi bagimlilik galiba. O yüzden de agir atlatiyorum bu durumu
Çocuk var mıŞöyle anlatayim. 5 yildir evliyim. Piskolojik siddet görüyorum ayni zamanda beni herşeyden cok seven adam! Hem ayrilmak istiyoruz hemde ayrilamiyoruz. Cünki bu esnada bile bana piskolojik siddet uyguluyor. Ben senin icin neler yaptim sen yapmadin vs. Benim gibi seveni bidaha bulamicaksin maf olcaksin yerlerde sürüneceksin gibi şeyler. Artik kurtulmak istiyorum gercekten. Başta halen seviyorum sandim ama benimkisi bagimlilik galiba. O yüzden de agir atlatiyorum bu durumu
Okadar dengesiz ki. Benide bu maf etti zaten. Bi bakmişsin prensesler gibiyim el üstünde tutuyor. Bi bakmişsin ayaginin altina almiş beni eziyor. Kararsiz kalmalarim aci cekmelerim hep bu yüzden.Bence eşini seviyorsan bile gecer. Sevmiyorsan 6 ayda geçecekse sizinki 1 yılda geçer. Sevince geçmiyor diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Öyle düsünmeyin. Sizi sürekli dibe çeken insanla olacağınız yere tek olun. Daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum.
Çocuk var
Yok şükür. 2 tane evcil köpeğim var. Onlari bile bukadar düsünürken cocuk olsaydi ne yapardim bilmiyorum gercektenÇocuk var mı
Detay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.Detay verir misiniz?
Yani dengesizliği dışında nelerden rahatsızsınız?
Denge sorunuysa tek sorun terapi ile aşılma ihtimali var.
Başka şeyler de var ve dipsiz kuyuysa, 5 yıl çok bile.
Hazır çocuk yokken bitirin
Evden adam kocadan hayır gelmez zaten eksileri artıları düşünün kararı siz vereceksiniz ama ne karar verirseniz onun arkasında durunDetay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.
sınırlendıkce ınsan evdenmı kovar sıze yada ınsanlara saygısı yokDetay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.
sınırlendıkce ınsan evdenmı kovar sıze yada ınsanlara saygısı
Geçiyo atlatıyosun aynı acıları boşanma aşamasındaki herkes yaşıyo hatta daha fazlasını yaşayanlar bile vardır maddi gücü olmayan arkasında kimsenin olmadığı insanlarda var malesef netice itibariyle geçiyo yani. Şimdi çok imkansız gelir ama zaman geçtikçe hiç bişi kalmıyorMerhaba arkadaşlar. Boşanma aşamasindayim. Bu ilk'de degil( ayni adamla yani) sürekli boşanma aşamasina geliyoruz. Ama her defasinda sanki hic bir zaman gecmeyecekmiş gibi aci cekiyorum. Sanki dünyada tekmişim gibi. Geciyor mu gercekten ? Atlatanlar yazabilirmi?
yanlıs secım yapmıssınız..daha olgunlasamamıs bır adam..Seni hem cok seviyorum hemde nefret ediyorum diyo. Her seni seviyorum dern nalet olsunki der. Evden atmadiginda da tehdit ediyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?