Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

Para meselesi de yapmıyor.Hatta dedim çalışıp öderim borcumuzu dedim.Ama sürekli kıziyor herşeye.

Psikolojik danışmanım, burdaki konuların yarısında kocalar , sevgililer narsist kim koyuyor teşhisi. Kitap okumakla teşhis konulmaz
Ben ex nisanlimin narsist oldugunu dusunuyorum hanimefendi. Onunla aylarca bir hayati paylasmaya calisan bendim ya hani... Siz danisanlarinizla ilgilenin, bana kinayeler icinde meslek cakasi satacaginiza, rica ederim.

Canim benim para isin sadece bir boyutu baba olarak isin bir de gurur boyutu var. Benim de annem gecen sene vefat etti bi tane babacigimiz var. İnan anlattigin kadariyla baban kotu bir insan degil. O yuzden onu kirma uzme. Calisip ayri eve cikmak istiyorsan gene yap ama kirmadan dokmeden.

Sen gitmedin mi ? Baban tek mi gittiysen sanki
Babam beni götürdü.Gitme amacımız aldıkları hediyeleri verip donmekti.Eve.Hatta o günde annesi bize kaba davrandı.Esimin dayısı ile yengesi ara buldu.Babam kararlıydı bende kararlıydım aslında kuzenimle eşi dediki birde nur un eşini dinleyin telefonda kavga ediyorsunuz yüzyüze konuşun dedi ben orada yumuşadim aslında.

Babam arada diyor zaten ayrı yaşayalım diye.Benimde amacım kusmek değil ayri.yasamak

Babanızın zihniyeti ortada. İş güç bulup ayrı eve çıkın.

Ben ex nisanlimin narsist oldugunu dusunuyorum hanimefendi. Onunla aylarca bir hayati paylasmaya calisan bendim ya hani... Siz danisanlarinizla ilgilenin, bana kinayeler icinde meslek cakasi satacaginiza, rica ederim.
Ben size neden caka satayım, bu kadar narsist oranı olması mümkün değil diyorum . Bir de artık tanılar üzerine kimse yoğunlasmiyor. netten tanı koyunca ne olduğunu asla anlamıyorum. Ne gibi faydası oluyor

Para meselesi de yapmıyor.Hatta dedim çalışıp öderim borcumuzu dedim.Ama sürekli kıziyor herşeye.
3 kere baristiysan kizar tabi bu sevgililik degil evlilik yani tum sülalenin girdigi bir ortam turkiyede malesef. Adami arka planda kimler darliyordur bilsen sende babana üzülürsün herkes konuşur benim densiz komsum neler dedi yaslilar icin bu normal degil ben bile zor dayanıyorum bu salak konuşmalara

Ben size neden caka satayım, bu kadar narsist oranı olması mümkün değil diyorum . Bir de artık tanılar üzerine kimse yoğunlasmiyor. netten tanı koyunca ne olduğunu asla anlamıyorum. Ne gibi faydası oluyor
Narsistin tanımı su değil mi dünyayı kendi etrafında görüp kendini manipüle eden insan

Herkese iliskimi anlattı babam.Esimle.ilk kavgamda herkes duydu.Bende anlattım artık.Simdi millet detay soruyor.Yahu damarlarının ablası evliyken kocaya kaçıyor.Aile yapıları bozuk gelmişler bana evlilgim hakkında yorum yapıyorlar.

Gayet mumkun, cocukluktan gelen bir kisilik bozuklugu bu. Ve ailesini evini anne babasiyla iliskisini her seyini baz alarak dusunuyorum, bu tani koymak degil, oyle oldugunu dusunuyorum. Bu kitaplari da sizin meslek arkadaslariniz yazmiyor mu? Onlari okudum bilinclendim, hickimse de bu kadar cok narsist olmasi mumkun degil demiyor. Siz dedigim gibi denk gelmemissiniz sanirim.

Biraz zamana ihtiyaciniz var hele bi bosan şimdi hemen ise gir kafani dagit para biriktir babanda soyle millete laf vermesin ayni sekilde bosandim gitti de detay vermeyin evde olan evde kalmali diyin baba artik yeter millet ogrendi basbasayiz bosanip yolumuza bakalim diye yapici cumleler kurun

Anlamıyor.Gecen bayram gezmesinden bıktım.Her gittiğimizde evde benim ilişki durumum.Rahatsiz oldum.

Ayrılırken çok faydası oluyor nasıl bosanacagini veya ayrılacağını bilmiş oluyorsun eğer bir narsistse eşiniz..onun haricinde onun narsist olduğunu farkettigin anda bir aydinlanma oluyor neden bu kadar özgüveninin düştüğünü anlıyorsun . çevredeki insanlardan nasıl adım adım seni uzaklaştırıp, sadece kendine bağımlı hale getirmek için uğrastigini görüyorsun ve ona göre davranmaya başlıyorsun ..aklıma gelen ilk faydaları bunlar ...onun haricinde ben kendimin gizli narsist olabileceğimi de farkettim mesela ...olmayadabilir lakin bütün özellikleri taşıyorum ve sorunlu bazı yönlerimin olduğunun farkındayım. Ama sorunlu yonlerimi törpüleme ye ve iyi bir insan olmaya çalışıyorum .

Her önüne gelen narsist olmaz.

Her önüne gelen narsist olmaz.
Herkes narsist demiyor kimse zaten. Hayati bir sureligine paylastigimiz insanlar hakkinda konusuyoruz sadece. Neden o bir kleptomandi demiyoruz da narsist olabilir diyoruz? Demek ki belirtilerle ortusen birden fazla durum var ortada, hatta kendi iliskim icin tum belirtiler uyuyor diyebilirim. Allah karsilastirmasin hicbirinizi. Dun wp uzerinden yaptigimiz kavgalardan birine konusma icinde bir sey ararken denk geldim, oyle bir sey yazmisim ki beni oyle bir kirmis uzmus mahvetmis ki, gozlerim doldu ama aglamadim. Kurtulduguma sevindim bir kez daha. Allah hicbirinizi karsilastirmasin.

Bu durum çok farklı çok zor tabi ki ama ben de nişan attım ailem hep destek Allah razı olsun ama nişan attıktan sonra ayrı bir alınganlık, herşeyi farklı anlayıp düşünüp durmalar başladı bende de. Azıcık ters bişey söyleseler hemen yanlış anlamaya musaitim ve gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…