- 15 Eylül 2018
- 1.167
- 2.078
- 133
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Çalışmaya başlayınca zaten babanla akşamdan akşama görüşürsun. Biraz da birikim yaparsın sonra ayrı eve çıkarsın.Aile evinde rahat edebiliyor musunuz ? Ben hiç rahat değilim.Babamla yalnız yaşıyorum.Annem ölünce birbirimize çok bağlanmıştik. Şimdi babam bana çok kaba davranıyor.Surekli eksiklerimi yüzüme vuruyor.Ayrilali bir ay oldu.Daha toparlanamadim.Cok uyuyorum mesela yaz günü üşüyorum.Disari çıkmak istemiyorum.İnsanlardan kaçıyorum.Benim babam benim ruh halimi görmüyor.Cok neşeli insandım.Enerji doluydum.Bitkinim.Ama bugün erken kalktım.Babamda benden birkaç saat sonra uyandı.Bana hiç hos bakış atmadı.Ve 2 aydır çok gergin.Sanki ben nikahsiz çocuk yapıp baba evine döndüm.Yada kocaya kaçtım.Gibi davranıyor bana.Katlanamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum.Ev kiraları bir bölgede 4 bini geçmiyor.Alacagim maaş asgari ücret kimseyi çekmek istemiyorum.Yalniz yaşamak istiyorum.Babam daha önce yolları ayiririz da demişti.Babamla kus kalmak istemiyorum.Sadece evim ayrı olsun istiyorum.Babam emekli sürekli evde.Bende evdeyim.Haliyle başka şehire yerlesecektim.Olmadi iş arıyorum giremedim ise.Ne önerirsiniz ? Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?
Ne helalleşmesi kızım ya ne anlatıyosun sen? :) Barışma umudu ile gittin oraya. Barıştın da. Hangi kız babası damat adayının dayısına gider helalleşme diye? Adam ayağa düştük diyor rezil olduk diyor ondan gergin.Ne konuşuyorsun babam gitti onların yanına helalleşme diye biz barıştık ?
Nur gitmeden önceki açtığın konuyu hatırlıyorum, bu insanlara daha önce de gitmişsiniz arayı hep onlar bulmuş, siz de yol yapmışsınız evlerini, ne zaman kavga olsa pat damlıyordunuz evlerine.Babam gitti diyorum ben istemedim.
Bizimkiler de öyle Allah binkere razı olsun aile herseyYani uslup yanlış da babasi sanirm ve cevresi biraz geri bi konuda cocukla baba evine donmeyi kötü buluyor
Ben döndüm lakin en guvenli yer icerden anlasamiyoruz ama disarda da ezdirmiyorlar beni karsi tarafa
Kavga niyetiyle gitmedim digerlerindeNur gitmeden önceki açtığın konuyu hatırlıyorum, bu insanlara daha önce de gitmişsiniz arayı hep onlar bulmuş, siz de yol yapmışsınız evlerini, ne zaman kavga olsa pat damlıyordunuz evlerine.
İnanmıyorsan adres vereyim gel sorNe helalleşmesi kızım ya ne anlatıyosun sen? :) Barışma umudu ile gittin oraya. Barıştın da. Hangi kız babası damat adayının dayısına gider helalleşme diye? Adam ayağa düştük diyor rezil olduk diyor ondan gergin.
Akşam başlıyor o zaman da konuşmaya.Çalışmaya başlayınca zaten babanla akşamdan akşama görüşürsun. Biraz da birikim yaparsın sonra ayrı eve çıkarsın.
Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?
Yorgun olursun zaten her ek konusmasindansa akşam 1-2 saat dinlemek daha çekilir hem bu sefer iş yeri konuları da eklenir üstüne sıra gelmez.Akşam başlıyor o zaman da konuşmaya.
kavgaya niyetli haliniz nasıldır bilemem deKavga niyetiyle gitmedim digerlerinde
sizi nikah kıyın kıymayın diye mi bunaltıyor mesela? ne alaka? sizin özel hayatınız neden iş arkadaşlarınıza konu olsun ki? nikah kıydı kıdemı alır ayrılır diye bakıyorlarsa demek ki siz hiç bir zaman kariyer düşünen bir tip değilmişsiniz... işte böyle sürekli birini bulsam da evlensem ne olursa olsun evlensem intibası oluştruyorsunuz. babanız da diyordur bununla evlenmeden boşanacak duruma geldi, bakalım sırada daha neler var.Ben nişanlandım.Yillik izin almıştım işime döndüm.Orada konusuyorlar.Nisanlandi tazminat alıp çıkar diye.Ben bunu eşime anlattım.Birde kayınvalide bizde nişanlı iken nikah kiyilir imam nikahı demişti o zaman.Ben istemedim.İsyerinde bunalttilar.Esimde hadi nikah kıyalım dedi.Nisan ayındada imam nikahı oldu.O kadar pişmanım ki nikahim olduktan sonra hayat bana zehir oldu.
40 yaşındayım cocukla döndüm hayir tekrar baslamak zor degil.50 yasinda olsam yine baslarim hersye.ben kendim terk ettim evii. Keske etmeseydim uzaklastirma alip orda duzenimde kalsaydim ama illallah ettirdi bana alrabalarida vardi etrafta cesaret edemedim plansiz hareket ettim aslindaBizimkiler de öyle Allah binkere razı olsun aile hersey
Siz de mi cocukla döndünüz kac yaşındasınız sizce hayata tekrar baslamak zormu biz daha ayrılmadık ama evden kovdu
Bende pişman oldum kendi gitseydi keske annemdeuim ama alışamıyorum henüz ayrılmadık ta ama 20 gündür de barış çabası olmadı kafam çok karışık 4 aylik daha benim bebeğim çok güzel hayaller planlar yapmıştık beraber birdenbire alt üst oldu hersey ne yapacağımı bilmiyorum cocukla zor olmadımi ben 2 evliliği yapabilirmiyim bilmiyorum 30 yaşındayım daha40 yaşındayım cocukla döndüm hayir tekrar baslamak zor degil.50 yasinda olsam yine baslarim hersye.ben kendim terk ettim evii. Keske etmeseydim uzaklastirma alip orda duzenimde kalsaydim ama illallah ettirdi bana alrabalarida vardi etrafta cesaret edemedim plansiz hareket ettim aslinda
Her konunda evlendim ama ilişkiye girmedim evlendim ama ilişkiye girmedim..... He tamam anladık bakiresin havada kaparlar seni zaten .
Aile evinde rahat edebiliyor musunuz ? Ben hiç rahat değilim.Babamla yalnız yaşıyorum.Annem ölünce birbirimize çok bağlanmıştik. Şimdi babam bana çok kaba davranıyor.Surekli eksiklerimi yüzüme vuruyor.Ayrilali bir ay oldu.Daha toparlanamadim.Cok uyuyorum mesela yaz günü üşüyorum.Disari çıkmak istemiyorum.İnsanlardan kaçıyorum.Benim babam benim ruh halimi görmüyor.Cok neşeli insandım.Enerji doluydum.Bitkinim.Ama bugün erken kalktım.Babamda benden birkaç saat sonra uyandı.Bana hiç hos bakış atmadı.Ve 2 aydır çok gergin.Sanki ben nikahsiz çocuk yapıp baba evine döndüm.Yada kocaya kaçtım.Gibi davranıyor bana.Katlanamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum.Ev kiraları bir bölgede 4 bini geçmiyor.Alacagim maaş asgari ücret kimseyi çekmek istemiyorum.Yalniz yaşamak istiyorum.Babam daha önce yolları ayiririz da demişti.Babamla kus kalmak istemiyorum.Sadece evim ayrı olsun istiyorum.Babam emekli sürekli evde.Bende evdeyim.Haliyle başka şehire yerlesecektim.Olmadi iş arıyorum giremedim ise.Ne önerirsiniz ? Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?
Nuran ilişki yaşasaydı bu adamdan ayrilamazdi zaten kendisi 3 harfli marketlerde çalışır tek başına ev geçindirir hergun buraya konu açardıKızlık diktirip eski eşim iktidarsızdı ondan boşandık diyen bile var :)
100 gram mehir istemiştik.Ama hemen ödenen şart değil dedik.Daha sonra az miktara anlaştık.İnsan kinamadigini yaşamadan ölmez.Ben eskiden altın diye erkekleri darlayan kadınları kötü bulurdum toplum gibi, ama baktım ki baba evine tekrar dönmek çok zor,
evlenirken çok mehir isteyin kızlar, altınları da vermeyin araba için ev için, baba evine dönmemek üzere plan yapın
Tv de bi adam şey demişti bir kadın 45 yaşına kadar baba evinde durur bir şey olmaz ama 20 yaşında evlenir 21inde dönerse o evde duramaz diye o kadar doğru ki, burası Türkiye
O marketlerden alacağım maaşla küçük bir yerleşim yerinde yaşayabilirim istesem.Nuran ilişki yaşasaydı bu adamdan ayrilamazdi zaten kendisi 3 harfli marketlerde çalışır tek başına ev geçindirir hergun buraya konu açardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?