Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

Bence baban senin depresyonda olduğunu anlamıyor. Çok yaşlıda değilmiş adam fiziksel olarak iyiyse babanda çalışsın sen de işe gir az çok deme. Borçları kapatıp para biriktirin. Hemen boşanma işini halledin. Bunları yapmayınca sizin psikoloji düzelmez. Yeni ortam ve insanlar lazım. Sonra para biriktirip yoluna bakarsın. Bu arada belli olmaz belki yeni eşine iyi davranır bu yaştan sonra erkekler kadın istiyor bence.

Çalışmaya başlayınca zaten babanla akşamdan akşama görüşürsun. Biraz da birikim yaparsın sonra ayrı eve çıkarsın.

Ne konuşuyorsun babam gitti onların yanına helalleşme diye biz barıştık ?
Ne helalleşmesi kızım ya ne anlatıyosun sen? :) Barışma umudu ile gittin oraya. Barıştın da. Hangi kız babası damat adayının dayısına gider helalleşme diye? Adam ayağa düştük diyor rezil olduk diyor ondan gergin.

Babam gitti diyorum ben istemedim.
Nur gitmeden önceki açtığın konuyu hatırlıyorum, bu insanlara daha önce de gitmişsiniz arayı hep onlar bulmuş, siz de yol yapmışsınız evlerini, ne zaman kavga olsa pat damlıyordunuz evlerine.

Yani uslup yanlış da babasi sanirm ve cevresi biraz geri bi konuda cocukla baba evine donmeyi kötü buluyor
Ben döndüm lakin en guvenli yer icerden anlasamiyoruz ama disarda da ezdirmiyorlar beni karsi tarafa
Bizimkiler de öyle Allah binkere razı olsun aile hersey
Siz de mi cocukla döndünüz kac yaşındasınız sizce hayata tekrar baslamak zormu biz daha ayrılmadık ama evden kovdu

Henüz boşanmadınız ama bir ay önce evinizden ayrılıp babanızın yanına geldiniz, o günden beridir de size aksi davranıyor öyle mi

Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?

Baban burada hakli degil mi? Neyi bekliyorsun? Bence sen barismayi bekliyorsun. Nikah kiydigin gunden beri bosanma senin gundemindeydi ama hic niyetin yoktu. Muhtemelen karsi taraf bitirmistir yoksa sen ayrilmazdin. Nuranka barisirmisin, evlenirmisin bilemem ama tavsiyem baskasi ile yoluna devam edecegin zaman bu isi cocuk oyuncagina cevirme artik. Karsi taraf bunu yaprsada aninda yol ver gitsin.

Kavga niyetiyle gitmedim digerlerinde
kavgaya niyetli haliniz nasıldır bilemem de
normal halinizde fazlasıyla geri kafalı ama şekilci -yoksa dindar olduğundan değil
yorucu
herkese malzeme veren
sürekli mızıldanan, zatn sürekli kavgaya ramak kala yaşayan bir tip izlenimi veriyorsunuz
daha düğün olmadan kıdem tazminatını alıp işten çıkmıştınız siz değil mi?
işyerindekiler
sizi nikah kıyın kıymayın diye mi bunaltıyor mesela? ne alaka? sizin özel hayatınız neden iş arkadaşlarınıza konu olsun ki? nikah kıydı kıdemı alır ayrılır diye bakıyorlarsa demek ki siz hiç bir zaman kariyer düşünen bir tip değilmişsiniz... işte böyle sürekli birini bulsam da evlensem ne olursa olsun evlensem intibası oluştruyorsunuz. babanız da diyordur bununla evlenmeden boşanacak duruma geldi, bakalım sırada daha neler var.

sizin böyle herşeyiniz herkese konu olmuştu yanlış hatırlamıyoram habire birileri dayılar mayılar işlerin içindeydi

kendi hayatınızı yaşamayı bilmiyorsunuz. kaotiksiniz.

+ bir de evlendiğiniz adamın zaten ev geçindirecek geliri de yoktu galiba eşyayı k.valide alıyordu

kısacası o kadar saçma sapan bir hayatınız var ki
internette tanış ama ilişkiye girmedim diye 3284356587 kere anlat -burada kimse sormadan etmeden, nikahın eşyan altının herkese konu olsun (ne münasabet yahu!)..höf.

Bizimkiler de öyle Allah binkere razı olsun aile hersey
Siz de mi cocukla döndünüz kac yaşındasınız sizce hayata tekrar baslamak zormu biz daha ayrılmadık ama evden kovdu
40 yaşındayım cocukla döndüm hayir tekrar baslamak zor degil.50 yasinda olsam yine baslarim hersye.ben kendim terk ettim evii. Keske etmeseydim uzaklastirma alip orda duzenimde kalsaydim ama illallah ettirdi bana alrabalarida vardi etrafta cesaret edemedim plansiz hareket ettim aslinda

Bende pişman oldum kendi gitseydi keske annemdeuim ama alışamıyorum henüz ayrılmadık ta ama 20 gündür de barış çabası olmadı kafam çok karışık 4 aylik daha benim bebeğim çok güzel hayaller planlar yapmıştık beraber birdenbire alt üst oldu hersey ne yapacağımı bilmiyorum cocukla zor olmadımi ben 2 evliliği yapabilirmiyim bilmiyorum 30 yaşındayım daha

Ben eskiden altın diye erkekleri darlayan kadınları kötü bulurdum toplum gibi, ama baktım ki baba evine tekrar dönmek çok zor,

evlenirken çok mehir isteyin kızlar, altınları da vermeyin araba için ev için, baba evine dönmemek üzere plan yapın

Tv de bi adam şey demişti bir kadın 45 yaşına kadar baba evinde durur bir şey olmaz ama 20 yaşında evlenir 21inde dönerse o evde duramaz diye o kadar doğru ki, burası Türkiye

100 gram mehir istemiştik.Ama hemen ödenen şart değil dedik.Daha sonra az miktara anlaştık.İnsan kinamadigini yaşamadan ölmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…