- Konu Sahibi hicbuyumiycem
-
Ben de sizin gibi zorlu bir aldatma dönemimden sonra boşandım .Çocuklarınız var mı bilmiyoum ama benim ıkı tane var .Zor bir dönemdi ama atlattım hatta ıkıncı evliliğimi yaptım .Yine de izler kalıyor kolay değil .
Ikinci evliliginizde cocuklarinizin tepkisi ne oldu? Esinizinde cocugu varmi?
1 yil once bosandim.cocugum yok.ilk aylar cok zorluk cektim.simdi ise benden rahati yok.
evliligim boyunca hergun "acaba bugun neyin kavgasini edecegiz" diye icim bogulurdu.simdi ise "acaba bugun nereye gitsem,gezsem" diye dusunuyorum. ohh iyi ki bosanmisim :)
herseyine eyvallah ettim ama aldattigini ogrendigim gun yol verdim.anlasmali bosandim cunku benim yuzunu gorecek tahammulum yoktu.herseyi ona biraktim,ceketimle ciktim o evden.ne kendisinin ne de o esyalarin hayrini gormemistim zaten.
ben de aynen o adamın yüzünü görmeye tahammül edemediğim için anlaşmalı boşandım boşandığım andan itibaren de ne acı ne pişmanlık asla yaşamadım hatta sanki düğün günümmüş gibi heyecanlıydım, çünkü yeni, huzurlu ve çok güzel bir hayatın beni beklediğini biliyordum iğrendiğim o adamdan ve ailesinden kurtulmuş olmak çok mutlu etti beni. bütün haklarımdan vazgeçerek boşandım düğündeki takılar, taşınmazlar... istesem hepsini alır maddi manevi tazminat da alırdım. boşandığım andan itibaren de çok mutlu ve huzurluyum
Bence en doğru olan bu.Aynını yaptım,hiç uğraşmadım tek gayem bir an önce boşanmak ve kurtulmak oldu.Çekişmeli olmasının sebebi karşı tarafın boşanmayı istememesiydi.
Bana ait,kendi paramla aldıklarım bile onda kaldı.Babam s.çmışım malına mülküne benzin dök yak gel demişti Allah rahmet eylesin..
Zaten babaevine döndükten sonra içinizde bir huzur,rahatlık oluyorsa kocaevinde zerre mutlu olamamışsınız demektir.
Boşanmayla alakalı tereddüt yaşayan kadınlar en başta bunu düşünmeli; "Ben nerede daha mutluyum?"
Bu yili da sayarsak 12 yillik evliyim. Bosanma davasi devam ediyor. Evi terk etmesiyle basladi olaylar. (Oncesinde de vardi sorular aslida). Neyse gitmeden hersey ayarlanmis zaten. Planli bir gidisti. Kendine ev tutmus. Maasini SGK da dusurmus.... hersey kilifina uydurulmus. Bana da dusunecegim demisti. Otelde orda burda kaliyorum diye yalan soyledi. Aylarca oglumla doner diye bekledik. Cok mutluydu. Hic aramadi bile. Aylar sonra konusalim diye aradiginda ilk cumlesi cekisecekmiyiz anlasacakmiyiz oldu. Israrla anlasalim digeri uzun suruyor dedi. Belli ki beraber oldugu hatun evlenmek icin baski yapiyordu. Hic birsey soylemedim. Bir hafta sonra avukatina hazirlattigi anlasmayi mail yoluyla imzalamam icin gonderdi. Icinde adimin dahi gecmedigi herseyi kendine birakan bir anlasma. Kabul etmek mumkun degildi. Ben dava acinca o da benden bosanmak icin dava acti. Benden yuklu bir tazminat isteyerek. Bir suru yalan gerekcelerle. Ben onun gercek yuzunu bosanirken gordum. Vicdan ve merhamet olmayan, cocugunu bile dusunmeyen biri icin 11 yilimi harcadigimi anladim. Dava devam ediyor. Isleri kendi bu hale getirdi. Ortada bir cocuk var ve biz birbirimizin omur boyu yuzune bakmak zorundayiz ama maalesef oturacak minder bile birakmadi. Bosanmak hic de kolay degilmis. Cok yipratici. Tum yaptiklarina ragmen sakinligimi koruyorum. Tum baglantilarimi kestim onunla. Bu evre cok zor. Bosandiktan sonrasi nasil olur bilmiyorum, onu da yasayip gorecegim artik.
size bu kadar nankörlük eden insandan boşandığınız an inanın o kadar hafiflemiş hissedeceksiniz ki kendinizi, sizi güzel bir hayatın güzel başlangıçların beklediğini düşünün, herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?