bosananlar yardimlasalim mi?

Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,

Selam kızlar şu bosanma işlerini iyi bilenler bilgilendirin beni.Nasıl oluyor.Ben özel avukat tutamam şu anda....calışmıyorum henüz....

Bosanmak istemekle kesinlikle haklisin cnm siddet baska hic birseye benzemez bu adamdanda ne koy olur nede kasaba psikolojisi tamamen bozulmus anladigim kadariyla belliki can guvenligin de yok bogazimi SIKTI omzumu morartti diyorsun demekki esin sinirlari asmis Allha korusun daha farkli biseylerde yapabilirdi peki sikayet etmedinmi doktor raporu falan almadinmi ???

okurken bile sinirlerim bozuldu kusura bakma ama ne kadar kendini bilmez kaba bir adamla evlisin '' lan '' demek de ne oluyor aslında o sözü söylerken kendini aşağılıyor ''lan'' dediği bayan onun kendi eşi ayyy hiç de çekme bu adamı kaba, görgüsüz insanla ömür geçmez kusura bakma sert eleştirdim ama...

şu an boşanmakla devam etmek arasında ve 10 yıllık evli biri olarak ; henüz evliliğin o kadar yeni ki bu günlerde döyle şiddet varsa sonrası inan bana çok daha kötü..

biraz daha deneyeyim diyorsan da kesinlikle çocuk yapma, sakın çocuk yaparsam belki düzelir diye düşünme..

dayak olayı da sanmıyorum ki ilerde geçsin..

biraz daha gözlemle ve bence annenin dediğini yap..(çocuk var mı)

yok tatlım hamıle degılımkı zaten 5aylık evlıyım..Siddeti kaldıramıyorum inan bunları hakedcek bıseyde yapmadım zaten kmse dayağı haketmez.ama kotu davranacağı bı hareketımde yok..
senin evlilign ne halde? çocuk var dimi..bırakmak dahamı zor? yada bırakmak cozummu?

yok yok cuk dıye oturmuş lafların,bugun konuştuk boşanma ısteımı soyledım telefondan o suan görevde cunku kabul ettı once sonra yok dedı sımdıde sıl numaramı ben gelene kadar evden gıt dıyor sankı sevglıyız no sılmek neyın nesıyse

almadım salaklık ettım,zaten gere kalmaı artık bıtıyor bu ıs ınsallah

canım ben hep derim evliliğin ilk 1-2 yılı birbirine alışmakla gecer..ne kadar severek evlensek bile bir yabancı ile aynı evi aynı yatagı paylaşmak huyunu suyunu almak zaman alıyor..

biz dun akşam toparlama kararı aldık..daha önce de bu tür kararlar almıştık ve bir zaman sonra ekiye dönüş olmuştu..ama bu defa ucunu açık bırakmadık mayısa kadar deneyeceğiz.. bu da beni vicdanen kızıma karşı rahatlattı..

şiddet olmasa kesinlikle boşanma derdim çünkü o kadar yenisiniz ki.. ama şiddet çok başka..bence her çeşit seni haklı duruma getiriyor..

yine de biraz zaman ver derim eğer sevgin varsa..

tatlım konu açtım ( boşanmalıyım??) dıye orda detaylı anlattım,,esm benı yatak arkdası olarak goruyor..yanı mesela ıkıgece ılskı olmadı regl agrmdan dolyı gunum gecmıstı ban aldatılmayı hakedıosun dedı sadece sıddet ykkı aşağılama hakaret ne ararsan var..
hakkımızda hayırlısı olsun..sevgımı falan kalmadı valla ne sevgısı bi öküzü sevemem

numara silmek kolay sana yaşattıklarını sende bıraktığı izleri o bi silsin önce yaa cidden çok sinir bozucu lafa gelince delikanlı olurlar... neyse canım seni de daha fazla sinirlendirmeyeyim bir an önce ayrıl bu adamdan ailen destek oluyorsa bir saniye bekleme

allahım yaaa okudukça sinir oluyorum ne demek aldatılmayı hakediyorsun cidden terbiyesiz ve ahlaksız birinin söyleyeceği şeyler bunlar.

allahım yaaa okudukça sinir oluyorum ne demek aldatılmayı hakediyorsun cidden terbiyesiz ve ahlaksız birinin söyleyeceği şeyler bunlar.

aynen aıle terbıyesı gormemıs numarasını sılsem nolcak dedıgın gıbı ıcımden kotu seylerı sılemedıkten sonra..oda zamanla sılınır Allah ın ıznıyle..ayrıca aldatılma ısteg varsa ben eve bağlayamam zaten o onun sevıyesızlıgıdır

almadım salaklık ettım,zaten gere kalmaı artık bıtıyor bu ıs ınsallah

Cnm keske alsaydin iste o an insan dusunemiyor elinde hic olmassa bir raporun filan olurdu tazminat alabilmek icin. Ben anlasmali bosanmaya karsiyim herkes hakettiginin cezasini ceksin.

Bir yil dolmadan esler bosanamiyor maalesef bildigime gore cunku ben bosanma asamasindayim ve bu donemlerde bosanma hukukunu cok okudum

21 hazıranda nıkahım olmuştu hazırana kadar annemın evınde olurum bende olmazmı? ağustosta dugun oldu ama nıkah oncedendı onun ısınden dolayı. 1yıl sonra dırek bosanılıyormu ? sız kac yıllık evlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…