bosananlar yardimlasalim mi?

Senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu daim etsin. Yaşını merak ettim. Ben ir daha hayatıma kimse girmeyeceğini düşünüyorum.

Allah islah etsin ;(( kocanızı çok sinir oldum

Benim kocama mı? Yoksa konu sahibinin eşine mi? Gerçi farketmez. İnsanların gerçek yüzü boşanırken görülüyor. Senelerinizi onca fedakarlıkla geçirdiğiniz, aynı yastığa baş koyduğunuz insanları iş boşanma aşamasına gelince tanıyamıyorsunuz. Sizi "el" olarak görüyorlar. Genelde de bunu yapan daha çok aldatıp başkasına aşık olan erkekler. Genelleme yapmam belki doğru değil ama artık sizinle işleri bitmiş gibi bir hava yaratıyorlar. Siz ona kıyamazken sizi bir kalemde silip yeni sevgilisine gidiyorlar.

Eşim şu an pembe bulutlarda. Bense boşanmanın acılarını tam olarak üzerimden atabilmiş değilim. Oğlu da umurunda değil. Biran önce bitsin istiyor. Ve her şeyi kendine bırakarak... Benimse tek düşündüğüm oğlumun geleceği. Onun için mücadele ediyorum. O ise tüm elindekileri bırakmadan yeni sevgilisiyle yeni bir hayat kurma derdinde. Oğlunun geleceğini umursamayarak... Bu kadar kör oluyorlar yani...

Senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu daim etsin. Yaşını merak ettim. Ben ir daha hayatıma kimse girmeyeceğini düşünüyorum.

:) böyle düşünmen çok normal
ben ilk ayrıldıgımda dısarıda dolasırken herkesin yüzük parmağına bakardım alyans var mı yok mu bir ben mi bekar dul olucam diye .
sanki bu ayıpmış gibi sanki ben suçluymusum gbi hislere kapılırdım .
birdaha ben kimseyi sevemeyeceğim. beni kimse onun gibi sevemeyecek diye düşünür ağlardım
yuva kuramayacağım , yanlız yaşlanıp yanlız öleceğim gibi asılsız düşünceler beynimi yerdi.
şimdi öyle komik geliyor ki bu yaşadıklarım , ama yaşanması gereken bir süreç.

oysaki şuanda Allah a hergün teşekkür ettiğim biri çıktı karsıma , canımdan bir parça gibi.
şükürler olsun.
3 yıl boyunca hiç ilişkim olmadı çünkü boşanan kadınlar karsısında genelde erkekler birer akbaba oluyor .
Ama canım nişanlım , size örnek olsun diye söyluyorum hiç ummadığım bir anda karsıma çıktı.
kendisi hiç evlenmemiş.
o 32 yasında ben de 33 yasındayım
ailesi de beni çok seviyor ben de onları çok seviyorum.
İnsan hayatta hangi acıyı yaşarsa yaşasın geçiyor ve hersey olacağına varıyor.
Bu yüzden kendi değerinizin farkına varın :)

çoookkk sevindim mutluluğun daim olsun inşallah.

böyle şeyler duyunce ne kadar mutlu oluyorum bilemezsiniz. Allah mutluluğunu daim etsin. bende eşimi çok seviyorum . bir gün ayrılırsam yıkılırım diye korkuyorum. ama bu yazdıklarınızı okuyunca da mutlu oluyorum. eşinden ayrılan bayanlar pekala evlenip mutlu olabiliyor.

Teşekkür ederim.Allah sizi de ayırmasın eşinizle mutlu etsin her daim.

Ben bu sitede çok moral buldum çok destek olan kişiler oldu sağolsunlar.

Zor zamanlarımı onların sayesinde atlattım diyebilirim.

Olmayan birşeyi zorlamanın alemi yok. Ben de 3 kere boşanmadan döndüm , düzelir dedik olur dedik alışırız evliliğe dedik ama olmadı.

Keske ilk ayrı kaldığımızda bitse idi benim de 4 senem boşu boşuna geçmezdi ama herseyde bir hayır vardır.

evet gerçekten her işte bir hayır vardır, eğer daha önce boşanmış olsaydın o zaman karşına belki başka biri çıkacaktı ama şu anki nişanlın kadar hayırlı biri olmayabilirdi ve sen tekrar üzülebilirdin, herşey olması gerektiği ve hayırlı olan zamanda oluyor hiçbir zaman hayatımızdaki olayları sorgulamamalıyız. bazen öyle şeyler yaşarsınız ki, çok istediğiniz birşey olur ama sonradan size hayır getirmez keşke olmasaydı dersiniz bazen de çok istediğiniz birşey olmaz önce üzülürsünüz sonradan da anlarsınız ki olsaydı size zarar verecekti. bu yüzden herşeyin hayırlısını ve doğru zamanda gerçekleşmesini dilemeliyiz.

Bir gün ben de iyi olacak mıyım acaba? Buraya mutluluğumu yazacak mıyım. İçim kan ağlıyor. Sabahları uyanmak istemiyorum. Ağlamaktan perişan oldum. Eşim olacak şahsın zerre kadar umurunda değil, o kadar rahat ki. Onun bu gamsızlığı beni daha da deli ediyor. Kanıma dokunuyor. Sanki aynı yastığa baş koyduğu kişi ben değildim. İçim yanıyor...

Dunyadaki en zor sey heralde evet dedigin her gece opup kokladigin insanin o buzz gibi mahkeme salonunda gozlerine bile bakamadgn insan olmasidir..rabbim kimseye o gunleri gostermrsin...30 ekimdi bosanmam su an nasilim ne haldeyim hala toparlanamadm is buldum cok sukur calsym ama olmuyor iste hergun annemin minnetini yuzume hatalrimi carpmasndan biktmmmm...kadn olaydn evinde oturaydin diyo.. ben bise istememstm ki sadece icten bi gulumseme yeterdi bnaa onu bile yapmadi eski esim...offf yne darma duman...

Son düzenleme:

Yazacaksın tabiki :)
Hem sanırım senin yaşın çok daha küçük benden .
Acını yaşa bir an önce ve kurtul.
Erkekler malesef böyleler. Benimki de evden çekip gidip 2 ay boyunca ne aradı ne sordu.
Ta ki ben dava açtım mesajı atana kadar.
Ailen sana destek mi, sağlığın yerinde mi hayattaki en mühim şey bu bana inan.

Boşanan kimse yanlız ölmemiş. Ve boşanan herkes yeniden sevebilmiş.
Allahım senin içine ferahlık versin . Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

ben de boşanmak üzereyim , mahkeme günü kağıtlarımı bekliyorum daha doğrusu ..
tabii ki çok zor kolay değil ama olmayan gitmeyen bir evliliği de devam ettirmenin bir anlamı yok , neyse ki çocuğum da yok , o yüzden bazı şeyleri aşmak benim için daha kolay oldu , çocuk olduğunda eminim çok çok daha zordur bu karara varabilmek ...
bana gerçekten değer vermeyen , beni sadece çalışan eve para getiren maddi olarak eşi gören bir insanla devam edemezdim zaten ...
Allah bu aşamada olan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun , kolay değil ama zaman inanın herşeyin ilacı , eskisi gibi acımıyor canım artık ..
hakkımızada ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin bizlere ..
üzülmek ağlamak bi fayda etmez , aksine daha çok yıpratır ... yaşanılan herşey bir imtihan yeter ki biz sabırlı olmasını bilelim ...
ve bir kadın olarak arkadaşlarıma , kardeşlerime nacizane bir tavsiyem var , kesinlikle kendi ayaklarınız üzerinde durun durmaya çalışın kızlar ..kendi paranızı kazanın ve varsa da çocuklarınızla her anın tadını çıkarın ..
etrfaınızda abuk sabuk konuşanlar olursa da şayet kesinlikle kulak asmayın , kimsenin sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin .
aksine her zamankinden daha güçlü görünün ..

Amin amin, inşallah. :)
Ben 24 yaşındayım, eşim de 28 yaşında.
Ailem çok şükür destek oluyor ama yine de burada olmak çok zoruma gidiyor. Maddit olarak da iyi değiller maalesef. Ben de psikolojik bir çöküntü içerisindeyim ve çalışacak durumda değilim.

Burada olmak zoruma giidyor dediğin yer senin bebeklikten beri yaşadığın ailenin yanı.
O şekilde düşünme lütfen.
Zamanlar hersey daha da iyi olacaktır buna emin ol.

Burada olmak zoruma giidyor dediğin yer senin bebeklikten beri yaşadığın ailenin yanı.
O şekilde düşünme lütfen.
Zamanlar hersey daha da iyi olacaktır buna emin ol.

Yani kendi evim, kendi düzenim varken şimdi burada olmak manasında söyledim. Annem de bu durum yüzünden üzülüyor, bir de buna üzülüyorum.

meraba kızlar bende boşanma davası devam eden biri olarak zor bir süreç umarım bugünler bian önce biter ama şu var ki olan kadınla çocuğa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…