bosananlar yardimlasalim mi?

Cnm benim isler karisik biraz ben on ay evli kaldim su an iki yildir ayri yasiyorum esimden ve resmi olarak evliyiz. Su anda bosanma asamasindayiz. Tabiki ailenin evinde kalabilirsin bu surec icersinde ama o evi terkettiysen neden terketmenin gerekceleri neler onlari ispatlaman gerekiyor esin kusurlu zaten bunlari dellilere yada sahitler esliginde ortaya cikarman lagzim bu yuzden diyorum ya keske rapor alsaydin sikayet etseydin. Evet bir yil gectikten sonra acabilirsin tabiki ben hukukcu degilim haddimide dusmez ama okudugum kadariyla edindigim bilgilere gore konusuyorum.

olsun canım yınede akıl verıyosun bana sagolasın ınsallah sende hayırlısıyla sonuca ulaşırsın...pekı esım dıyarbakırn ılcesınde ben aılemın yanına ıst.gıdıcem davayı nerde acıcam nerde gorulucek benım burda kımsem yok kı bırının yanında beklesem

Canim aklima geldi mesela davani kendinde acabilirsin bir avukata gerek duymadan yapman gereken tek sey oturdugun yerin aile mahkemesine gidip hazirlamis oldugun dilekceyi vermek. Yani bosanma davani bir avukati ihtiyac duymadan sende acabilirsin. Ama sana tavsiyem sen yinede bir avukat tut bu sart gibi gozukuyor cunku seni destekleyecek ve haklarini kaybetmemen icin cabalayacak tek insan o bu yuzden dilekcenin saglam olmasi icin bir avukat yardimindan gecmek lagzim. Ayrica davani Istanbuldada acabilirsin bu konuda her hangi bir kisitlama yok yada eslerin son alti aydan beri oturduklari yerde. Yani kisacasi istanbulda acmana hic bir engel yok.

Ben kendimden ornek verecek olursam ben avukatima kesinlikle durusmaya gelmeyecegimi belirttim o temsil edecek beni cunku ben can guvenligimden korkuyorum benim sahitlerim benim yasamis oldugum sehirde dinlenecek onun davasi ise onun sehrinde gorulecek yani suratini dahi gormicem. Ama ben yinede avukatimi onun sehrinden tuttum ne olur ne olmaz diye.

Yani istiyorsan durusmalara katilabilirsin sorun olmaz ama eger can guvenligim yok korkuyorum diyorsAn gitmene gerek yok cunku avukatin var o her konuda seni temsil eder sadece soylenenlere itiraz edemezsin cnm.

anladım canım gerçekten cok sagol... ben kısaca ıstanbulda dava açıp avukat bulup tabı onada zaten mahkeme kâğıdı gıder dımı..doğru anladım ama ben davalara gelemem derım avukata benı savunur ,o zaman ben hazıana kadar aılemle olmalıyım..cuma gunu gelıcek konusucaz yuzyuze benım aılemde suan yanımda ıste bakalım ozurmu dılıcek pıskın pıskın yıne s.... cekıcek nefret edıorm

Rica ederim. Cnm herseyin hayirlisini dile eger gelir ozur dilerse ve sen o eve geri donersen onu affetmis olursun iyi dusun ona gore kararini ver.
Mahkeme kagidi gider tabikide esinin oturdugu bolgeye. Merak etme once guvenebilecegin bir avukatla gorus sonrada o sana yol gosterecektir muhakkak bundan endisen olmasin. Allah yar ve yardimcin olsun ama hakkin neyse onuda al yanina birakma.

hakkım derken nafakamı çocuk yok bısey yok nasıl alıcamkı nafaka hıc bılmıyorum sen alıcakmısın

hakkım derken nafakamı çocuk yok bısey yok nasıl alıcamkı nafaka hıc bılmıyorum sen alıcakmısın

Canim sen tazminat ve nafaka almak istiyorsan oncelikle bu davayi cekismeli acman lagzim ve bosanma sebebinin ne oldugunu acikca soylemen lagzim bunuda avukatlinla bizzat gorus.

Nafaka almak icin ille cocuk sahibi olman gerekmiyor. Ben tazminat ve nafaka istedim bende cocuk sahibi degilim. Ama genelde bu nafaka hakim tarafindan kabul ediliyor diye biliyorum.Tabiki once hangi esin en cok yada hangi esin en az kusurlu olduguna bakiyorlar.

anladım canım benım en kısa zamanda bı avukata danışmam lazım.... cok sagoll vallahi

Cok gencken ayrılındıgında cocuk da olsa 2.evlılık sansı oluyor evet..her seyın hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…