bosancam cok karasizim yardim

ne yapmaliyim

• ne yapmaliyim

OY: 11 78,6%
  • bosanan anneler

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14
:KK42::KK42::KK42::KK42:Slm arkadaslar acil yardim lutfen bir yillik evliyim dort aylik kizim var esimle ilk haftalardan beri anlasamiyoruz paragoz bencil cimri ilgisiz ve cok kinci biri bir aydir annemlerdeym bir defa bile aramadi ne beni nede kizini sordu bosanmayi dusunuyoruz ikimizde ne yapmaliyim annem bosanmam icin cok baski yapio cok zor :KK42:durumdayim yardim edin
Emzirme dönemindeki bir bebek annesine verilir o konuda içinizi sıkmayın. Boşanma konusundada annenize katılıyorum. Olmuyorsa olmuyordur. Bu şekilde evli olmak, size bekar olmaktan daha çok zarar verecekse neden boşanmayasınız ? Ama çocuğu yapmanız bencede çok büyük bir hata olmuş. O adama, bu evliliğe çocuk niye ? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..

kadın kadına değer vermiyor.kalkmış erkeklerden beklediğimizi söylüyoruz.
toplum olarak herkesde bir dışlama,kınama,rencide etme.
sorulsa doğru söylüyor olunuyor.
doğrunun da söyleme adabı var.
üstelik sıkıntı içinde boğulan birinin yardım isteği onu yargılamak olmamalı.
hadi neden böyle yaptın,neden düşünmedin,vs.vs...........
bunların bu saatten sonra ona faydası var mı?
herkes kusursuz,mükemmel.

okumak önemli,mesleğin varsa hayatta güçlü durursun.
ailen de olsa çaresizsen bakış açıları çok farklı olur.

konu sahibi,olan olmuş.
bundan sonra bebeğinle kimseye ezilmeden yaşamaya çalışmak.
yaşın küçük,gelenekler ilerde ailenle de olsa koaly bir gelecek vaadetmiyor.
ama eşin kesinlikle uzak duracağın ilk kişi.
annesi,kardeşi,parası vs,bir ömür dayakla geçeceği belli.

annen şimdi sana kol kanat oluyor.
ama ilerde yük gibi görebilir,ihtimal tabi.
o yüzden kendi başına yetebilecek hale gelmeye gayret et.
sen güçlü olursan çevrendekiler ona göre davranır.

Allah yardımcın olsun.

kadın kadına değer vermiyor.kalkmış erkeklerden beklediğimizi söylüyoruz.
toplum olarak herkesde bir dışlama,kınama,rencide etme.
sorulsa doğru söylüyor olunuyor.
doğrunun da söyleme adabı var.
üstelik sıkıntı içinde boğulan birinin yardım isteği onu yargılamak olmamalı.
hadi neden böyle yaptın,neden düşünmedin,vs.vs...........
bunların bu saatten sonra ona faydası var mı?
herkes kusursuz,mükemmel.

okumak önemli,mesleğin varsa hayatta güçlü durursun.
ailen de olsa çaresizsen bakış açıları çok farklı olur.

konu sahibi,olan olmuş.
bundan sonra bebeğinle kimseye ezilmeden yaşamaya çalışmak.
yaşın küçük,gelenekler ilerde ailenle de olsa koaly bir gelecek vaadetmiyor.
ama eşin kesinlikle uzak duracağın ilk kişi.
annesi,kardeşi,parası vs,bir ömür dayakla geçeceği belli.

annen şimdi sana kol kanat oluyor.
ama ilerde yük gibi görebilir,ihtimal tabi.
o yüzden kendi başına yetebilecek hale gelmeye gayret et.
sen güçlü olursan çevrendekiler ona göre davranır.

Allah yardımcın olsun.
Coook tsk cnm zaten acik universite okumayi dusuniyorm babam degil ama annem cok buyuk destekcim sen yeterki oku diyo

Emzirme dönemindeki bir bebek annesine verilir o konuda içinizi sıkmayın. Boşanma konusundada annenize katılıyorum. Olmuyorsa olmuyordur. Bu şekilde evli olmak, size bekar olmaktan daha çok zarar verecekse neden boşanmayasınız ? Ama çocuğu yapmanız bencede çok büyük bir hata olmuş. O adama, bu evliliğe çocuk niye ? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Sagol cnm
Amin canim cok sagol

Ben anlamadım
bebegını cok sevmen onemlı degıl
onun yanında olacakmısın olmayacakmısın? yazmamışssın herhangi bişey

Eşinin en baskın huyu inatçı ve kinci olması ...
Peki ömür boyu bu huyuyla baş edebilecekmisin?
Bebeğini bile bu kine alet eden bir insanla benim şahsi fikrim boşan derim..

biz 5 kız kardeşiz.. babam cok kötü bir insandı ilk basşlarda annem içip içip döverdi evden kovardı ama annem bzim için katlandı 10 sene dayandı herseye.. sonra ne oldu biliyormusun annem sabrettiği için karşılığını aldı.. şimdi çok iyi bir babam.. kariyer sahibi saygıda sevgide herkes tarafından örnek gösterilen 5 tane kızı var..annem hep der sizin için kaldım ben yanımda götürsem babasız babanda kalsanız annesiz kalacak dağılıp gidecektiniz diye..ilgisiz bir baba bile olsa başınızda bir baba olması şart bence.. sen daha çok küçüksün.. Benim kızım 18 aylık şu anda ben bu durumda eşimi boşardım ama benim şartlarım çok iyi..kendi ayaklarımın üstünde duruyorum.babamın evine gitsem daha bir adamdan bosanmadan baska bir adamla beni evlendirme planları yapmaz.. kısaca sen bence boşanma... çünkü yamurdan kaçarken doluya tutulursun..

Tabiki de olcam hanfendi defalarca soyledm gerekirse kadin siginmaya giderim yeterki minigim benle olsn
ay acık olucam inanki hiç inandırıcı değil
nerede yazdın ben görmedim
daha dün burası diyarbakır dememişmiydin?
sana arka sayfalarda yazdım bence sen eşinin yanına dönmelisin
yoksa 1 aylık bebeği hiç edeceksiniz el birliği ile

ay acık olucam inanki hiç inandırıcı değil
nerede yazdın ben görmedim
daha dün burası diyarbakır dememişmiydin?
sana arka sayfalarda yazdım bence sen eşinin yanına dönmelisin
yoksa 1 aylık bebeği hiç edeceksiniz el birliği ile
Daha onceki mesajlari okursanz gorursnz ayrica beni okumadan anlamadan msj yazdiginiz cok belli bu arda kizim 1 degil 4 aylik

madem çocuğunu bile sormayacak kadar ilgisiz ve sorumsuz geç bile kalmışsın boşanmakta...

:KK42::KK42::KK42::KK42:Slm arkadaslar acil yardim lutfen bir yillik evliyim dort aylik kizim var esimle ilk haftalardan beri anlasamiyoruz paragoz bencil cimri ilgisiz ve cok kinci biri bir aydir annemlerdeym bir defa bile aramadi ne beni nede kizini sordu bosanmayi dusunuyoruz ikimizde ne yapmaliyim annem bosanmam icin cok baski yapio cok zor :KK42:durumdayim yardim edin

Anladığım kadarıyla ailen yanında, destekçin olacaklar. Denediysen düzelmesi için birşeylerin ve olmadıysa iç sesin ne diyor onu dinle... Belki boşanma kararını söylediğinde yola girer ve sonraki gidişata göre net bi karar verirsin.

Canim ben olsam bosardim o adamdan hayir gelecekte bile o aile ondayken çok zor herşeyden önce dinsiz imansiz bi kaynana var Allah islah etsin
Ben babamdan çok çektim kendimi bildim bileli dayak yedim isitmedigim küfür sayma sovme kalmadi annemede kotu davranirdi ama dovmezdi zoru bizimleydi 15 yaşındayken bisey öğrendim çok kotu bisey anneme bosan ondan dedim cunku ailesi arkasında olacaktı ama bosanmadi herşeyi bile bile o adamla yasamaya bize de bu hayati yaşatmaya devam etti simdi babamdan nefret ediyorum 1 yildir gorusmuyotuz gorusmeyide düşünmüyorum ama anneme ondan daha çok kiziyorum çünkü çaresiz değildi ailesi yasananlari bilmiyorlar zamanında biz soyleseseydik yine kurtulurduk belki inan bunları yaşamaktansa yurtta büyümeyi tercih ederdim en azından zarar gorsemde yakinimdan gormezdim
Sana diyeceğim devlet sahip cikiyor artik kadınlara biliyorsun dur öyle bir adamdan babalik beklenmez senin babanda da pek hoş bir zihniyet yok gibi annen tek basina sana sahip cikabilecekse ailende kal calis evladina bak ama yok baban bebeği yük olarak görüyorsa o adamada dönme cocugunuda verme senin kaynana sanada yavrunada çok çektirir kadim siginma evlerine git can güvenliğin yoksa devlet seni sakliyor bildiğimkkadarıyla kimse bilmiyor nerede olduğunu artik kendin için değil evladin içinde en iyisini dusunmelisin kocanin duzelecegi varsa da anasiyla beraberken bu mmümkünddeğil gibi görünüyor Allah yardimcin olsun

Kizlar bisey daha sorcam galiba bosancam ama karsi taraftan ses seda yok aramiyo dedigim gibi cok kinci abosiyle tam alti yildir konusmuyor ben burda on yilda kalsam aramaz ne yapalim demez paramda bitiyo en azindan bosansaydm kendim icin degil ama kizim icin nafaka alirdm cunku anne sutu almiyo mamasi bezi derken yetisemiyorum onunda umrunda degil babam da sakin arama ne lazimsa bana soyle diyo ama ben babamdan istemek ostemiyorum birinciyi istesem ikinci de surat asmasindan minnet etmesinden korkuyorum biraz altinim var onlari bozduruyorum simdilik sizce ne yapmaliyim arayip bosanalim demeli miym yoksa bunu aleyhime kullanir mi simdidem msj yazanlara tsk

Kizlar bisey daha sorcam galiba bosancam ama karsi taraftan ses seda yok aramiyo dedigim gibi cok kinci abosiyle tam alti yildir konusmuyor ben burda on yilda kalsam aramaz ne yapalim demez paramda bitiyo en azindan bosansaydm kendim icin degil ama kizim icin nafaka alirdm cunku anne sutu almiyo mamasi bezi derken yetisemiyorum onunda umrunda degil babam da sakin arama ne lazimsa bana soyle diyo ama ben babamdan istemek ostemiyorum birinciyi istesem ikinci de surat asmasindan minnet etmesinden korkuyorum biraz altinim var onlari bozduruyorum simdilik sizce ne yapmaliyim arayip bosanalim demeli miym yoksa bunu aleyhime kullanir mi simdidem msj yazanlara tsk
Nafakaya mecbur bırakamazsın ama ne olursa olsun, yanı devlet vereceksın desede kac kısı emınım yazar cougumuz nafaka almıyoruz.
Aılenın yardım etmesınden baska care yok yarın obur gun calıstıgında gerı odersın

buarda ıhtar cekebılırsın esıne bosanmayla alakalı arayıp polemıge gırmeye gerek yok

Evliliği anlayamadan boşanmayı düşünüyorsun. Nereden başlayacağını bilememen normal. Çevrende aklı başında , sana yol gösterecek birileri olsa keşke. Eşin eğer konuşulabilecek bir insan ise ara Konuş. O aramıyorsa sen ara. Boşanmayı düşündüğünü söyle. Daha önce de söyledim dayak varsa herşey bitmiştir zaten. Eşinle konuştuktan sonra da bir avukatla görüş, yardım al. O sana yapman gerekenleri Söyler. Ama bütün detayları anlat avukata. Masraflar konusunda da babandan destek al, altınlarını bozma. Onlar sana dara düştüğünde lazım olabilir.
Çocuk konusunda da niye çocuk doğurdun demek yanlış geliyor bana. Olmuş artık bunları Konuşmak yersiz. Benim de bebeğim var 4 aylık olacak. Iyiki var. O senin bu Hayattaki tutunacak dalın, hayata yeniden Başlama sebebin olacak. Kötü olma şansın yok, yavrun için iyi olmalısın. Ama şunu da bil; bu kötü günler de geçecek. Benim ablam da boşandı iyi ki de boşanmış. Sen de kendine bir yol çiz. Bu yolda Allah yardımcın olsun. Iyilerle karşılaştırsın.

Nafakaya mecbur bırakamazsın ama ne olursa olsun, yanı devlet vereceksın desede kac kısı emınım yazar cougumuz nafaka almıyoruz.
Aılenın yardım etmesınden baska care yok yarın obur gun calıstıgında gerı odersın

buarda ıhtar cekebılırsın esıne bosanmayla alakalı arayıp polemıge gırmeye gerek yok
Tsk ederm ama nafaka zorunlu diye biliyodm vermezse crzasi falan yok mu yani

Back
X