Bosandigi icin pisman olan var mi?

O mahkeme kapısına gidebilmiş biri pişman olmamalı. Oraya gittikten sonra verilen bütün vaatler boştur. Çıkıp eve geri dönünce unutulur. Kaybetme korkusuna yaptığı herşey totosu rahata erdiğinde gözüne gelir.

Evlenme kararı vermek kadar boşanma kararı almak da zor. Boşanma kararı elbette daha zor. Çocuk varsa daha da zor. Bu kararı almaya sebep olan neden de önemli tabi. Aldatma, şiddet, saygı ve sevginin kalmadığı bir ilişki de derhal bu karar alınmalıdır diye düşünüyorum. Daha sonra boşandım keşke boşanmasaydım diye pişman olmaz kimse heralde.
Onun dışında kalan sebepler nedeniyle yapılan yada yapılmak üzere boşanma kararlarında 2 kere düşünmek gerekebilir.

Merhaba,

Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Daha once niye bosamamısım diye pisman olani duydum :KK70: ama iliskide sorunlu tarafin bosanmaktan pisman olmasi dısında duymadım görmedim bilmiyore🤷🏻‍♀️

Merhaba,

Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
Boşanmadım boşanmak için uğraşıyorum
ayrılmak için evden gittiğimde defalarca duydum o vaatleri
eve döndükten bir süre sonra bütün sözler, yeminler unutuldu.
boş hepsi boş inanma.

Back
X