Bosandigi icin pisman olan var mi?

Yani söyle söyliyim: Cogunluk degismiyor. Bence ciddi yardim alinmadan ve emek vermeden kimse kolay kolay degismez. Heleki isin icinde aileler de varsa..benim cevremde tanik oldugum kimse kolay kolay evliliginden vazgeçmiyor.
Kadin gelecek goremeyince vazgeciyor. Bende degisir mi diyenlerden olmustum bu surecimde. Olan bitene bakabildim sadece ama onun sozleriyle gelecek vaadinde bulunmasiyla bi yola girmedim. Gecmiste yasadiklarimda gosterdigim caba yeterli geldi sanirim. Arkamdan belki insanlar tabi yuvasina sahip cikmadi der o ayri 🤷‍♀️

İyi kanmadiniz bu hizmetci tutcam degisicem demesine 😃 demek goz kararinca tamamen anlamsiz geliyor soyledikleri inanc bitiyor 🤷‍♀️
Avukata vekalet verdim artık onunla iletişime geçmiyorum. Bu dediklerinide avukatımdan duydum. Avukatıma gerekeni yapın bitirelim bu işi dedim yani 🤷🏻‍♀️

Hayatında birinci önceliğinin kendi olduğunu farkedip (varsa çocuklarıda),bu hayatta kendini hiçbir şekilde ezdirmeyip (fiziksel ya da psikolojik şiddet) kendine tertemiz bir sayfa açıp pişman olan var mı? Bilemedim...O boşanma davası kolay kolay açılmıyor çünkü:KK51::KK31:
Bosanma sebeplerinde aldatma siddet basta geldigi icin.Sevgi gostermemek iste anlasmazliklar ilgisizlikler dis cevre tarafindan nedense bosanma sebebi sayilmiyor. Hatta ne yalan soyleyeyim ben bile buyutme diyordum ama gelgelelim catlamasam o ben duzeleyim kafasina girmezdi 🤷‍♀️

Avukata vekalet verdim artık onunla iletişime geçmiyorum. Bu dediklerinide avukatımdan duydum. Avukatıma gerekeni yapın bitirelim bu işi dedim yani 🤷🏻‍♀️
Su an sizle iletisime gecemedigi icin resmen karsi taraf kuduruyo sanirim elinden gelen ne varsa vazgecmeniz icin ortaya dokecek belli. Hic iciniz gitmedi mi ya dogru diyosa diycemde bosanma asamasinda neden dedi bunlari

Bosanma sebeplerinde aldatma siddet basta geldigi icin.Sevgi gostermemek iste anlasmazliklar ilgisizlikler dis cevre tarafindan nedense bosanma sebebi sayilmiyor. Hatta ne yalan soyleyeyim ben bile buyutme diyordum ama gelgelelim catlamasam o ben duzeleyim kafasina girmezdi 🤷‍♀️
Ki sevgi göstermediğimizde çiçekler bile soluyor...İlla şiddet gösterip çiçeğin dalını koparmaya gerek yok ki şiddet şiddettir...Çevre şahsen umrumda bile olmaz hatta aile de dahil...Bu sizin hayatınız ve siz bu sekılde yasamak zorundamısınız sırf çevreye göre ufak bir sebebken? İnsan hayat arkadasından güzel sözler duymadıktan sonra sevildiğini hissedemedikten sonra daha bu yaşlarda peki yarın birgün yaşlandıgınızda ve tek aktiviteniz bir sandalyede oturup boş boş duvar mı izlemek olucak? Daha şimdiden sevgisini esirgeyen biriyle ileride nasıl bir merhamet bağı olusturulacak...İnsan tabıkı de bakar eslerden bırı ıhtıyac halıne dusunce ama bunca zaman sevgısını esırgeyen bırıne ınsan nasıl bakar?Mecburi olan hıcbırsey güzel degıldır bu hayatta...Sevmeyen ya da esırgeyen kısıylede mecburi yasamak da bir nevi kendi kul hakkına girmek gibi geliyor bana... Böyle seyler dusunuyor benım beynım...o_O

Benim eşimde sizinki gibi ilgisiz, sevgisiz.iyi bir babada değil ama çocuklar için sürdürüyorum.sonradan böyle değişti.pişman olmamak için boşanmıyorum.İyi yönleride olunca bir çırpıda silemiyorum.

Eski bir komşumuz vardı.yıllar yıllar önce 15 yıl olmuştur. Kadın sinir anında adama küfür ediyor, kv de oradayken. Sonra adam annesinin yanında buna dayanamayıp anında evi terk ediyor ve bosaniyorlar. Hersey çok ani gelişiyor. Kadın yaptığından çok pişman oluyor ama geri birleşmiyorlar. İkisi de bekardi en son. Belki orda kv olmasaydı olaylar bu kadar buyumezdi yada cozerlerdi bilemem. Yüzlerce hikaye arasında bildiğim tek pişmanlıkla biten olay bu. İstisnalar kaideyi bozmaz.

O mahkeme kapısına gidebilmiş biri pişman olmamalı. Oraya gittikten sonra verilen bütün vaatler boştur. Çıkıp eve geri dönünce unutulur. Kaybetme korkusuna yaptığı herşey totosu rahata erdiğinde gözüne gelir.
Seviyorum arkadaşım seni ...düşüncen de çok haklısın .hanımım yuvam çocuklarım diye sahip çıkmak yerine seni mahkeme koridorlarıyda tanistiran bir adamla bosandigin için sakin pişman olma

Benim şuan çevremde iki kadın var ikisi de aşırı mutlu 😂
Hergun kuafordeler.
Daha önce neden bosanmadik diyorlar.
Sadece bir kadın 20 yıl sonra bosandi onu eşi bosadi.
Kadın 5 yıl oldu bosanali hala atlatamadi.
Hemen gözleri dolup agliyor.
Çalışıyor parası var üç tane oğlu var biri şimdi tıp kazandi.
Ye iç gez hayatını yaşa dimi?
Hala dangoz adamın pesinde.

Boşanmadım ama düşüncemi sorarsanız bence boşanma sebebine bağlı.

Zina, şiddet vb gibi affedince yeni dava açma hakkını kaybedilmesi riski varsa çok dikkatli olmak lazım. Karşı taraf o tazminatı vermemek için herşeyi söyleyecektir. Dava taktiği olmasın aman dikkat.

Bunun dışında bir sebepse bu sorunu çözmek için nasıl eylem yapıyor ona bakarım. Mesela burada başka bir konu sahibi oyun bağımlılığı ve eş ailesi baskısı yüzünden boşanma eşiğine gelmişti.
Eşi oyunu bırakıp evi taşımıştı, konu sahibi lans vereyim mi diye sordu, elbette ver dedik.

Sorunu çözmek için neler yapıyor aile terapisti ile görüşmeler nasıl gidiyor? Terapiste gitmem diye birşey olmaz tabi.

Teyzem çok çirkef hiç sevmem eskiden hep dayak yermiş en son dayaktan dişleri kırılmış evi ayırdı boşandı adam çok pişman olmuş yalvarmis yakarmis iki çocuğu küçükmüş ozaman zorla barıştı adam baya zamanda geçti iyiler bir daha öyle bir şey olmamış ben olsam o kadını hergun doverimde neyse😂

Bende 5 ay evli kaldim. Baba evinde kaldigim sure 7 ay.Yaklasik bi 6 ay kadar ben degistim dedi. Ben geleyim alayim demesine gelme dedim. 7 ay sonunda geldi. Bosanmak icin gelmedim dedi. Hevesim kirildi sanirim cunku kac kez gelme desemde ilk baslarda gelmis olsaydi bu sekilde olmazdi. Uzaktan telefonla yazmaktansa.he tabi icimde korku var cunku evlilik icinde ben 5 ay duzelmesi icin biseyler yaptim kendi icimde ve ailemde tatile diye kaldigim 1 ayda dahil. Bi oyle bi boyle davraninca insanlat kafa karisikligi oluyor.Bende dusunmustum yani degisir mi diye cok.Ama ya degismezse ? Ben geri donersemde ben cocugum yokken cocugum olursa. Ya da yine yalniz kalirsam. Cok dusundum.

Su an sizle iletisime gecemedigi icin resmen karsi taraf kuduruyo sanirim elinden gelen ne varsa vazgecmeniz icin ortaya dokecek belli. Hic iciniz gitmedi mi ya dogru diyosa diycemde bosanma asamasinda neden dedi bunlari
Peki onun içi gitmedi mi bu yuvayı adım adım planlarak eziyet ederek kasten yıkarken? Yoo benim hiç içim gitmedi çünkü fazla fazla çaba harcadım hemde haketmediği halde. O yüzden içim acayip rahat ohhhh diyip rahatlıkla kahvemi içiyorum dünya varmış diyorum.

Karşı tarafın bu saatten sonra kudurması, delirmesi hiç umrumda değil o beni sürüm sürüm süründürürken bir kere bile ah demedi çünkü. Hasta adam deyip geçemeyeceğim hastanında karakterlisi vardır bunda karakterde yok.

Boşanma aşamasında neden bunları dedi biliyor musun? Tazminat ve çocuğuna bana nafaka ödememek için çünkü parası çok kıymetlidir yoksa çocuğu aç kalmış umrunda değil. Mesela şu anda ailemle bakıyorum çocuğuma ve Allah korusun onlar olmasa aç kalacakmışız düşünebiliyor musunuz? Bu kadar vicdansız olunur mu? Ben bunun neresine acıyayım neresine içim gitsin ya...

Whatsapp dan durumumu gizlemiştim durumlarıma sürekli bakıyor diye ancak annesini gizlemeyi unutmuşum hiç telefon kullanmayı bilmeyen annesi durumuma bakmış ne hikmetse 🤷🏻‍♀️. Bu durum bile midemi bulandırıyor...

O kadar çok şey söylenir ki ne yaparsanız yapın neye inanırsanız inanın çekecek olan sizsiniz. Çekeceğiniz eziyeti birazda kendiniz seçersiniz unutmayın. Huzur seçmek varken ötekini seçerseniz kimsede destek olmaz olmasında zaten haketmişsinizdir kimse kusura bakmasın şimdi

Merhaba,

Esim bosanmadaki asamada cok dil doktu degisicem dedi ama ben istemedim diyip pisman olan var mi? Bosandigi icin pisman olan var mi?
S.a çok geçmiş olsn eğer şiddet aldatma varsa pişman olmazsınız ama diğer konular varsa tekrardan gözden geçirmeli ilerde keşke dememek adına herkesi düşüncesi farklı herkes farklı şeyler söyle siz kendi içinizden ne geliyorsa öyle davranın öncelik siz😇

Back
X