Boşandığı İçin Pişman Olan Var mı?

Biz kişilk ve aile olarak farklı olmanın sancısını çok çektik..Ben de hata yaptım ama o erkek olmanın egosuyla daha çok hata yaptı..Ve o yıktı..Çok zor günler geçirdim...Biraz soluklanmıştım ki (2 yıl sonra)biriyle tanıştım,o bana iyi gelmişti.Ama olmadı.Düzelen moralim yeniden tepetaklak oldu..Şuan hala depresyondayım...Hani evliliğim bile boşanmadan kolaydı..

boşanmadım ama ayrılık acısıyla bıle bu duyguların aynısını yaşadım,kimbılır boşanmak ne kadar agır..ama ben eski kişiliğime dönmek ıstıyorum eski beni özledım

Lale ordamısın bilemiyorum boşandıktan sonraki süreci nasıl atlattın bende aynı durumdayım daha boşanmadım çünkü karar veremedim veremiyorum boşanma kararı almalıyım şiddetli geçimsizlik var 1 senedir evliyim güya eşim beni seviyor ama sorunlarımız bitmiyor eşimin para takıntısı şiddet fevri davranışlar öfke kontrolsüzlüğü beni ve insanları tehdit etme küfürlü argo konuşma mala ve cana zarar verme mükemmeliyetçi olmak adına herşeye müdahale etme herşeye karışma kendi dışında herkesi aşağılama vb davranışlarından dolayı Eşimin tedavi olması gerekiyor ne yapmalıyım?

Lale burdamisin acaba? Boşandım mi bu süreç nasıl geçti bende bir süredir boşanmak için karar verme verememe aşamasındayım bir oğlum var eşim aldatmisti affettim.oglum.icin ama içimde yapamadığimi hissediyorum yani bana batıyor sinirleniyorum falan eşim bu aşamada anlaşamadığı kız bir nokta yok ama ilgisiz çabalama falan da yok bende herhangi bir şeye sinirlaniyorum.hemen boşanmayı düşünüyorum istiyorum da ama boşandıktan sonrası beni korkutuyor sen ne yaptın nasılsın boşandım mi bosandiysan bu süreç nasıl geçti bahsedebilir misin acaba? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar da yazabilirse sevinirim.

Soyledikleriniz doğru bizim toplumumuzda böyle malesef....ama şu da var kişi kendini biliyorsa isteyen istediğini desin ! Yatıp kalkıyor milletle desinler ben yapmadiktan sonra vicdanım rahatsa Allah biliyorsa kul bilmese ne olur hiç takmam çünkü kafaya takarak insan kendisini mahvediyor gerek yok ,milletin ne dediğini onemsemeyerek huzurla yaşamak gibisi yok bence

Güncelliğini her zaman koruyacak olan bir konu olduğu için gelecek nesillere ( ) şu açıklamayı bir borç bilirim efenim: boşandığıma hiç ama hiç pişman değilim. kendine öyle veya böyle yetebilen (ruhsal ve maddi anlamda), ayakları yere sağlam basan, hayatının kontrolünü elinde tutan birinin boşanıp da pişman olduğunu hiç görmedim bu arada.

Velev ki fevri bir kararla boşanıp pişman oldunuz (fevri biri bu tür sorgulamaları zaten yapmaz ama misal oldu diyelim). Hatalar bizim için, varsın pişman olalım. Her zaman muntazam/isabetli kararlar alacağız diye bir şey yok, öyle bile olsa yolumuza devam edeceğiz nedir yani dünyanın sonu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…