- 27 Şubat 2018
- 44
- 13
- 88
- 41
- Konu Sahibi Mickey mouse
-
Ne için boşandıgını hatırla ve uzak dur bacım. Eğer yakınlaşma niyetin yoksa çocuk haricinde bir araya gelmeMerhaba bu aralar çok sıkıntılıyim ve sizlerle paylaşmak istedim.Bosandigim eşim çocukları aldığı süreçte telefon görüşmelerinde,küçük oglum ameliyat olacak hastanede devamlı yemeğe gidelim,pikniğe gidelim,bizim evde tüp var mi.Bosandigimizi uygun olmayacagini söylüyorum ne olacak sanki birşey mi yapiyoryz da diyor.Cocuklar olduğu için tamamen bağı da kopartamiyorum.Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Aradan belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor yemeğe gidelim dışarı gidelim Fikirlerinize ihtiyacim var.
Çocukların baba ve annelerini aynı ortamda görmek en doğal hakları fakat eşiniz bu durumu suistimal ediyor olabilir mi? Kim boşanmak istemişti? Görüştüğünüz zaman size yakınlaşmaya çalışıyor mu ? Rahatsızlık veriyorsa sınır koyun. Görüşme olacaksa da kendisi gelsin çocuklarını görsün, siz olmadan.Merhaba bu aralar çok sıkıntılıyim ve sizlerle paylaşmak istedim.Bosandigim eşim çocukları aldığı süreçte telefon görüşmelerinde,küçük oglum ameliyat olacak hastanede devamlı yemeğe gidelim,pikniğe gidelim,bizim evde tüp var mi.Bosandigimizi uygun olmayacagini söylüyorum ne olacak sanki birşey mi yapiyoryz da diyor.Cocuklar olduğu için tamamen bağı da kopartamiyorum.Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Aradan belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor yemeğe gidelim dışarı gidelim Fikirlerinize ihtiyacim var.
Ben açtım davayı.Soyluyorum olmaz hoş değil diyorum anlamıyor.Çocukların baba ve annelerini aynı ortamda görmek en doğal hakları fakat eşiniz bu durumu suistimal ediyor olabilir mi? Kim boşanmak istemişti? Görüştüğünüz zaman size yakınlaşmaya çalışıyor mu ? Rahatsızlık veriyorsa sınır koyun. Görüşme olacaksa da kendisi gelsin çocuklarını görsün, siz olmadan.
Çocuklarim küçük 8 ve 5 yaşında.Buyuk oğlum yaşanan tatsız olaylardan sonra babasıyla çok sıcak değil.Nadiren çocuklarla beraber vakit geçirebilirsiniz ama dikkat edin, genelde çocuklara bakın biz güzel bir aile olabiliriz eğer anneniz isterse… imajı çiziyorlar. çocuklarınızın aklını çelip çocuklar sizi barışmaya ikna etmek isteyebilirler.
Teşekkür ederimÇocuklar için ayda 1 kere dışarıda ortak bir etkinlik yapılabilir belki.. ama fazla ısrar eder ise onu da keseceginizi söyleyin...
Boşanma sebebiniz neydi özel değilse? Herif barışmak için yol yapmaya çalışıyor bence.Çocuklarim küçük 8 ve 5 yaşında.Buyuk oğlum yaşanan tatsız olaylardan sonra babasıyla çok sıcak değil.
Narsist tedaviyi de kabul etmiyorBoşanma sebebiniz neydi özel değilse? Herif barışmak için yol yapmaya çalışıyor bence.
Aman aman dikkat et o zaman. Başına tekrar sarma belayı.Narsist tedaviyi de kabul etmiyor
Çocuklarla ara sıra böyle şeyler yapmanız sağlıklı olan değil mi?Merhaba bu aralar çok sıkıntılıyim ve sizlerle paylaşmak istedim.Bosandigim eşim çocukları aldığı süreçte telefon görüşmelerinde,küçük oglum ameliyat olacak hastanede devamlı yemeğe gidelim,pikniğe gidelim,bizim evde tüp var mi.Bosandigimizi uygun olmayacagini söylüyorum ne olacak sanki birşey mi yapiyoryz da diyor.Cocuklar olduğu için tamamen bağı da kopartamiyorum.Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Aradan belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor yemeğe gidelim dışarı gidelim Fikirlerinize ihtiyacim var.
Tedavi olursa sans vereceğimi söyledim.Ama doktora bile inanmıyorBarışmak istiyor belkide.
Yeniden denemek gibi
Bizim ki devamlı istiyor görüşmeyi.Haftalik izin listesini atiyorÇocuklarla ara sıra böyle şeyler yapmanız sağlıklı olan değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?