Bosandigim eşim birlikte vakit geçirmek istiyor

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
44
13
88
41
Merhaba bu aralar çok sıkıntılıyim ve sizlerle paylaşmak istedim.Bosandigim eşim çocukları aldığı süreçte telefon görüşmelerinde,küçük oglum ameliyat olacak hastanede devamlı yemeğe gidelim,pikniğe gidelim,bizim evde tüp var mi.Bosandigimizi uygun olmayacagini söylüyorum ne olacak sanki birşey mi yapiyoryz da diyor.Cocuklar olduğu için tamamen bağı da kopartamiyorum.Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Aradan belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor yemeğe gidelim dışarı gidelim Fikirlerinize ihtiyacim var.

Kim boşandı.Sizmi ? Kimin istedigi önemli siz bosandiysaniz kendine tahammül edecek birini bulamamıştır .O istediyse sevgilisi terk etmiştir yada yine katlanacak birini bulamamistir.Her halükarda bosanmaniza sebep olan sorunlar hala orada halının hemen altındadır .İlk kavgada hop başa Sarar çekecek haliniz varsa görüşün .Benim fikrim fikir saçma .Çocuklar açısından da kafa karışıklığı.Uzmanlar artık bunun yanlış olduğunu söylüyor.Mezuniyet düğün vs o ayrı .Böyle ayrılmamış gibi olmak ayrı.Kisacasi size faydası olacağını sanmam.Bosanmak küsmek değildir niye bosandin madem .Biten sey büyümez

Esinizin baska bir amaci oldugunu düşünmüyorsaniz ve kavgali bosanmadiysaniz kirk yılın basi cocuklarla beraber yemek falan yiyebilirsiniz bence. Yemekten kastim oyle guzel restoran falan degil tabii, iskender pizza vs gibi seyler.

Üstelik insanların ikinci şansını yada yeni hayatina adapte olmasını engeller ha çok seviyorsunuz dur tekrar deneyeceksinizdir başarı oranı düşük olsada o farklı bir konu .Onun dışında gereksiz buluyorum .

Ne için boşandıgını hatırla ve uzak dur bacım. Eğer yakınlaşma niyetin yoksa çocuk haricinde bir araya gelme

Çocukların baba ve annelerini aynı ortamda görmek en doğal hakları fakat eşiniz bu durumu suistimal ediyor olabilir mi? Kim boşanmak istemişti? Görüştüğünüz zaman size yakınlaşmaya çalışıyor mu ? Rahatsızlık veriyorsa sınır koyun. Görüşme olacaksa da kendisi gelsin çocuklarını görsün, siz olmadan.

Çocuk içinse amenna lakin sana özelse hiç uğraşma, olacak olsa zaten bosanmazdin

Ben açtım davayı.Soyluyorum olmaz hoş değil diyorum anlamıyor.

Çocuklarim küçük 8 ve 5 yaşında.Buyuk oğlum yaşanan tatsız olaylardan sonra babasıyla çok sıcak değil.

Çocuklarla ara sıra böyle şeyler yapmanız sağlıklı olan değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…