- 11 Şubat 2023
- 12.139
- En iyi cevaplar
- 2
- 29.956
- 528
- Konu Sahibi Mickey mouse
-
Baktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.Bizim ki devamlı istiyor görüşmeyi.Haftalik izin listesini atiyor
Beynimle konuşuyorum ve benzer şeyleri ben de düşünüyorumKim boşandı.Sizmi ? Kimin istedigi önemli siz bosandiysaniz kendine tahammül edecek birini bulamamıştır .O istediyse sevgilisi terk etmiştir yada yine katlanacak birini bulamamistir.Her halükarda bosanmaniza sebep olan sorunlar hala orada halının hemen altındadır .İlk kavgada hop başa Sarar çekecek haliniz varsa görüşün .Benim fikrim fikir saçma .Çocuklar açısından da kafa karışıklığı.Uzmanlar artık bunun yanlış olduğunu söylüyor.Mezuniyet düğün vs o ayrı .Böyle ayrılmamış gibi olmak ayrı.Kisacasi size faydası olacağını sanmam.Bosanmak küsmek değildir niye bosandin madem .Biten sey büyümez
Aynen tam da böyle kendi anası cekemiyorBaktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.
Bir yandan da büyük oğlum anne babam bu eve gelmesin diyor.Baktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.
Off benim babam bunu ben 30 yaşımdayken bile yapiyordu. Annem ben arada kaliyorum diye arada kabul ediyordu beraber yemek yemeyi. Babamin israrli davetleri ve soylenmeleri üzerine.Baktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.
O zaman asla kabul etmeyin. Narsist diyorsunuz bir de.. Tedavisi yok ki bunun. Narsist insan degismez. Cocugunuz bile istemiyor. Onu dinleyin.Bir yandan da büyük oğlum anne babam bu eve gelmesin diyor.
Çocuklar Zeki varlıklar onları arada bırakmamak lazım.Büyüyüp kendi yollarına gidecekler Sizin biten evliliginiz de uzak bir mazi olacak.İnsan boşanmak için uğraştığı insana dönmemeli bence mutluluk değil dert aramak bu.Manipilasyona kapılmayın.Uzulen gene siz olur
Tedavi olursa sans vereceğimi söyledim.Ama doktora bile inanmıyor
Anlıyorum evet.Tedavi olursa sans vereceğimi söyledim.Ama doktora bile inanmıyor
Bir yandan da büyük oğlum anne babam bu eve gelmesin diyor.
Kaybettiğini ,sizden daha iyisini bulamayacağının farkında.Sizin ise onsuz bi hayata gayet uyum sağlayacağınızı ve mutlu olduğunuzu biliyor.Çocuklar dışındaki sorularına isteklerine cevap vermeyin.Belki ayda bi aile etkinliği olabilir.(yemek sineme tiyatro vs.) Haftalık çocukları ile görüşüyorsa onlarla vakit geçir ben yokum diyin.Onları evden alıyorsa siz değil varsa anneanne dede teyze o an yanınızda olsun.Bu sayede siz de iletişim kurmazsınız.(Aklıma bunlar geldi)Merhaba bu aralar çok sıkıntılıyim ve sizlerle paylaşmak istedim.Bosandigim eşim çocukları aldığı süreçte telefon görüşmelerinde,küçük oglum ameliyat olacak hastanede devamlı yemeğe gidelim,pikniğe gidelim,bizim evde tüp var mi.Bosandigimizi uygun olmayacagini söylüyorum ne olacak sanki birşey mi yapiyoryz da diyor.Cocuklar olduğu için tamamen bağı da kopartamiyorum.Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Aradan belli bir süre geçiyor tekrar başlıyor yemeğe gidelim dışarı gidelim Fikirlerinize ihtiyacim var.
Eve sokma zaten ne işi varBir yandan da büyük oğlum anne babam bu eve gelmesin diyor.
Çocuk kendi kendine yorum yapıyor.Yoksa eve girmesi bu durumda imkansizEve sokma zaten ne işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?