Bosandigim eşim birlikte vakit geçirmek istiyor

Bizim ki devamlı istiyor görüşmeyi.Haftalik izin listesini atiyor
Baktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.

Beynimle konuşuyorum ve benzer şeyleri ben de düşünüyorum

Baktı sen gibi onu çekeni bulamıyor, şansını deniyor sen reddetikçe de sana yüklenecek ilerde de çocuklara ;" bagın ben ananızla buluşmak istedimdide gelmediydi "diyecek.
Off benim babam bunu ben 30 yaşımdayken bile yapiyordu. Annem ben arada kaliyorum diye arada kabul ediyordu beraber yemek yemeyi. Babamin israrli davetleri ve soylenmeleri üzerine.

Vefatından sonra babamin, arkadasina "bugun x (annem) bizimle yemege geldi yuzsuzce" diye yazdigini gordum sonra. Annemin siniri hala gecmedi

Çocuklar Zeki varlıklar onları arada bırakmamak lazım.Büyüyüp kendi yollarına gidecekler Sizin biten evliliginiz de uzak bir mazi olacak.İnsan boşanmak için uğraştığı insana dönmemeli bence mutluluk değil dert aramak bu.Manipilasyona kapılmayın.Uzulen gene siz olursunuz

Şu an hickimse ile paylasamiyorum sikintimi.Annemler yanımda ama artık laf soz duymaya tahammülüm yok.İcim çok dolu.Psikiyatri doktoruna gidemiyorum.Bu adamın bunu kullanma imkanı varmış.Sadece sizlerle paylaşıyorum

Kaybettiğini ,sizden daha iyisini bulamayacağının farkında.Sizin ise onsuz bi hayata gayet uyum sağlayacağınızı ve mutlu olduğunuzu biliyor.Çocuklar dışındaki sorularına isteklerine cevap vermeyin.Belki ayda bi aile etkinliği olabilir.(yemek sineme tiyatro vs.) Haftalık çocukları ile görüşüyorsa onlarla vakit geçir ben yokum diyin.Onları evden alıyorsa siz değil varsa anneanne dede teyze o an yanınızda olsun.Bu sayede siz de iletişim kurmazsınız.(Aklıma bunlar geldi)

Çocuklar yüzünden tamamen kopamamak normal ama kendi sınırlarını korumak da önemli. Belki görüşmeleri sadece çocukların ihtiyaçlarıyla sınırlı tutabileceğini net bir şekilde söyleyebilirsin. Kendini yıpratma, senin de hakkın var

Anlamadan sevişmiş halde bulursun kendini anlık boşluğuna gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…