Boşandığım eşimden kopamıyoruz

Eski eşinizle görüşmenizi gerektirecek ortak çocuğunuz var mı ? Boşanma nedeniniz neydi ?

Boşanma nedenlerinizi hatırlayın ve kendisini tüm iletişim kanallarından ( telefon, sosyal medya vb ) engelleyin.

Ben kopamadiginiz noktayi okuyamadim bi turlu?

Evlenmek istiyor ama harekete geçmiyor yazmissiniz? Hazir cocuk yokmus, basiniza ayni sorumsuz adami tekrar bela etme isteginizi mantiksiz buldum, uzgunum.

Evlenmek istiyor ama harekete geçmiyor yazmissiniz? Hazir cocuk yokmus, basiniza ayni sorumsuz adami tekrar bela etme isteginizi mantiksiz buldum, uzgunum.

Ona olan Sevgimi kullanıyor diye düşünüyorum ben kopamıyorum bununda bilincindeyim ama vazgeçemiyorum çünkü gel git yapıyor ulaşıyor karşıma çıkıyor bende kopamıyorum hatalarını anladığını söylüyor düzeleceğini ve bunun için piskolojik destek almak istediğinide söyledi ama hiç bir adım yok sadece sözlerden ibaret

evin geçim ve ihtiyaçları konusundada sorumsuzdu ilgilenmiyordu sürekli borç sıkıntı çıkıyordu önüme

Bu çok ama çok ciddi bir sorun.

Sanırım evin maddi sorumluluğunu size yükledi. Belki de o yüzden arıyor sizi.
Sizin de hissettikleriniz alışkanlıklardan kaynaklı diye düşünüyorum. İnsan uzak kaldığında zamanlar kötü şeyleri unutur, sizinde öyle olmuş. Bir araya gelseniz eminim 2 ay içinde yine aynı eski kötü günlere dönersiniz.
Bence ne yapın edin uzak durun. Kalabalık arkadaş gruplarına falan girin. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Yoksa eski eş ile görüşe görüşe yine bir araya gelip hata yaparsınız.

Yillarin aliskanligi var bence sadece bosanma sebebini hatirlayin.mis.gibi cocuksuz bosanma.baglayan hicbisey.yok yakin mesafe olmasi sikinti her an ordan.cikar burdan cikar

Merhaba kimsenin özel hayatı hakkımda yorum yapmam ama burası zaten blog olduğu için gönül rahatlığıyla size tavsiye vermek isterim aynı süreçten bende geçtim ama sizden tamamen farklı bizde eşimle 3 yıl sevgili 4 yıla yakın evli 1 yolda ayrı kaldık boşanma davamız sürüyordu çekişmeli çünkü boşanmıyordu ama ayrı olduğumuz sürede hiçbir zaman beni eksik bırakmadı çocuğumuz var birde ama derdi tamamen bendim hiç elini çekmedi benden ben iletişimi tamamen kesmeme rağmen kapıma arkadaşlarını yollardı herneyse.. bence eşiniz gizli saklı birseyler yapmaya çalışıyor ailesini arayın beni rahatsız ediyor diye söyleyin eğer gene devam ediyorsa belki ciddidir sizinle tekrar evlenmek konusunda ama eğer geri çekilip korkuyorsa amacı sizinle birseyler yaşamak istemesidir sonuç olarak evliydiniz ve kendisi hala sizi arzuluyordur öyle bir hata yapmayın kesinlikle ama anlattığınız şeylere göre de bana sorarsanız barışmayın derim çocuğunuz bile yok hayatınıza bakın sizi el üstünde tutup çok değer verecek çok adam var salın ipini gitsin..

Daha bosanmissiniz .barisin 2 ay sonra yine aynisi olacak dejavu yasamaya degermi .yani icinizde biseyler kalmis deniyor suan yalnızsiniz hoşunuza gidiyordur lakin deneyin bir kere daha max 2 ay sonra basa doneceksiniz

Böyle ipsiz sapsız adamın neyini ozluyosun anlamıyorum. Boşanmış kurtulmussun. Madem çok seviyordun katlansaydin bu kadar olumsuz hareketine. Evlenince yine aynısı olacak . Hiç kimse değişmez.

11 sene çektiğiniz için adam alışmış.
Siz alistirmissiniz,anında tepki verseydiniz 11 yıl cekmezdiniz,hadi 1 sene kendisine gelmesi için fırsat tanıdınız ve değişmedi kalan 10 yılınızı yazık etmezdiniz.
O adam degismez,sizin de mental olarak zayıf olduğunuzu bildiği icin sürekli psikolojik olarak eziyet eder.
Ayrilsaniz bile size kendisini düşündürecek birşey yapar mutlaka.
Belki yeni birini bulursanız onun etkisinden kurtulabilirsiniz.
Yeni eskiyi siler derler.

İnanınbirlikte olursanız tekrardan daha kötü ayrılacaksınız
Alışmışken sakın geriye dönmeyin

Ondan bi cacık olmaz. Engelleyin ve engelleri açmayın sizde. Biraz dirayetli olun yaaa. Gel git yapmasına müsaade ettiğiniz sürece çıkamazsınız o depresyondan. Tavrınız koyun ve tamamen bitirin.

Tekrar birleştiniz mi peki ?

Yahu nesinden kopamiyorsunuz?
Gönlümü alacak birşey yapmiyor diyorsunuz. Hani yapsa geri doneceksiniz yani?!
Bu adamın tutar yani olsaydi bosanir miydiniz? Evliliğinizi ve bosandiktan sonraki doneminizi ve adamin umursamazligini yazmışsiniz
Size bunlari yaşatirken akli neredeymiş?

Onun derdi ne biliyor musunuz?
Sizin normale döndüğünüzu ve sağlıklı oldugunuzun farkinda, sizi yine o eski mutsuz ve kötü gunlerinize döndürmek, sizi aşagiya cekmek istiyor.

Aklınızı başınıza alin
11 senede olmayan bu saatten sonra hic olmaz

Bosverin ise yaramaz,sorumsuzun tekiymis.Hayatiniza odaklanin,etrafiniza bakin.Bosuna zaman kaybediyorsunuz,once kendinizi sevin,deger verin.Engelleyin size ulasmasina izin vermeyin.

Neden kopamadığınızı anlayamadım, sevgi ilgi alaka yok.. Hangi huyundan kopamıyorsunuz? Bence siz onu her yerden engelleyin ve kendi hayatınıza bi çekidüzen verin.

Siz bu kafa ile evlenir yine boşanırsınız eski eşinizden, adam aynı adam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…