Boşandığım eşimden kopamıyoruz

Acıların kadınıyım deyip bundan keyif alıyorsan birdaha evlen

Yazdıklarınız o kadar çelişiyor ki. Hem birbirinizden koparmıyorsunuz, adam ısrarla her yerden rahatsız ediyor ama bi taraftan da 5 dk mesafede oturuyorsunuz çıkıp bi kapınıza gelmiyor. Bu erkekler gerçekten tuhaf varlıklar. Ben evden ayrıldığımda saçma sapan bahanelerle mesaj attığı bi dönem olmuştu, aynı sıralar dışarda rastlaştık görmemezlikten geldi yürüdü gitti. Çok benzettim bu olaya. Bi dengesizlik var. Ama sizin için en iyisi iletişimi koparmanız emin olun. Siz izin vermedikçe kimse sizi rahatsız edemez. Siz de biraz açık kapı bırakıyorsunuz gibi geldi bana.

kendinize duzgun amaclar edinin lutfen kac yasina gelmissiniz tripkolik tavirlar felan.birakin sunlari lutfen yaşlaniyorsunuz ömur bitiyor faydali islerle ugrasin.silkelenin ve kendinize gelin.ben bu muyum bu karmaşanin icinde surekli gidip gelip yuvarlanmak isteyen kisi miyim diye sorun kendinize.

Tekrar birleştiniz mi peki ?
Hayır birleşme yok tekrar evlenmek istiyor ben ona yeniden evlenmek için olumlu bakmadığımı söylüyorum çünkü bunun için yaptığı birşeyde yok çabası yani emeği kendisinde bir ışık gelişmede yok sadece seviyorum diyor ben zaten seviyorum bunu biliyor bu sürede beni çok yıprattı üzdü

Benim de kronik bir hastaligim var, ama yinede iyilesmek istedim. Sizde öyle düsünün.

Görüşmeyi kesmeniz lazım. Onunla böyle iletişim halinde kaldığınız sürece önünüze bakamazsınız.

Olabilecek olsa zaten bosanmazdiniz. Lütfen böyle bir hataya dusmeyin.

Evliyken değer vermemiş, boşandıktan sonra mı verecek? Ne güzel boşanmışsınız. 8 ay az zaman mı? Önünüze baksanız daha iyi olur. Bu adamla tekrar bir araya gelseniz değişecek birşey yok. Zaten bir şeyler değişse idi 9 senelik evlilikte değişirdi.

İlgi beklediğin sevgi beklediğin günlerdeki seni hatırlarsan kafi

Büyük aşk yaşatsa hak verirdim tutku var çekim var diye de adam duvar gibi ilgisiz bu adamın nesi çekiyor ki bisey yaşatmamış ot gibi biri yeni biriyle tanışsanız valla daha heyecanlı olur

sevgi emek ister...
başka da ne diyim

Üzüldüm çok. Sizin için hayırlısı neyse o olsun. Kim bilir başka birine aşık olursunuz hep de mutlu olursunuz günün birinde
İstediğiniz eşinizse de,değişmesini dilerim... Güzel kalbiniz üzülmesin. Sevilmenin ne demek olduğunu bilmesem de sevmeyi biliyorum o yüzden sizi anlayabiliyorum...

Ne kadar güzel ifade etmişsiniz güzel kalbinizden öpüyorum Bazen kendime aptalsın diyorum bu kadar üzüntüyü acıyı yaşattı sana hala onu seviyorsun neyini seviyorum diyede kendimden nefret ediyorum beni asla hak etmiyor ben güzel bakımlı bir kadınım ama kendisi bakımsız yakışıklıda değil yanımda beni taşıyamıyor işte sevgi olduğunda gözün bunları görmüyor işte görmüyor bunu herkes malesef anlayamaz

İşte kalbe bazen söz geçmeyebiliyor. Yaşanmışlık oluyor. Değişmesini dilerim. Yoksa hep üzülürsünüz. Bazı noktalarda kadınların yükleri epey ağır oluyor.

Emek verse çaba gösterse evlenir misiniz? 10 seneniz heba etmiş adam nasıl bir çaba görmek istersiniz mesela? Çocuk da yok, yazık değil mi size tekrar aynı mutsuzluğa iticeksiniz kendinizi. Kimse değişmez, yani böyle adamlar değişmez. Acıdan zevk alıyorsanız evlenirsiniz.bazı insanların kendilerine yaptığını ordu toplansa yapamaz

Bu anlattıklarınız gelecegımın fragmanı gibi 8,5 senelik ilişkimde nişan attık ayrıldık şuan çok üzgünüm 2,5 ay oldu ama evlenseydik aynı anlattıgınız gibi olacaktı bende kopamıyorum ama o baskasıyla caba bıle sarf etmedi

Siz yanlış yere odaklanıyorsunuz sanırım. Artık öyle ya da böyle ayrıldığınızı ve bu adamla olamayacağını anlamanız gerekiyor. Önünüzde artık sıfır kilometre bir hayat var. Neden buna odaklanmıyorsunuz? Bu hayatta yapılacak o kadar çok şey var ki. Bir dil öğrenebilirsiniz, kurslar, hobiler, geziler, okunacak nice kitap, hayatına değebileceğiniz insanlar. Adamın ne maddi ne manevi bir hayrı yokmuş ki zaten. Şu anki halinizden farklı değilmiş ki evliliğiniz. Hatta daha kötüymüş. Affederseniz bu sadece ona yarayacak. Siz de sömürüldüğünüzle kalacaksınız. Adam için hava hoş tabi. Seviyormuş. Bu mu sevgi? Sizin silkelenip kendinize gelmeniz ve odağınızı değiştirmeniz gerek. Yapabiliyorsanız başka bir semte taşının. O zaman her an karşılaşma düşüncesiyle ona takık yaşamazsınız.

Büyük aşk yaşatsa hak verirdim tutku var çekim var diye de adam duvar gibi ilgisiz bu adamın nesi çekiyor ki bisey yaşatmamış ot gibi biri yeni biriyle tanışsanız valla daha heyecanlı olur
Tanışamıyormuş işte sorun orada zaten.zaten bizim ülke o konularda sıkıntı yaşatmasa ilişkilerin yüzde 70, 80 i devam etmezdi.herkes yokluktan bulduğuna yapışıyor işte. bizim hastane de de var.boşanıp, tekrar aynı kişilerle evlenen tipler.bana kalırsa ülkede kadın erkek ilişkisi konusunda tam bir insanlık dramı yaşanıyor.bizim ülke cinsel açlığın afrikasından çok ilişki yapabilmenin afrikası.ondan sonra sağlık mağlık, huzur muzur falan filan kendini avut dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…