- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
kendinize duzgun amaclar edinin lutfen kac yasina gelmissiniz tripkolik tavirlar felan.birakin sunlari lutfen yaşlaniyorsunuz ömur bitiyor faydali islerle ugrasin.silkelenin ve kendinize gelin.ben bu muyum bu karmaşanin icinde surekli gidip gelip yuvarlanmak isteyen kisi miyim diye sorun kendinize.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var eşimle 8 ay önce boşandım evliliğimiz 9 sene +2 yıl tanışma nişan derken 11 sene oldu sorunumuz eşimdeydi kendiside bunu kabul ediyor bana ilgisiz sevgisiz alakasız bir insandı asla kıskanmıyordu merak etmiyordu üstüne tanımadığı erkeklerin içinde bile çok rahattı asla kıskanmazdı ben şaşırıyordum çünkü ben aynı şekilde onu düşünemezdim bile ne evinin ihtiyaçlarını nede beni düşünürdü evliliği taşıyamıyordu sürekli onun sorumsuzluğunu toparlıyordum olgunlaşamadı ve ben çok yoruldum günlerce aylarca konuştum ama olmadı tek başıma çabalıyordum kendisine sorduğumda ise beni çok sevdiğini söylüyor bunu hissediyorum ama emin olamıyorum çünkü çok neden var yukarda saydıklarımda dolayı ona inanmıyorum ben sevgiyi aşkı çok yoğun yaşayan bir insanım onda bu yok biz boşandık ve hala gel git yapıyor yazıyor bana ulaşıyor engelliyorum ama onu çok sevdiğimi bildiği için beni denediğini düşünüyorum hala elimdemi diye çünkü kaybetmekten korkuyor tekrar evlenmek istediğini pişman olduğunu söylüyor ama bunun için bir adım atmıyor bana gönlümü alacak bile hiç birşey yapmıyor çünkü bu sürede ben çok ağır depresyon yaşadım ölü gibiydim toparlanamadı hiç bir destekçimde olmadığı için ayağa kalkamadım 8 9 ayım böyle geçti o sürede ne kapıma geldi ne merak etti hiç bir şekilde maddi manevi beni düşünmedi aynı mahallede oturuyoruz 5 dakika evler ben birlikte yaşadığımız evimde kirada kaldım köpeğimle yaşıyorum oda annesine gitti kızlar ben bu durumda ne yapabilirim yardım edin kurtulamıyorum sevgime kalbime söz geçiremiyorum acı çekiyorum yaptıklarını artık kaldıramıyırum çok yoruldum
Hayır birleşme yok tekrar evlenmek istiyor ben ona yeniden evlenmek için olumlu bakmadığımı söylüyorum çünkü bunun için yaptığı birşeyde yok çabası yani emeği kendisinde bir ışık gelişmede yok sadece seviyorum diyor ben zaten seviyorum bunu biliyor bu sürede beni çok yıprattı üzdüTekrar birleştiniz mi peki ?
Görüşmeyi kesmeniz lazım. Onunla böyle iletişim halinde kaldığınız sürece önünüze bakamazsınız.Hayır birleşme yok tekrar evlenmek istiyor ben ona yeniden evlenmek için olumlu bakmadığımı söylüyorum çünkü bunun için yaptığı birşeyde yok çabası yani emeği kendisinde bir ışık gelişmede yok sadece seviyorum diyor ben zaten seviyorum bunu biliyor bu sürede beni çok yıprattı üzdü
İlgi beklediğin sevgi beklediğin günlerdeki seni hatırlarsan kafiKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var eşimle 8 ay önce boşandım evliliğimiz 9 sene +2 yıl tanışma nişan derken 11 sene oldu sorunumuz eşimdeydi kendiside bunu kabul ediyor bana ilgisiz sevgisiz alakasız bir insandı asla kıskanmıyordu merak etmiyordu üstüne tanımadığı erkeklerin içinde bile çok rahattı asla kıskanmazdı ben şaşırıyordum çünkü ben aynı şekilde onu düşünemezdim bile ne evinin ihtiyaçlarını nede beni düşünürdü evliliği taşıyamıyordu sürekli onun sorumsuzluğunu toparlıyordum olgunlaşamadı ve ben çok yoruldum günlerce aylarca konuştum ama olmadı tek başıma çabalıyordum kendisine sorduğumda ise beni çok sevdiğini söylüyor bunu hissediyorum ama emin olamıyorum çünkü çok neden var yukarda saydıklarımda dolayı ona inanmıyorum ben sevgiyi aşkı çok yoğun yaşayan bir insanım onda bu yok biz boşandık ve hala gel git yapıyor yazıyor bana ulaşıyor engelliyorum ama onu çok sevdiğimi bildiği için beni denediğini düşünüyorum hala elimdemi diye çünkü kaybetmekten korkuyor tekrar evlenmek istediğini pişman olduğunu söylüyor ama bunun için bir adım atmıyor bana gönlümü alacak bile hiç birşey yapmıyor çünkü bu sürede ben çok ağır depresyon yaşadım ölü gibiydim toparlanamadı hiç bir destekçimde olmadığı için ayağa kalkamadım 8 9 ayım böyle geçti o sürede ne kapıma geldi ne merak etti hiç bir şekilde maddi manevi beni düşünmedi aynı mahallede oturuyoruz 5 dakika evler ben birlikte yaşadığımız evimde kirada kaldım köpeğimle yaşıyorum oda annesine gitti kızlar ben bu durumda ne yapabilirim yardım edin kurtulamıyorum sevgime kalbime söz geçiremiyorum acı çekiyorum yaptıklarını artık kaldıramıyırum çok yoruldum
sevgi emek ister...Hayır birleşme yok tekrar evlenmek istiyor ben ona yeniden evlenmek için olumlu bakmadığımı söylüyorum çünkü bunun için yaptığı birşeyde yok çabası yani emeği kendisinde bir ışık gelişmede yok sadece seviyorum diyor ben zaten seviyorum bunu biliyor bu sürede beni çok yıprattı üzdü
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz güzel kalbinizden öpüyorum Bazen kendime aptalsın diyorum bu kadar üzüntüyü acıyı yaşattı sana hala onu seviyorsun neyini seviyorum diyede kendimden nefret ediyorum beni asla hak etmiyor ben güzel bakımlı bir kadınım ama kendisi bakımsız yakışıklıda değil yanımda beni taşıyamıyor işte sevgi olduğunda gözün bunları görmüyor işte görmüyor bunu herkes malesef anlayamazÜzüldüm çok. Sizin için hayırlısı neyse o olsun. Kim bilir başka birine aşık olursunuz hep de mutlu olursunuz günün birinde
İstediğiniz eşinizse de,değişmesini dilerim... Güzel kalbiniz üzülmesin. Sevilmenin ne demek olduğunu bilmesem de sevmeyi biliyorum o yüzden sizi anlayabiliyorum...
İşte kalbe bazen söz geçmeyebiliyor. Yaşanmışlık oluyor. Değişmesini dilerim. Yoksa hep üzülürsünüz. Bazı noktalarda kadınların yükleri epey ağır oluyor.Ne kadar güzel ifade etmişsiniz güzel kalbinizden öpüyorum Bazen kendime aptalsın diyorum bu kadar üzüntüyü acıyı yaşattı sana hala onu seviyorsun neyini seviyorum diyede kendimden nefret ediyorum beni asla hak etmiyor ben güzel bakımlı bir kadınım ama kendisi bakımsız yakışıklıda değil yanımda beni taşıyamıyor işte sevgi olduğunda gözün bunları görmüyor işte görmüyor bunu herkes malesef anlayamaz
Emek verse çaba gösterse evlenir misiniz? 10 seneniz heba etmiş adam nasıl bir çaba görmek istersiniz mesela? Çocuk da yok, yazık değil mi size tekrar aynı mutsuzluğa iticeksiniz kendinizi. Kimse değişmez, yani böyle adamlar değişmez. Acıdan zevk alıyorsanız evlenirsiniz.bazı insanların kendilerine yaptığını ordu toplansa yapamazHayır birleşme yok tekrar evlenmek istiyor ben ona yeniden evlenmek için olumlu bakmadığımı söylüyorum çünkü bunun için yaptığı birşeyde yok çabası yani emeği kendisinde bir ışık gelişmede yok sadece seviyorum diyor ben zaten seviyorum bunu biliyor bu sürede beni çok yıprattı üzdü
Tanışamıyormuş işte sorun orada zaten.zaten bizim ülke o konularda sıkıntı yaşatmasa ilişkilerin yüzde 70, 80 i devam etmezdi.herkes yokluktan bulduğuna yapışıyor işte.Büyük aşk yaşatsa hak verirdim tutku var çekim var diye de adam duvar gibi ilgisiz bu adamın nesi çekiyor ki bisey yaşatmamış ot gibi biri yeni biriyle tanışsanız valla daha heyecanlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?