Ağlamak iyidir ben asacam kendimiSinirden aglayacagım ya
Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyorPsikolojik destek alin. Acayip gurursuz davraniyorsunuz.
Bu insnalar iki üç kere boşanınca ekonomi canlanıyor işte. Fena mıHer sene 18 bin hukukçu mezun oluyor ve avukatlık bitti nerdeyse diyecekken sizleri görüyorum ve mesleğimizin önü hiç kapanmıcak buna emin oluyorum. Tekrar sana dönmesi için bişey yapmana gerek yok ezik kalmaya devam etmen yeterli...
Ezik evet cok dogru tespit. Haklisiniz ama bana kendimi suclu hissettiriyor. Yatak odamda mutlu değildim diyor.Her sene 18 bin hukukçu mezun oluyor ve avukatlık bitti nerdeyse diyecekken sizleri görüyorum ve mesleğimizin önü hiç kapanmıcak buna emin oluyorum. Tekrar sana dönmesi için bişey yapmana gerek yok ezik kalmaya devam etmen yeterli...
Ne var bu adamda?? Bulunmaz hint kumaşıyla mı evliydiniz de boşandınız?? Ya da siz çok mu değersizsiniz?? Rica ediyorum mantıklı düşünün kendinize saygınızı yitirmeyin boş bir adam için..Ben eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Yatak odasında mutlu degılse kiler de takılsın ozaman. Sende psikolojik destek al lutfen.Ezik evet cok dogru tespit. Haklisiniz ama bana kendimi suclu hissettiriyor. Yatak odamda mutlu değildim diyor.
Haklisiniz aslinda .Ben kendimi suclu hissetmesem dediginizi yapcam aslinda bana göre suc değil ama mutlu olmadi .Onlarla yasanan seyleri bekledi hep benden yap daha cok istedi sonu gelmediPis nefisli herife evlilik ne gerek!
Onu eskortlar paklar. Uzak durun.
Olabilir. Adam kırbaç seviyordur fantezileri vardırÇünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
yahu sizin gururunuz, hisleriniz yatak odası performansı ile azalıp artan bir şey mi? Adam performansı beğenmedikçe kötü olmuşsunuz.ne yani beğenince ortalarda gerim gerim gezecek misiniz? Az gururlu olun yaaaEzik evet cok dogru tespit. Haklisiniz ama bana kendimi suclu hissettiriyor. Yatak odamda mutlu değildim diyor.
Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
La havle.Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?