- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
Bosandıgın adamla ne işin var ablacım ya, önüne bak.. Nasıl bi ilişkidir buBen eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Yapmayın bunu kendinize umut etme bakarız mı..... Yedekte beklemi....gidip gidip gelirim canım ister giderim mi.... Beni memnun edemiyorsun iyi bir insansın ne demek.... Seni sevmiyorum lakin idare ederdin... Meali bu.... Seviyormusunuz yoksa istememek mi sizin gözünüzde onu cazip kılıyor.... Duracak mı bitecekmi o kadınlar..... Sizi sevecek duygusal açıdan gerçekten değer verecekmi...... Börek çay pasta dantel bale ne yaparsanız yapın..... Tek diyeceğim ne istediğinize çok dikkat edin... Sarhoş gelip anlatmadı üzgünlükten değil üzgün olsa sizi kırma pahasına bunları söyleyip afedersiniz iki kırıntı atıp gitmezdi... Fikrim bu gerçek her zaman gerçektirBen eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Evet benim çocukta yok üstelik. Sadece onun istekleri yüzünden bitti ve bitirende kendiydi zatenO sevgi değil sadece yoksunluk hissi .yoksa sizi bu kadar asigilayan birini sevmeniz mümkün değil .Ben de boşandım tam iki ay oldu .Başlarda ben de sizin gibiydim .ama sonra düşündüm ben onu hiç sevmedim .Şimdi bı şansım var.Beni seven biri ile olabilme ihtimali .Bu bile benim için herşeye değer.Ha benim için evlilik hayal çünkü iki tane aşkım herseyim dünyam kizlarim var .Ama şöyle söyleyeyim eşiniz bı sosyapat.Muhtemelen kendi eksiklerini sizi ezerek yapmaya çalışıyor.Tavsiyem eskiyi eski de bırakıp yeni hayatiniza .Pırıl pırıl bı hayat var önünüzde önümüzde .Lütfen kader olarak bakin .Ve kendinize odaklanın .bırakın o da bulsun nasıl bı şey arıyorsa kendine .boncuklu mu mercanlı mi tövbe ya tövbe.benimki de hep susmami beklerdi .Hep ben konuştuğum için dayak yerdim .Ve gerçekten kendimi suclardim.Hani ortada çocuk var ya.Ben şimdi diyorum ki hayatımda verdiğim en ama en doğru karar boşanmak.Tabiki okumak önce.Rabbim yardımcınız olsun.Lutfen kendinize gelin .
Evet o beni çok yaraladı. Kendime bunu yapmamam lazım. Destek alacağım mutlaka. Eminim daha iyi olacağımS Sfy78
eşiniz yaptığınız mercimek çorbasını beğenmediği için çorbacıya gitse yine suçlu mu hissedeceksiniz, ki suçlu hissetmek yerine niye size başka kadınlarla olan birlikteliklerini anlatıyor, sanki kıyaslar gibi hareket ediyor diye kızmanız lazım, siz ona aynısını söyleseniz erkekliğine laf ettiniz diye yapmadığını bırakmazdı, seviyorsunuz tamam ama kendinizi böyle aşağılattırmayın lütfen.
Eski eşiniz kalbinde de aklında da sizinle olan evliliğini bitirmiş, kapınıza da aklıselimken değil sarhoşken gelmiş, geldi diye kendinizi yok yere umutlandırmayın, ki zaten kendisi de umutlanmamanızı söylemiş.
Bir daha gelirse kapıyı açmayın, aramayın da ve arkadaşlara katılıyorum mutlaka uzman desteği alın, geçmişi geride bırakıp kendinize yeni bir hayat kurun.
O zaman defolmuş gitmiş zaten ne diye suçlu hissediyorsun belki de kendini yetersiz hissediyor sana suç atıyor olamaz mıEzik evet cok dogru tespit. Haklisiniz ama bana kendimi suclu hissettiriyor. Yatak odamda mutlu değildim diyor.
Onun istedigi bu aslinda gem karnim doysun hem pastam dursun. Deli gibi kiskaniyor belli ediyor resim paylaştığım an bir şekilde ulaşip bağirip cagiriyor. Aslında o zevkini alip geri gelecek ona benim kapiyi kapatmam lazımYapmayın bunu kendinize umut etme bakarız mı..... Yedekte beklemi....gidip gidip gelirim canım ister giderim mi.... Beni memnun edemiyorsun iyi bir insansın ne demek.... Seni sevmiyorum lakin idare ederdin... Meali bu.... Seviyormusunuz yoksa istememek mi sizin gözünüzde onu cazip kılıyor.... Duracak mı bitecekmi o kadınlar..... Sizi sevecek duygusal açıdan gerçekten değer verecekmi...... Börek çay pasta dantel bale ne yaparsanız yapın..... Tek diyeceğim ne istediğinize çok dikkat edin... Sarhoş gelip anlatmadı üzgünlükten değil üzgün olsa sizi kırma pahasına bunları söyleyip afedersiniz iki kırıntı atıp gitmezdi... Fikrim bu gerçek her zaman gerçektir
Yok ona kalsa dünyada tek o . Bense dünyanın en iyi ama kusurlu insaniO zaman defolmuş gitmiş zaten ne diye suçlu hissediyorsun belki de kendini yetersiz hissediyor sana suç atıyor olamaz mı
Sen ona deki senin b.k diye attığını başkası hap diye kaparYok ona kalsa dünyada tek o . Bense dünyanın en iyi ama kusurlu insani
Boşanmışsınız önünüze bakınBen eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Yok anlasmali boşandık biz hiçbirsey istemedim lazimda değil.Bu insnalar iki üç kere boşanınca ekonomi canlanıyor işte. Fena mı
O an vakit geçirmek için kız kalmamıştır etrafında. Bu kadar basit. Sizi sevmiyor ve bir daha asla sevmeyecek. Psikolojik destek alınPeki sizce neden içip içip beni arayip acmayinca kapima geldi. Gercekten anlam veremiyorum hem istemiyor hem neden bunu bana yapiyor
Hemen başkalarıyla olmuş sizi istemeyen bir insanı nasıl istiyorsunuz?Ne yaparsam döner diyorsunuz ayaklarına kapanın belki döner yaniBen eşimden 2 ay önce ayrıldım. Hâla çok seviyorum. Fakat o boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmuş.Bana anlatti .En büyük sorun yatak odamızdı. Ama aslinda bana göre sorun yoktu fakat eşim beni anlamiyordu sürekli benden şikayet ediyordu.Ben elimden geleni yapsamda memnun olmuyordu. Boşandiktan sonra içmiş sarhoş şekilde eve geldi çok üzüldüm o haline geldi uyudu ayildiktan sonra biz olamayiz sen beni memnun edemiyorsun ama sen iyi bir insansin dedi. Bende yüzsüzlük yapip gidince onu aradim ve bir süre kendini topla yeniden deneyelim dedim o da umut etme ama bakariz gibi konuştu. Ne yapmam lazim yanliş mi yaptim akla ihtiyacim var. Yüreğime söz geçiremiyorum. Ya da ne yaparsam döner
Sen ona deki senin b.k diye attığını başkası hap diye kapar
Sevmesin bende destekle halledeyim ozaman benmkide sevgi degil bence alışkanlıkO an vakit geçirmek için kız kalmamıştır etrafında. Bu kadar basit. Sizi sevmiyor ve bir daha asla sevmeyecek. Psikolojik destek alın
Ay yapma Allah aşkına ya başka adam mı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?