Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Neden bu kadar cok caresiz olarak birisine baglaniyosunuz bende ilk esimden ayrilcagim zaman bittu hersey dedigim anda bana yollamdigi mesaj kalmadi o yazdigi mesajlarida bakanlar bunlari o adammi yazdi diye sasirirken birgun yagmurun altida ben babamin evindeyken hersey bitti dedigimde o zamn yagmurun altinda zile basildi babam kapiyi acdiginda kizini almaya geldim dedi gelsin bidaha yuvamizi kurtarmaya calisalim evimez alis veris yapalim dedi babam bana sordugunda net bi sekilde baba bitti o is dedim o yagmurun altinda islanarak gidisni bilirim ama icim ciz bile etmedi bana yapdiklarinda dolayi annem hala bir yagmur yagsin kapiyi her acdiginda aklina gelir boyle bi yagmurda yolladin adami diye bana cekdirdiklerini ben sadece allaha havale ettim ve tek bir kerede bitirdim atilan onca mesaj kapiya gelinmeler araci kisiler yollaalar ama bitti denilince biter sizde neden bukadar caresiz olupda bir insna jukadar inaniyosunuz size yasattiklari aklinza gelsin aglamalari deilde inanin o aglamalar zirlamalarda yalan 2 gun sonra yine ayni kisi oluyo kac defa sans verirszniz verin yilanlar huy deil dadece deri deyisir derler azcik akillaninda bence hayatiniza bakin derim ben laflarim agir gelmesin size ama dorular bunlar kendiniz icin biseler yapin dunyanin sonu deil ayaklariniz ustunde durabilirsiniz
Evet kendimi çok zayıf hissediyorum siz ne güzel dik durmussunuz.Karakter olarak da kendimi suçlamaya,son ana kadar cabalamaya meyilliyim.İns ben de sizin kadar dik durabilirim.Tum şartlarına boyun etmediğinden ayrı evlerde kalıp grstk ama bir türlü birlestirmedi evi

Evet kendimi çok zayıf hissediyorum siz ne güzel dik durmussunuz.Karakter olarak da kendimi suçlamaya,son ana kadar cabalamaya meyilliyim.İns ben de sizin kadar dik durabilirim.Tum şartlarına boyun etmediğinden ayrı evlerde kalıp grstk ama bir türlü birlestirmedi evi
Ailen arkandami senin arkanda ozamn hic kimseye ihtiyacin yok yeni bi hayat kurmakda senin elinde olan bise insan isterse herseyi basarir becerirde cabalama meyili elinizden geleni yapmissiniz ama duzelmeyecek bi insan icin daha cok cabalamaya gerek yok ne kadar cok zirlasa aglasa bile inanin sizden aldigi o zamn yillar geri gelmicek azcik guvenin kendinize gerekirse destek alin birsinden herseyi basarirsiniz guzel insan allahim seni yavrularina bagislasin 🤗

Ailen arkandami senin arkanda ozamn hic kimseye ihtiyacin yok yeni bi hayat kurmakda senin elinde olan bise insan isterse herseyi basarir becerirde cabalama meyili elinizden geleni yapmissiniz ama duzelmeyecek bi insan icin daha cok cabalamaya gerek yok ne kadar cok zirlasa aglasa bile inanin sizden aldigi o zamn yillar geri gelmicek azcik guvenin kendinize gerekirse destek alin birsinden herseyi basarirsiniz guzel insan allahim seni yavrularina bagislasin 🤗
Evet çok haklısınız şimdi kendi yoluma gitme vakti.Cocugum yok henüz.Allah razı olsun derdime derman olduğunuzdan burda çok rahatlattiniz.Allah sizi de yavrularınıza bagislasin

Evet çok haklısınız şimdi kendi yoluma gitme vakti.Cocugum yok henüz.Allah razı olsun derdime derman olduğunuzdan burda çok rahatlattiniz.Allah sizi de yavrularınıza bagislasin
Amin insallah hakkinizda hayirlisi olsun tek istegim korkmamaniz dunyanin sonu deil daha guzel hayatlar sizi bekliyo umarim hersey gonlunuzce olur geride deilde ilerilere bakarsaniz bundan sonra 🤗

Back
X