Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.