- Konu Sahibi Onceadalet
Sizi manipüle etmeye çalışıyor resmen. Ağladı diye kendinizi kötü hissedip barışacaksınız ee sonra? Aynı şeyleri hatta büyük ihtimalle daha fazlasını yaşayacaksınız. Kafanızı dağıtmaya çalışın, geçecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın derdi senin hayata devam edememen. Biri ile mutlu olursun diye korkuyor. Tam bir narsist. Hep ona bağımlı olmalısın. Bas tekmeyi gitsin. Zamanla kendine gelirsin.Yine beni öne attı.Babasina boşandıktan sonra kapıya geldiğini söyleyemedi,beni küçük düşürdü
Evet inancımı kaybettigim için sona gittim.Bu ayrılık acısını yaşamamak için yıllarca bekledim.Mantigim hayır diyor.Bak kardeşim kaybetmenin acısıyla bi sürü ağlar zırlar sözler verir, sonra her şey yoluna girdi diye sizin kendinizi ona bırakmanızla her şey eski düzenine dönüverir. Şart şurt derken düşünseydi bugünleri. Babası hala edepsizlik ediyor üstelik, sizce yeniden şans verseniz gideri var mı bu işin?
Evet bana uzulseydi yanındayken kiymet verirdi.Geri dönmüş olsam bu yalvarmalarimin acısını cikartirdi.Show yapip trubine oynuyor. Timsah gözyaşlari eve dönersen timsah sudan gelip senin hayatin boyu aĝlamana sebep olacak yapma, etme bitirmişsin dönme
Şu anki vaziyetimi çok güzel ifade etmişsiniz.Su anda kendime uzulmeliyim haklisinizAkıl boşan demiş.. Kalp yeter demiş.. Vicdan yapacaksanız kendinize yapın.. 12 yılınızı kim geri verebilir..Boşversenize..
Evet hiç bitireceğim düşünmemiştim aslında söylediklerimi yapmayacaktır dedi ama iş işten geçti.Ayni kitabı yeni baştan okumaya cesaretim yokAdam blöf yaptığınızı sanıp bir sürü Şartla gelmiş siz blöf değil boşamışsınız adam haliyle eşşekten düşmüş karpuza dönmüş.
O ağlamalar pişmanlıktan falan değil kendini vazgeçilmez sandığı kapının önüne koyulduğu için.
Bir 12 sene daha aynı kitabı okumak isterseniz karar sizin ama sonu aynı olacak değişmez.
Köprüyü geçene kadar yaptığını defalarca gösterdi.Belki yaparım zannediyor ama ben onu tanıyorum sözünde durmazBen biriyle boşanmaya karar vermişsem o kişinin düzelmeyeceğine inandığım içindir. Ha içinizde düzeleceğine dair umut varsa tekrar deneyin. Ama hiç sanmıyorum. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Çok nadir pişman olup kendine çeki düzen veren. Yani şimdi üzülmeniz bana saçma geldi 12 sene çektim diyorsunuz ama ona acıyıp düşünüyorsunuz.
3 yıldır nişanlı gibi dışarda görüştüm keyfi yerindeydi yokluğunu yeni idrak ediyor3 senenizi ayrı geçirmişsiniz zaten olsaydı o zaman olurdu. Diğer konularınızı bilmiyorum ama kurtulduysanız geri dönmeyin bir daha. Kimse öyle iki günde değişmez. Dediğim gibi bu kadar sorun olsaydı ayrılık 3 yıldır kafası nerdeydi?
Evet hala oğullarını düşünüyorlar.Bugun de aradılar ısrar ettiler.Evleri ayirdigimda bir kere aramayan insanlar defalarca arayıp ısrar ediyorlarBak kardeşim kaybetmenin acısıyla bi sürü ağlar zırlar sözler verir, sonra her şey yoluna girdi diye sizin kendinizi ona bırakmanızla her şey eski düzenine dönüverir. Şart şurt derken düşünseydi bugünleri. Babası hala edepsizlik ediyor üstelik, sizce yeniden şans verseniz gideri var mı bu işin?
Evet narsist olduğunu hep düşündüm ne gitti ne kaldı beni araçta bıraktı kendisine bağımlı olmamı istediBen bilirkişi falan değilim elbette ama acaba kendinizde hali hazırda var olan değer boşluğunu , yalvarma, ağlama,istenen taraf olma gibi şeylerle doldurmaya mı çalışıyorsunuz?
Bana göre evlilikte çözülebilecek şeyler : karakter çatışması, parasızlık, hastalık ,bağımlılıklar, çocuk vs)...Öfke kontrolü sorununa bağlı şiddete eğilimin dahi hastalık olduğunu ve bir ihtimal halledilebileceğini, en azından denenmesi gerektiğini düşünürüm.
Bir de çözülmeyecek şeyler var (memeden kesilememek, saygısızlık, narsizm gibi)
Eski konularınızı bilmiyorum ama bilenler yazmışlar birşeyler.Hakkınızda hayırlısı olsun.
inanma asla bitti!!!Evet bana uzulseydi yanındayken kiymet verirdi.Geri dönmüş olsam bu yalvarmalarimin acısını cikartirdi.
Neden bu kadar cok caresiz olarak birisine baglaniyosunuz bende ilk esimden ayrilcagim zaman bittu hersey dedigim anda bana yollamdigi mesaj kalmadi o yazdigi mesajlarida bakanlar bunlari o adammi yazdi diye sasirirken birgun yagmurun altida ben babamin evindeyken hersey bitti dedigimde o zamn yagmurun altinda zile basildi babam kapiyi acdiginda kizini almaya geldim dedi gelsin bidaha yuvamizi kurtarmaya calisalim evimez alis veris yapalim dedi babam bana sordugunda net bi sekilde baba bitti o is dedim o yagmurun altinda islanarak gidisni bilirim ama icim ciz bile etmedi bana yapdiklarinda dolayi annem hala bir yagmur yagsin kapiyi her acdiginda aklina gelir boyle bi yagmurda yolladin adami diye bana cekdirdiklerini ben sadece allaha havale ettim ve tek bir kerede bitirdim atilan onca mesaj kapiya gelinmeler araci kisiler yollaalar ama bitti denilince biter sizde neden bukadar caresiz olupda bir insna jukadar inaniyosunuz size yasattiklari aklinza gelsin aglamalari deilde inanin o aglamalar zirlamalarda yalan 2 gun sonra yine ayni kisi oluyo kac defa sans verirszniz verin yilanlar huy deil dadece deri deyisir derler azcik akillaninda bence hayatiniza bakin derim ben laflarim agir gelmesin size ama dorular bunlar kendiniz icin biseler yapin dunyanin sonu deil ayaklariniz ustunde durabilirsinizMerhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Evet ins bu günler geçince oh ne diyeceğim.Cok teskler yorumunuz icinKardeşim bırak adama üzülmeyi.
Geriye dön bak 12 yıl diyorsun dile kolay.
Bir ağladı diye ona üzülmekten vazgeçip geçen yıllarına üzül.
Ona da üzülme aslında.
Tecrübe de ve gelecek güzel yıllarına odaklan.
Evet benim de korkum çocukla birlikte ona mecbur kalmakti o yüzden sevsem de buna cesaretim olmadı.Ailem de kesin bir dille olmayacağını söyledi çok teskler3 yıldır neden ayrı evde kalıyorsunuz onu anlamadım. Ama eski konularınızı biliyorum. Boşanmanıza şaşırdım. Bu kadar güçlü olacağınızı tahmin etmezdim. Genelde yalnızca şikayet edip, aynı çileyi çekmeye, aşağılanmaya devam ederler.
eşiniz düzelmeyecek bir insan. Size çektirmediği kalmamıştı. Barışmak İçin kurallar koyuyordu sanırım. Kendi eli güçlüyken, sizin bu kadar cesur olduğunuzu tahmin edemiyorken, ne kadar zalimdi. Şimdi mi birden değişti tüm hareketleri? Numara tamamen.
Kendince usta bir şekilde satranç oynuyor aklınca. Sert işe yaramadı, şimdi de yUmuşaklık metodunu deniyor. Kaleyi dıştan fethedemedi, şimdi içten ele geçirmeye çalışıyor. Üzüldüğünden değil, kaybetmeyi sindiremediğinden.
ailenize söyleyin, onlar da uyanık olsunlar. Yumuşamasınlar. Sen yüz vermeyince, göreceksin ki, bir müddet sonra hem kendisi, hem ailesi arkandan atıp tutmaya başlayacak. Çünkü samimi değiller davranışlarında.
eski eşiniz ikinci bir şansı hak etmiyor. Olan sizin yıllarınıza olur. Çocuk da yokken bağları koparmak en doğrusu ama umarım bu kadar güçlü durduktan sonra teslim olmazsınız.