Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?

Oğlunu görmek için eve gelmesine ne gerek var?
Yaşı büyük zaten çocuğun, dışarıda görüşsünler, babasına gitsin.
Ne demeye kalmasını kabul ediyorsun?
Nasıl bir uykun var, ne yaptığını anlamıyorsun?

Lutran'a mantık içeren sorular sormak manasız ama olsun.

Son düzenleme:
Nereden tutarsanız tutun bu akılla giderseniz bu hayatı yaşamaya devam edersiniz. Herkesin bir çizgisi, sınırı olmalı ama siz ruzgar nasil yön verirse o tarafa gidersiniz. Eski kocaniz ve düştüğünüz bu durum başka gözle bakmanız ne alaka zaten bosanmissiniz bi sorununuz var ama nerelerde bilemem bence siz bir psikolog yolunu tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…