Sebep? Buruşuk değildi’yi unutmam pek mümkün değil de çünkü.Tüm konularımı unutun.
Off. Lütfen... O kelimeyi ben fiziksel olarak yazmıştım.Sebep? Buruşuk değildi’yi unutmam pek mümkün değil de çünkü.
Üstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.O yaştaki adamı tekmeleme bu arada, elinde kalabilir, başın belaya girer sonra.
7580 yaşındaki koca bu. Offff okuyamayacağım ya. Başlığı ve kullanıcı adını görmek bile yetti.
Baska gözle bakma bacım bosanıksın zaten.Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım
Eski kocası 80 yaşında mı80 yaşındaki koca bu. Offff okuyamayacağım ya. Başlığı ve kullanıcı adını görmek bile yetti.
O zaman çok gençmiş tamam
Nereden tutarsanız tutun bu akılla giderseniz bu hayatı yaşamaya devam edersiniz. Herkesin bir çizgisi, sınırı olmalı ama siz ruzgar nasil yön verirse o tarafa gidersiniz. Eski kocaniz ve düştüğünüz bu durumMerhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
Karabasan gibi çöktü üstünüze yani.Üstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?