Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Üzülme yetime, döner koyar g.tüne

Ya sen cinsel film karakterinin hikayeleri gibi her konunda ne anlatıyon?

ya sen cidden garip bir kadınsın.
sen niye bakasın adama boşanmışsın boşandığın adamı ye hayatında tutup görüşüyorsun? sana yaptığı imalara neden niye izin veriyorsun?
telefonda bile konuşma çocuğunla iletişim kursun.

Son demleri tabii artık, nasılsa yakında öleceğim diye düşünüp fiziksel olarak elinden gelmese de bir şeyler yapmaya çalışıyordur. Unutkanlık filan da başladıysa iyice arsızlaşmış olabilir.

Gerçi 60 yaşındayken 16 yaşındaki kıza göz diken herif zaten ağır sapıktır.

bu adam yüzünden dedelerden de soğudum.kamelyada oturmasına kızmadığım tek bunlardı.ama artık yanıma yanaştırmammmm
Ben dedelerden çok korkuyorum yaa :/ otobüste yanı boşsa bile oturmamaya çalısıyorum çok yorgun falan değilsem tabiyanıma bi dede otursa ödüm kopuyor jsjdd tövbe ya Rabbim ne hale geldik yaaa

Uzaklaştırma kararı almıştım süresi doldu ama yinede yapıyor aynı hataları
E alma işte bacimsu eve, daha ne diyek, gelip başında nöbet mi tutalım? Bekaret donu mu giydirelim sana? Bazı şeylerin çözümü belli yani. Susadım ne yapayım diye sormaya benziyo bu. Git çölde kuyu kaz. Allah Allah gece gece.

Uzaklaştırma kararı almıştım süresi doldu ama yinede yapıyor aynı hataları
Yav direkt taciz için dava açsana, uzaklaştırma ile olacak iş değil. Ki sen eve yatılı alıyosun bu adamı, anlamıyorum seni cidden, 36 yaşında gencecik kadınsın ya. Kendine saygın, acıman falan yok mu hiç ben burda korktum senin için

Hiçbir konunuzu bilmiyorum ilk bunu okuyorum ama boşandığınız eşinizin evde ne işi var anlamadım? Çocuk kaç yaşında o evdeyken neden uyuyorsunuz ? Cocuğu dışarda görsün haydi diyelim evde görmesi gerekti ne diye sizde kalıyor bu adam? Saçma sapan bir durum

Olgun erkekler tehlikeli oluyor evet, kadına güzel yaklaşıyorlar , kadınların ne istediğini biliyor oralara çalışıyorlar, hani sevgi açlığı çekmiş biriysen karşı koyman biraz zor ama adam 60 yaşındaymış ya kız 16 iken djfjfjjfjx delireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…