- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.233
- 698
Üzülme yetime, döner koyar g.tüneKendini bazen acındırıyor.
Sanki ömür boyu boşanmamam gerekliymiş gibi davranıyor.
Çocuğumun babası.. hasta olsa bakarım. Sana bakarım korkma diyorum. Bilmiyorum. Aylardır içmediğim alkolü gidip aldım yine. Tavırları ağırıma gidiyor. Görüştüğün erkeklerle yatmışsındır benimle niye olmuyor demeye getiriyor hep.
bu adam yüzünden dedelerden de soğudum.kamelyada oturmasına kızmadığım tek bunlardı.ama artık yanıma yanaştırmammmmKısmet
Ya sen cinsel film karakterinin hikayeleri gibi her konunda ne anlatıyon?Merhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
O yaştaki bir adamı yanımda düşündüm tüylerim diken diken, insanlarda ne mide var hayret ediyorum80 yaşındaki koca bu. Offff okuyamayacağım ya. Başlığı ve kullanıcı adını görmek bile yetti.
Bu düpedüz tecavüze giriyor, şikayetçi olmayı düşünmüyor musunÜstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.
Kendini bazen acındırıyor.
Sanki ömür boyu boşanmamam gerekliymiş gibi davranıyor.
Çocuğumun babası.. hasta olsa bakarım. Sana bakarım korkma diyorum. Bilmiyorum. Aylardır içmediğim alkolü gidip aldım yine. Tavırları ağırıma gidiyor. Görüştüğün erkeklerle yatmışsındır benimle niye olmuyor demeye getiriyor hep.
Tövbe yarabbim. Ordan öyle görünüyor ama yaşadığım şeyler.Ya sen cinsel film karakterinin hikayeleri gibi her konunda ne anlatıyon?
75 diyor çıldıracam, vallahi dedemden büyükEski kocası 80 yaşında mı
Uzaklaştırma kararı almıştım süresi doldu ama yinede yapıyor aynı hatalarıBu düpedüz tecavüze giriyor, şikayetçi olmayı düşünmüyor musun
Son demleri tabii artık, nasılsa yakında öleceğim diye düşünüp fiziksel olarak elinden gelmese de bir şeyler yapmaya çalışıyordur. Unutkanlık filan da başladıysa iyice arsızlaşmış olabilir.Kısmet
Ben dedelerden çok korkuyorum yaa :/ otobüste yanı boşsa bile oturmamaya çalısıyorum çok yorgun falan değilsem tabibu adam yüzünden dedelerden de soğudum.kamelyada oturmasına kızmadığım tek bunlardı.ama artık yanıma yanaştırmammmm
Bir kaç sene daha sabretseydin keşke. Şurda ölmesine kaç sene kalmış
E alma işte bacimsu eve, daha ne diyek, gelip başında nöbet mi tutalım? Bekaret donu mu giydirelim sana? Bazı şeylerin çözümü belli yani. Susadım ne yapayım diye sormaya benziyo bu. Git çölde kuyu kaz. Allah Allah gece gece.Uzaklaştırma kararı almıştım süresi doldu ama yinede yapıyor aynı hataları
Yav direkt taciz için dava açsana, uzaklaştırma ile olacak iş değil. Ki sen eve yatılı alıyosun bu adamı, anlamıyorum seni cidden, 36 yaşında gencecik kadınsın ya. Kendine saygın, acıman falan yok mu hiçUzaklaştırma kararı almıştım süresi doldu ama yinede yapıyor aynı hataları
Olgun erkekler tehlikeli oluyor evet, kadına güzel yaklaşıyorlar , kadınların ne istediğini biliyor oralara çalışıyorlar, hani sevgi açlığı çekmiş biriysen karşı koyman biraz zor ama adam 60 yaşındaymış ya kız 16 iken djfjfjjfjx delireceğim.Son demleri tabii artık, nasılsa yakında öleceğim diye düşünüp fiziksel olarak elinden gelmese de bir şeyler yapmaya çalışıyordur. Unutkanlık filan da başladıysa iyice arsızlaşmış olabilir.
Gerçi 60 yaşındayken 16 yaşındaki kıza göz diken herif zaten ağır sapıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?