Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Valla dün kü konusunda miydi neydi hatırlamıyorum, herkesten çok üzüldüm, ona göre yazdım. İnsanları uyardım hatta. Ama eski kocam tecavüze yelteniyo, ben de eve almaya devam ediyorum, ne yapayım diye soru olmaz abicim.

Terbiyesize bak sen nasıl hâlâ bu adama karşı çaresiz gibi duruyorsun. O lafa tekme değil gırtlağını sıkarım onun.

Bakın niyetim sizi şiddete teşvik etmek değil ama benden izinsiz üstüme çıkacak o amcaya döne döne bir tekme koyarım p.pisi blok flüt gibi üç parçaya ayrılır. Lütfen, diğer konularınızı da okudum, gerçekliğini de bilmiyorum ama 16 yaşında değilsiniz artık. O zaman çaresizdiniz ama şimdi çaresiz değilsiniz. İstismar edilen çocukluğunuzu hayal edin. Yıllar geçip büyüdüğünde sizin gibi bir kadın olmayı ve tekrar tekrar tekrar istismar edilmeyi mi isterdi? İstemezdi. Çocukken ne istediğinizi hatırlayın. Neden aynı taciz döngüsünü kendinize tekrar tekrar yaşatıyorsunuz? Lütfen bunu kendinize yapmayın tamam mı? Lütfen.

birde banyodayken kızkardeşini gözetliyordu.
yani cidden anlamıyorum boşanmışsın kurtulmuşsun neden görüşüyorsun bu adamla?
kendini acındırıyor deme gene. buna acınmaz buna acımak için salak olmak lazım.

Sen bu adam bir sağlık sorunu yaşayıp yoğun bakıma alındığında konu açtın, 1-2 yıl önce. Dua istedin, ölürüm, biterim eşime birşey olursa dedin.
Yani insan yıllarca eziyet gördüğünü iddia ettiği eş, için böyle çırpınır mi?

Aynı adamı defalarca rahatsız ermesine rağmen yine evine alıyorsun, boşandıktan sonra.

Böyle saçma sapan konular açıp, bizden ne cevap yazmamızı bekliyorsun acaba?

Diger konudada yazdim. Bu kokudada yaziyorum: Zamaninda tecavüze ugramistiniz. Hala taciz edilmeye ve tecavüze ugramaya devam ediyoruz. Bence uykunuz agir degil, sadece karsi koymaya korkuyorsunuz. Bi daha eve almayin sapigi. Kendinizi artik koruma altina alin

Uyardı yapmamam lazım. Bugün dudağıma eğildi kafamı çevirdim. İstemiyorum. Ve birsürü laf işittim.
Adam sizi fazlasıyla manipüle etmiş, mecbursunuz gibi hissettiriyor. Bi silkelenip kendinize gelin, çocuğunuz bile size bu şekilde davranamaz, onun malı falan değilsiniz. Almayın eve, oğluyla kendi evinde görüşsün, ya da açık havada. Evinize gelemez, gelmemeli.

Evet nasıl koştuğuma şahitsiniz iyileşmesi için. Ben hiç ölmesini istemedim ki. Yine hasta olsa yine koşarım. Öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende. Aşamıyorum.

Evet nasıl koştuğuma şahitsiniz iyileşmesi için. Ben hiç ölmesini istemedim ki. Yine hasta olsa yine koşarım. Öğrenilmiş çaresizlik olmuş bende. Aşamıyorum.
Psikolojik destek al, sadece ilaçla olmaz bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…