Boşandığım için ailesi beni istemiyor..

Babaya niye bağlıyorsunuz ki. Baba kötü konuştu ewet çok yanlış ama o adam kızı tanımıyor ve onun kültürü onu gösteriyor o kendince doğru ve onun doğrusu o değişmez. Asıl sorun sevgili de neden konuşulan herşeyi gelip anlatıyor. Aslında o da ailesi ile aynı zihniyette. Maalesef erkek arkadaş senin arkanda durmayacak. Sadece o da bu olaya ailesi gibi bakıyor ama kendi adına diyemediklerini onların adına söylüyor. Bu olayın sonunu sen getir.
Önceki evliliğimde eşimin ailesi yüzüme gülüp gülüp boşanma aşamasındayken biz seni şöyle de sevmiyorduk sen şöyle de yanlıştın kafan açıktı hayat kadını gibiydin diyip çirkinleşmişti acı ama gerçek. Ne zaman n darp raporundan dolayı tazminattan vazgeçtim o zaman çenelerini kapamışlardı. Ben herşeyi acı ama gerçek şekliyle bilmek isteyen bir insanım.

Benzetme yapmak istemem ama bir arkadaşım boşanmış bir bayanla 1 yıl sevgili oldu, ailesine asla bahsetmedi, ama kızdan ayrıldı aileme seni anlattım istemiyorlar seni çok seviyorum ama asla olmaz diyerek
1 hafta sonra kız bunu başka bir kadınla görünce durumu anladı
Size bu yapıldı demiyorum asla, şu aşamada sakince bir kenara çekilip olanları seyredin bence başka yapacak birşey yok

Şöyle bir durum var her şeyi söylemesini ben istedim. Toz pembe bir dünyada yaşamak istemiyorum. Yaklaşık 1 ay önce ilişkimizi öğrendiğinde tepkileri babam gösterdiği zaman da ben ona anlatmıştım evet çok kırıcı konuştular ve bana ilk bunları anlatırken telefonda ağlayarak çok üzgün bir şekilde anlatıyordu. İyi niyetine inanmak istiyorum belki sevgiden görmüyorum. Ama gerçekten iyi niyetli olduğundan Eminim. Aynı iş yerinde çalışıyoruz iş arkadaşımıza da bahs etmiş durumdan samimi olduğu bir abla vardı bırakması imkansız geliyor asla düşünmüyorum orta yol bulmak için ne yapmalıyım diye. 2 gündür ailesiyle sofraya oturmuyormuş bana da o abla söyledi ben çok fevri bitirmek için konuştuğumda bak durum böyle böyle diye .
Acep84 uyenin yazdiklarina katiliyorum. Niye erkek arkadasinizin dogru es adayi olmadigini anlarsiniz. Iyi niyet baska, adam gibi adamlik baska. Sonucta o ailenin kulturunu aldi, bugun olmasa evlenince benzer davranislari sergilemeyeceginin garantisi yok. Cocuksu davranmis, sizi koruyacagini zannetmiyorum. Zaman verin iliskinize. Bitirmesi daha kolay olacaktir.

Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin :(

Siz erkek arkadaşınızı kaybetmekten korkacağınıza, o sizi kaybetmekten korksun bence. Burada falsosu olan taraf siz değilsiniz, erkek arkadaşınız, böyle bir babası var. Her ne kadar erkek arkadaşınızın bir suçu olmasa da, siz böyle zihniyetteki bir adamla akraba olup onun torunlarını doğurmayı isteyecek misiniz bakalım.

Ben olsam böyle bir adamla akraba olmak istemezdim, ve o yüzden ben korkacağıma, erkek arkadaşım beni kaybetmekten korkardı. Bu yüzden, olanları da bu kadar ayrıntılı anlatmaya çekinirdi.

Bu insanlarin hic mi vicdani yok Ben anlamiyorum eger seviyorsa aile falan dinlemez benim tanidigim bir oglu var Ona ragmen kendinden bes yas kucuk bekar bir erkekle evlendi onun da ailesi cok konustu ama adam gik dedirtmedi valla karima laf diyecek olan benle gorusemez dedi is erkekte biter

Bu zihniyet ne zaman değişecek acaba? Evli kalsa şiddetten dolayı zararda boşansa toplumun dul yaftası... Her koşulda kadınlar nasıl zararlı çıkabiliyor bu toplumda... Ne acı... Gösterilecek yol yordam bende yok
Toplum bu. Yeni nesillerle umarım bir şeyler değişir artık

Back
X