• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

Tüm konuyu okudum ama bu kafayı anlayamıyorum. Seni aldatan kocayı boşandın diye niye pişman olursun? Oh ne güzel kurtuldun işte. Sana sadık olmayan evleneceği kişiye olur mu? Diğer kadına üzüldüm yazık.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Aldatmanın nedeni olmaz, ilgisizliğinizden ya da başka bir sebepten rahatsız olan kişi ayrılmak isteyebilir ama aldatmasini haklı çıkarmaz

Psikologa gidiyorum 3 seans oldu . Psikolog ağır bir değersizlik şemam olduğunu söyledi ancak 29 yaşındayım sanki duzelmeyecek gibiyim hayatim da hep böyle değersiz devam edecek yalnız öleceğim 😭😭😭😭
Bende de vardı bu inanın o kadar güzel iyileşiyorsunuz ki yeni versiyonunuzla hayata sımsıkı sarılıyorsunuz ben şu an 30 yaşında bekarım ve 3 yıldır terapi alıyorum
Şu an kendinize yapabileceğiniz en iyi şey terapi almak

Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya. 🤣

Acayip redpill- incel - ekşi baskını var KK’ya

Serkan İncinin kitabında geçiyor bu ilişki yaşayanın değerinin düşmesi.

Bana vermiyorsa kimseye vermesin hasedi bunlar.

Aşırı loser düşünceler bunlar :)

Bunların en büyük korkusu 30+ kadınlardır, çünkü sabır etmez 30+ kadınlar bunlara direkt sepet havası çalarlar ama cahil genç kızları güzel kandırabilirler.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden

Aldatmak karşıdaki kişiyle ilişkili bir konu değil. Kişinin kendi karaktersizliği. Sizden hoşnut değilse terapiye gidebilirdiz, düzelmediyse boşanabilirdi. Ama aldatmak başka bir boyut. Kendinize bunun için eziyet etmeyin.

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Zengin olması senin mutlu olacağın anlamına gelmez.Zengin olanların hepsi evliliğinde mutlu diye birşey yok.Mutsuz bi evliliğiniz olduysa cocuğun o ortamda büyümesindense belki böylesi daha hayırlıdır.Sebep neydi bilmiyorum ama boşanmak için geçerli sebepleriniz vardı eminimki.

Kendinize özgüveniz gitmiş ama siz kendinizi önce sevin başkası zaten sever.Kaldıki tek mutluluk hayatınızda illa birinin olması değil.hayatınızı böyle zehir edeceğinize bence anın tadını çıkarın 😌

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Neden ayrıldınız ?

Back
X