• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

Büyük ihtimalle bnde öyle olucam insanı acıtıyor ama benim de iki yaşına gelcek oğlum var daha bosanmadik daha iyi bı konuma gelirse sinir olurum herhalde gerçi şu anki konumu da yok ama hangi sehirdesiniz
Nasıl yani

Kusura bakmayın ama çekin durun o zaman para daha tatlı geliyor sa

Boşadım gitti lanet olsun parası pulu der geçerim zenginmiş o parayi burnumdan getiriyorsa o parada o kocada batsın

Boşatacaktı kadını çünkü ex kv ve kp halâ musakkayı el üstünde tutuyordu, yeni gelinle görüşmüyordu, hatta bütün miraslarını ilk şehzadeye bırakacaklardı. Musakka oturduğu ex kocaya ait evi üzerine istiyordu 🤣 ha bu arada şehzadeyi büyütmek için çalışmama konusunda inat ediyordu, şehzade 7 yaşındaydı o zamanlar, sanırım 8 olmuştur.
47.sayfada biraktim donup donup okuycam konuyu, yorumlari begenemiyorum diye delirdim sjsj neler oluyor sonunda acaba az cok bilsem de merakla okuyorum😅

47.sayfada biraktim donup donup okuycam konuyu, yorumlari begenemiyorum diye delirdim sjsj neler oluyor sonunda acaba az cok bilsem de merakla okuyorum😅
Ben onunla özelden yazışmıştım konun çok uzadı 2 konu açsana diye.
Yani ikinci konu devamı gibi bir şey:)

Değil tabii.ama sürekli mutlu olmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.bir süre sonra sorunsuz bir hayat oluyor bence sadece.işleyip gidiyor sistem sorunsuz.ama buna mutluluk mu denir acaba ? Huzur ve dertsizlik mi ? O da iyi gidenler de.bir de iyi gitmeyenler var tabi. Kısaca hayata karşı bu kadar iyimser söylemler beni kızdırıyor.çünkü gerçekçi değil.kocasına 20 senedir aşık olan, 15 senelik evliliği ballandıra ballandıra anlatan falan. Ne oluyoruz ya.mümkün olduğuna da inanmıyorum.aşkin o mutluluk aşaması 2 yıl bilimsel açıdan.hâlâ kapı çalınca heyecanlanıyum hâlâ âşığım ilk günkü gibi falan filan yazan üyeler var.yaa ne oluyoruz yaa. Kimi kandırıyorsunuz.hiç mi hayat yaşamadık, yaşamıyoruz.mutluysa da çabucak geçecek bitecek zaten.neyi abartıyoruz mutlu da mutlu diye.evet bu açıdan bu dünyada hicbir derde değmez.
Ah ferhan söylediklerin doğru da baktığın yer yanlış, mutluluk anlıktır zaten, devamlılığı olan huzur ve sorunsuzluktur. Yaş ilerleyip ilişkiler oturunca bunların yanında küçük mutluluklar eklenmesi yeter insana, kapıdan giren adamı gördüğünde huzur hissediyorsan, yokkuğunda yatak-ev sana dar geliyorsa genel anlamda mutlusundur. Daha ne olacak ki.

Musakka hoş geldin.

Yazdıklarınız burada eskiden yazan bir üyeyle birebir aynı. İnşallah siz mutlu olursunuz
Yazım tarzını musakka'ya pek benzetemedim ama inşallah odur. Aşırı özledim musakkayı.... Dönse de "Bekar adamın suyu mu çıktı" ve "eşşek gibi" dese gene keşke 🥺

Cinsel isteğime nazar değdi yaa.sorma çok dertliyim.neler neler anlattım buralarda.resmen aseksüel oldum bu aralar.gerçekten nazar diye birşeyler var.bir daha tövbe bir özelliğimi övmem.ciddiyim.düzelir inşallah.
Çok koşan tez yorulur, seninki nazar değil bence.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Adamın yediği haltı bile kendinize yıktığınıza göre siz iyi değilsiniz

Aaaa ben şok. İyi ama musakka’nın profil resmi ile burada pasta yapıp satan, Rusya’da yaşayıp kaynana ve kayınbabanın eziyetini çeken kadının ben yaptım diye paylaştığı resim aynı. Katibin Ruhu Katibin Ruhu ben yanılıyor muyum? Şok olacağım da ona göre

Sanırım yanılıyorum evet. Benzettim resimleri

Nasıl yani

Kusura bakmayın ama çekin durun o zaman para daha tatlı geliyor sa

Boşadım gitti lanet olsun parası pulu der geçerim zenginmiş o parayi burnumdan getiriyorsa o parada o kocada batsın
Sanki her zengin adam karısını bolluk içinde yaşatıyor.hatta burnundan getiren zırnık koklatmayan daha fazla.konu sahibi de maşllah 20 lik kız kadar yüzeysel bakıyor hayata.o kadar şey yaşamış.

Aaaa ben şok. İyi ama musakka’nın profil resmi ile burada pasta yapıp satan, Rusya’da yaşayıp kaynana ve kayınbabanın eziyetini çeken kadının ben yaptım diye paylaştığı resim aynı. Katibin Ruhu Katibin Ruhu ben yanılıyor muyum? Şok olacağım da ona göre

Sanırım yanılıyorum evet. Benzettim resimleri
Musakka restorantı olduğunu söylemişti, pastayı oğluna yapmıştı diye hatırlıyorum, üzerinde pek çalışılmamış amatörce bişey zaten.

Psikologa gidiyorum 3 seans oldu . Psikolog ağır bir değersizlik şemam olduğunu söyledi ancak 29 yaşındayım sanki duzelmeyecek gibiyim hayatim da hep böyle değersiz devam edecek yalnız öleceğim 😭😭😭😭
Eğer dediğin gibi değersizlik şeman var ise bu çözüldükten sonra hayatının insanı ile karşılaşacaksın merak etme.

Şu anda sadece kendine odaklan ve bu şemalarını psikolog eşliğinde çözümle, ayrıca psikoloğundan kitap ve film önerisi iste, daha hızlı çözüme ulaşacaksındır.

Eski eşine ve evliliğine gelince şöyle düşün: Eşin ve evliliğin öldü ve gömdün... Ölünün tekrar dirildiği görüldü mü bugüne kadar, görülmedi... Olmayacak şey için kendini yıpratmayi bırak ve geleceğine odaklan..

Annen baban ile ilişkin nasıldı merak ettim, onlar sana nasıl davranıyorlardı

Ayy ne oluyor mutlu olmuş, mutlu olacak, mutlu da mutlu, mutlu da mutlu 😂😂😂.kolaydı o kadar. Herkes bir tutturmuş sabahtan beri mutlu yuva kutlu yuva.konu sahibi yerine ben dellendim burada heee 😂😂. Cidden bazen konu açınca daha fena dertleniyor insan.etraf evli barklı adamdan, kadından geçilmiyor.herkes mutlu o zaman ülkede.eee memleket niye bu hâlde madem. Evlenmiş girmiş işte.niye mutluluk kumkuması olmuş herkeş yeter ya.
Uzulme sen de evlenir mutlu olursun insallah amin 😐

Hanımlar insan bu hayatta herşeye pişman olabilir: evlendiğin, boşandığına, okumadığina, çalışmadığına, çocuk sahibi olduğuna, çocuk sahibi olmadığına....

Bence yargılamak yerine onu anlamaya çalışıp, bu durumu aşmasına yardımcı olalım...

İnsan insanın kurdudur aynı zamanda insan insanın yurdudur...

Dışarıda bir sürü düşmanımız var iken bizler birbirimizin kurdu olmak yerine kadın kadına birbirimizin yurdu olalım:anne::anne::KK60:

Değil tabii.ama sürekli mutlu olmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.bir süre sonra sorunsuz bir hayat oluyor bence sadece.işleyip gidiyor sistem sorunsuz.ama buna mutluluk mu denir acaba ? Huzur ve dertsizlik mi ? O da iyi gidenler de.bir de iyi gitmeyenler var tabi. Kısaca hayata karşı bu kadar iyimser söylemler beni kızdırıyor.çünkü gerçekçi değil.kocasına 20 senedir aşık olan, 15 senelik evliliği ballandıra ballandıra anlatan falan. Ne oluyoruz ya.mümkün olduğuna da inanmıyorum.aşkin o mutluluk aşaması 2 yıl bilimsel açıdan.hâlâ kapı çalınca heyecanlanıyum hâlâ âşığım ilk günkü gibi falan filan yazan üyeler var.yaa ne oluyoruz yaa. Kimi kandırıyorsunuz.hiç mi hayat yaşamadık, yaşamıyoruz.mutluysa da çabucak geçecek bitecek zaten.neyi abartıyoruz mutlu da mutlu diye.evet bu açıdan bu dünyada hicbir derde değmez.
Yalanci kiz bunlarin hepsi 😏

Beşpara etmez bir tip belki neden bu tarz şeyler yazılıyor anlamadım.çok sinir bozucu.ne zenginler gördük buralarda hödük hödük.para var tip yok, odunun teki.tanıyorsunuz sanki adanı.Kırk yılda bir empati yapacağım tuttu bu sefer de siz böylesiniz 😂😂 bugün sizin empatiden alıp bana vermişler heralde.😂😂 kadın zaten yalnızmış morali o yüzden bozuk.zaten kendi hayatında sorunlar var.mutlu değil.kaçan balıkla niye büyük olsun? Şerefsizin teki yeni kurban bulmuş işte.yazık evlenen kadıncağıza.gerçi yazık da değil de.bu hödükle parası için evlenmiştir köftehor.başına geleceklerden habersiz.çoluklu çocuklu aldatan adamı başına bela etmiş.aklından şüphe ediyorum hatya.ayy herkes bir ilginç bugün.gerçekten aklı olan konu açmaz falan diyenlere katılacağım bugün.bu ülkenin vatandaşı bir erkek ne kadar büyük balık olabilir allah aşkına.sinirim bozuldu konu sahibinin yerine.
Herkesin empatisine kimse karisamaz tutmayin Ferhanimi😐

Cinsel isteğime nazar değdi yaa.sorma çok dertliyim.neler neler anlattım buralarda.resmen aseksüel oldum bu aralar.gerçekten nazar diye birşeyler var.bir daha tövbe bir özelliğimi övmem.ciddiyim.düzelir inşallah.
Libidosunu kuruttunuz kadinin cekemeyip yellozlar jxhxjxhxu

Back
X