• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigima çok pişmanım

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Bosandiginiza pişman değilsiniz. Adamın yeniden evlecek olması pişman etmiş sizi. Ömrünün sonuna dek bekar kalacak değildi ya. Yolunuza bakın. Siz de bir gün evleneceksiniz.

2 sene oldu boşandık ama oğlumu babasız büyütmek o kadar zor ki. Babasinda simdi ama onun ordayken anne yanında olmadan eksik hissettiğine eminim. Babası da yakında evlenecek. Evet ben boşandım ben istedim ama o kadar pişmanım ki ve bu pişmanlık asla telafi edilemeyecek. Geri dönüşü yok . Kaybettim eski eşimi ve beni artık kimse sevmez kimseyle mutlu olamam. Oğlumu boynu bükük biraktigima bin pismanim . Eski eşim benden ayrıldıktan sonra çok daha iyi zengin konuma geldi. Uğursuzluk bendeymis. Ağlıyorum heralde psikolojim bozuldu.
Üzülmeyin.Oda başkasıyla evleniyormus.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Aldatılmanıza neden mi arayıp buldunuz 😕
Karakteriz olduğu İçin aldattı. Sizden memnun değildiyse size niye ilgisiz mutsuz olduğunuzu sorabilir yada beraber terapiye vs giderdiniz. Gözden çıkarmak kolayına gelmiş adamın. Sakın özlem duymayın aldatan kocaya. Lütfen.

Konudan bağımsız, sanıyorum ki bende öğrenilmiş çaresizlik içerisindeyim. Çok uzuldugum şeyler var hala konularima bakabilirsiniz ayrılıkla alakalı beş para etmez adamın arkasından böyle üzülüyorumm bununla ilgili onerebielceginiz kitap falan var mı bilginiz vardır diye soruyorum
Ben psikoloğa gittim o önerdi -hayatı yediden keşfedin- kitabın adı.40 sayfa civarı okudum iyi gidiyor şimdilik.Kişisel gelişim kitabı kategorisinde geçiyor ama daha çok bilimsel.Alıştığımız klişe kişisel gelişim kitabı değil yani.Bende bir ayrılık sürecindeyim faydası oluyor bakış açısı gelişiyor değişiyor.birde Cem Gümüş ve Tuna Tüner videoları var YouTube da tavsiye ederim.

Ben hiç biseyden memnun olmuyordum çok ilgisizdim sevdiğimi belli edemeyen soğuk bı insandım . Eski eşimde bu yüzden heralde beni aldattı . Sonra toparlanamadim ayrıldık boşanmak istemedi başlarda rezil olmamak için ama sonra kurtuldu benden
Kendini suçlama aldatmak bir karaktersizlik meselesi!
Kimse aldatılmaya hak etmez. Ben de çok ilgili sevgi doluydum. Aşırı derecede eli boldum. Gözlerim kapıda gelsin diye beklerdim. Elimdeki yüzüğüme kadar verirdim. Sonuç aldatıldım!
Aldatanlar yine aldatmaya devam edecektir. Çocuğunun annesini kurtardın böyle birinden

Hissettikleriniz cok normal ama gercek degil:) bazen zor zamanlar geciririz psikologa gitseniz rahatlar gercekleri gorursunuz.
O kadar kendinize yuklenmis ve kotu davraniyorsunuz ki, bi kac yil sonra ben kendime ne yapmisim ya diyeceksiniz..
aldatilmaya sebep bulacak hale gelmissiniz yuklenmeyin bu kadar kendinize. Siz sevilmeyecek biri degilsiniz aldatilmayi goze almayacak kadar gururlu ve guclusunuz. Elbette birini bulacaksiniz. Daha sadik, daha duzgun ve bosuna uzulmusum diyeceksiniz..

Yok ya bir anda oldu.tam da o konudan sonra.üzüldüm hem de çok.ders oldu bana.

Ferhanscim birak bu isleri ya. Cogumuz biliyoruz ki senin durumuna yokluktan diline vurmak deniyor. Surekli yokluktan sikayet eden sen, mutlu evlilikleri kiskanan sen ama ne hikmetse senin hayal dunyana nazar degmis 🤣 yeme bizi ferhans. Nazar degilde belki de dogru yolu bulmussundur ve hayal dunyani yazmaktan vazgecmissindir.

Ya yürüsün gitsin aldatmış seni suçlu çıkarmış bide ahlaksız adam

Ay içimi kararttınız ya genc yaşta içleri çürümüş kızların burda aaa 90 kusur yaşında yabancı teyzem vardı tonton insta da o bile daha yaşam dolu. Eski ölen sevgililerini puanlıyordu haha 😂
Ay ben onu görmüştüm çok eğlenceli teyzeydi 🤣🤣

Ay içimi kararttınız ya genc yaşta içleri çürümüş kızların burda aaa 90 kusur yaşında yabancı teyzem vardı tonton insta da o bile daha yaşam dolu. Eski ölen sevgililerini puanlıyordu haha 😂
Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya. 🤣

Sabah bi tanesi vardı, irkiklerle görüşürse değeri gidermiş hanımefendinin ahahah bize yıllanmış ablalar dedi ya. 🤣
Yıllanmış abla olduğum doğrudur 🦸‍♀️öylelerini sağ cebime koyup soldan çıkarırım. Keşke o beğenmeyenler bizim kadar yıllanmış ve akıllanmış olsaydı. Evlilikle eziyeti ayıramayıp ağlanıyorlar.

Rahibe tarzı kızlar da hiç çekilmiyor erkek olsam ayyy tribi ,cazcazı bitmez sıkılırım hemen 😂 bi onlar da var altından hem de o mesajdan bile tüm toksikligini aldım düşman g,tune 😂 bu tayfa çok aldatılıyor yalnız bebişim 😂

Seni kimsenin sevmeyeceği ve uğursuzluğun sende olduğu kısma asla katılmıyorum. Şuan aşırı duygusal davranıyorsun. Neden boşandın?

Dikkat Şahan çıkabilir de tipleme vardı aşk böcekleri diye skeç aklıma o geldi 😂😂 "elimi tutamazsın ailem var ailem var ailem kapalı semih tamam mı? " 😂 çok komik 😂

Back
X