• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığımı söylemekle hata mı ettim kendimi çok kötü hissediyorum 😒

Ben sürekli ah,vah,tüh denilen bir çevredeyim maalesef😔

Bu olayda çevreniz ah vah etmemiş ki siz kendinizi kısıtlamaya çalışmışsınız.

İnsanlara “bakın ben boşandım ay çok kötü ay mahvoldum ay kusurluyum” havası yaratırsanız, karşı taraf da acımaya başlar.

Kurban olmak ilk başta çekici gibi görünür, insanlar acır/ilgilenir vs.. Ancak bir süre sonra da bu durum başınıza bela olur, olayı atlatıp yaşamda ilerlemek istediğinizde daha çok zorlanırsınız.

“Evet boşandım, sevgimiz bitti, ne var?” tavrında olanlara o çevre gıkını çıkartamıyor.
Nabza göre şerbet.

Burada çok farklı çevrelerden bir sürü insan boşanıyor, bu kadar ezilme normal değil.

En temizi uzman bir terapiste gidin, siz rahatlayınca çevreniz de değişecek.

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Hem bastan kendine vebalı muamelesi kendin yapıyorsun hrm baskası yapınca bozuluyırsun
Yeni ilişkiye acıksan ok de buluş görünce anlat. Hem de belki de cocugu sen begenmeyecektin. Anlatman bile gerekmeyecekti.
Yeni ilişki düşünmüyorsa düşünmüyorum de.
Bastan
Ayy ben boşandım olmaz
Demekle sen hatalısın

siz bu konuda kompleks geliştirmişsiniz.

Boşandım ben artık kimse tarafından istenmem psikolojisine girmişsiniz etrafı da öyle algılıyorsunuz. Herkes sizin için böyle düşünüyor gibi hissediyorsunuz o yüzden

Halbuki evlenmek kadar ayrılmakta normal.

Ne olmuş sanki boşanmış isen adam mı öldürdün ? Ahlaksızlık mı yaptın ?

Evlenip ayrılmak bir hayat olayı ve herkesin başına gelir.

Bir daha asla kimseye “ben boşandım haa bak baştan söylüyorum “ gibi bir şey demeyin.

Bu bir suç Değil önce kendiniz buna , bunun kötü bir şey olmadığına ikna olun.

Değil tabiki ama meraklı gibi düşünürlerse diye çekindim
Amaaaaan bunun boşanmış olmakla ne alakası var. Ayrıca düşünen de düşünsün; siz gidip istememişsiniz ki numarasını, onlar gelmiş size.

Bu ülke insanlarının kadınlar üzerindeki baskısı ne boyutlara gelmiş, çok üzücü. Umarım bu konuları mevzu bile etmeyecek insanlarla muhatap olursunuz da bu endişeleriniz silinir gider.

Herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏2 hafta önce iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini söyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, önceden bir kez evlenip ayrıldığımı söylediği kişinin hiç evlenmediği için bu durumu kabul etmeyeceğini söyledim. Benim boşandığımı hiç söyleme sevgilisi varmış de vazgeçsin çocuk dedim. O da öyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o günden sonra ne konusunu açtı ne de beni arayan soran oldu. Böyle olunca kendimi çok kötü hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi söyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonuçta😒 Dün işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini söylemişti. Öyle olunca iyice kötü hissettim. Kimseyle olmayı düşünmemiştim bugüne kadar bunda da çocuk bir şey demezse bir konuşurum en kötü çocuk olmaz derse konu kapanır diye düşünmüşüm nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim😔 Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl böyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye🤦‍♀️ Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yüzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim 😔😔Ne yapsam bilmiyorum çok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum 😔😔
Siz öncelikle kendinizle barışın. Vebalı gibi görünmemişsiniz ama öyleyim diye alnınıza yazmışsınız tabiri caizse. İnsanlar evlenir boşanır normal şeyler bunlar seven biri de bunları önemsemez zaten

Boşanmış olmayı konu eden sizsiniz. Boşanmış olduğumu söyleme, yok söyleyelim, bunları insanlarla konu yapıp onlara malzemeyi kendi ellerinizle vermeyin. Siz konuyu açmasaydınız belki iş arkadaşınız da o kişiye boşanmış olduğunuzdan bahsetmeyecekti bile.
Ama daha da iyisi, iş arkadaşlarınızla bu tür muhabbetlere baştan girmemek. Hele ki dedikoducu ve güvenilmez buluyorsanız.

Back
X