- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 41
- Konu Sahibi limonluekler
Yaşadıklarımı anlatmaktan çekiniyorum![]()
ama bir psikolog sizi asla yargılamaz. ve aşamadıklarınız için yol gösterir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadıklarımı anlatmaktan çekiniyorum![]()
Bende söylemek istedim aslında hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek isteyebilir ama söyleyin en azındanBurada utanması üzülmesi gereken sen değilsin yalnız. Aksine kendinle gurur duymalısın. Sen dürüst davrandın doğru olanı yaptın kimseyi kandırmadın. Evlenip ayrılmışsın bunda kötü de bir şey yok. Ama şöyle de bir şey var herkes istemek, bizim gibi bakmak zorunda değil. Herkesin doğrusu kendine boş ver. Ama karma diye de bir şey var o kadın ve ya aracısı olduğu çocuk seni bu konuda üzerek karmada bir yer açtılar kendilerine. Üzülürler onlar da ben eminim
Kendini bunun için harap etme lütfen. İş yerindeki insanlarla da böylece arana bu tarz konularda mesafe koyman gerektiğini öğrenmiş oldun her gün yeni bir ders![]()
Doğrudurbu tarz seyler yüzünden artık kimse kimseye vesile olup tanistirmak istemiyor. bi tarafa mahcup olunuyor
Mutlaka öyle olur da dediğim gibi şu an ben o boşluktan çıkamıyorumama bir psikolog sizi asla yargılamaz. ve aşamadıklarınız için yol gösterir.
Ben sana şunu söyliyim o zaman 3 sene önce boşandım, bir çocuğum var. 2.5 senedir daha önce hiç evlenmemiş biriyle beraberdim. Haziran sonunda nikahımız var :)Bende söylemek istedim aslında hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek isteyebilir ama söyleyin en azındanEvet bugünde bunu ögrenmiş olduk
![]()
Hayırlı uğurlu olsunBen sana şunu söyliyim o zaman 3 sene önce boşandım, bir çocuğum var. 2.5 senedir daha önce hiç evlenmemiş biriyle beraberdim. Haziran sonunda nikahımız var :)
Çok teşekkür ederim, sen de enseni karartma bu olay yüzünden. Seni herşeyinle (boşanmaktan bahsetmiyorum o bir kusur değil böyle kabullenmeyelim) seni olduğun gibi sevecek biri var onu demek istedim yani, sen de buna inan, demek ki sadece zamanı varHayırlı uğurlu olsunÇok mutlu oldum sizin adıniza
Evladınıza da size de huzurlu bir yuva,hayat olur inş
Sevginiz daim olsun
![]()
Teşekkür ederim❤Çok teşekkür ederim, sen de enseni karartma bu olay yüzünden. Seni herşeyinle (boşanmaktan bahsetmiyorum o bir kusur değil böyle kabullenmeyelim) seni olduğun gibi sevecek biri var onu demek istedim yani, sen de buna inan, demek ki sadece zamanı var![]()
Hiç böyle düşünmemiştimVazgeçsin dediğin için konu muallak ta kalmış
Hayırlı uğurlu olsunBende 35 yaşımda 15 senelik evliliğimi bitirdim. Ama boşanmış olmayı bir kusur kabul etmedim, kimsenin de bana böyle hissettirmesine izin vermedim. Bir tane flörtümle ciddiye ilerlediğimizde annesi “Başından evlilik geçtiğini kimseye söylemeyelim” dedi. Ayrıldım.
2 sene önce Hiç evlenmemiş bir adamla evlendim. Şimdi bebek bekliyorum
Allah hiç ummadığın bir zamanda karşına güzellikler çıkarır.
Latince bir laf var “Amor Fati” “Kaderini sev.” Bizi biz yapan iyisi ve kötüsüyle yaşadıklarımızdır. Geçmişi inkar etmek, pişmanlık duymak yerine sahip çıkalım. Hatalarımızdan ders alıp hep önümüze bakalım.
Başkalarından beklediğiniz değeri önce siz kendinize verin.
Asla başınızı eğmeyin , böyle bir toplumda boşanma cesareti gösterebilmek bile takdir edilecek davranış.