• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığımı söylemekle hata mı ettim kendimi çok kötü hissediyorum 😒

Burada utanması üzülmesi gereken sen değilsin yalnız. Aksine kendinle gurur duymalısın. Sen dürüst davrandın doğru olanı yaptın kimseyi kandırmadın. Evlenip ayrılmışsın bunda kötü de bir şey yok. Ama şöyle de bir şey var herkes istemek, bizim gibi bakmak zorunda değil. Herkesin doğrusu kendine boş ver. Ama karma diye de bir şey var o kadın ve ya aracısı olduğu çocuk seni bu konuda üzerek karmada bir yer açtılar kendilerine. Üzülürler onlar da ben eminim ✌️
Kendini bunun için harap etme lütfen. İş yerindeki insanlarla da böylece arana bu tarz konularda mesafe koyman gerektiğini öğrenmiş oldun her gün yeni bir ders 🌼
Bende söylemek istedim aslında hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek isteyebilir ama söyleyin en azından😔 Evet bugünde bunu ögrenmiş olduk 🙏

Cevreniz sizi bu durumu böyle düşünmeniz noktasinda etki altına almış.Siz eksik değilsiniz bununla ilgili bence bir psikologtan yardım alın bakış açısını değişirse mutsuzluğunu da gider

Bende söylemek istedim aslında hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek isteyebilir ama söyleyin en azından😔 Evet bugünde bunu ögrenmiş olduk 🙏
Ben sana şunu söyliyim o zaman 3 sene önce boşandım, bir çocuğum var. 2.5 senedir daha önce hiç evlenmemiş biriyle beraberdim. Haziran sonunda nikahımız var :)

Aslaa canını sıkma sen, üzülmesi gereken sen değilsin. söylememekle kendi karakterlerini ortaya koymuşlar böylece.

Ben sana şunu söyliyim o zaman 3 sene önce boşandım, bir çocuğum var. 2.5 senedir daha önce hiç evlenmemiş biriyle beraberdim. Haziran sonunda nikahımız var :)
Hayırlı uğurlu olsun😊 Çok mutlu oldum sizin adıniza😊 Evladınıza da size de huzurlu bir yuva,hayat olur inş🤲 Sevginiz daim olsun🤲

Hayırlı uğurlu olsun😊 Çok mutlu oldum sizin adıniza😊 Evladınıza da size de huzurlu bir yuva,hayat olur inş🤲 Sevginiz daim olsun🤲
Çok teşekkür ederim, sen de enseni karartma bu olay yüzünden. Seni herşeyinle (boşanmaktan bahsetmiyorum o bir kusur değil böyle kabullenmeyelim) seni olduğun gibi sevecek biri var onu demek istedim yani, sen de buna inan, demek ki sadece zamanı var 💕

Bende 35 yaşımda 15 senelik evliliğimi bitirdim. Ama boşanmış olmayı bir kusur kabul etmedim, kimsenin de bana böyle hissettirmesine izin vermedim. Bir tane flörtümle ciddiye ilerlediğimizde annesi “Başından evlilik geçtiğini kimseye söylemeyelim” dedi. Ayrıldım.
2 sene önce Hiç evlenmemiş bir adamla evlendim. Şimdi bebek bekliyorum 👶🏻
Allah hiç ummadığın bir zamanda karşına güzellikler çıkarır.
Latince bir laf var “Amor Fati” “Kaderini sev.” Bizi biz yapan iyisi ve kötüsüyle yaşadıklarımızdır. Geçmişi inkar etmek, pişmanlık duymak yerine sahip çıkalım. Hatalarımızdan ders alıp hep önümüze bakalım.

Başkalarından beklediğiniz değeri önce siz kendinize verin.

Asla başınızı eğmeyin , böyle bir toplumda boşanma cesareti gösterebilmek bile takdir edilecek davranış.

Niye rezil oldum diye düşünüyorsunuz ki... Belli ki karşı taraf mahcup olmuş ondan böyle davranmış. Ve ayrıca yalan söylemeye de ne gerek var. Ben evlilik düşünmüyorum ama hatrınız için bir görüşeyim dedim dersiniz. Dedikodu olur mu bilemem ama bunu kötü konuşan insanın başına boşanma gelebilir. Herkes ne oldum değil ne olacağım desin.

Kafanızda büyütmeyin. Say ki konuşuldu. Kaç dakika kaç saat zihinlerinde yer alacaksınız ki. Ayrıca yaptığın utanç verici yada hata suç değil ki.
Belki de olumsuz cevabıyla seni üzmekten cekiniyordur.
Ama ben olsam o iş nedeniyle arar konuşurdum. Zaten istemiyorum, ısrar ettin kıramadım seni bir daha bana böyle teklifle gelme abla lütfen de. :kahve:

böyle şeyleri neden kafanıza takıyorsunuz ki dedikodusu yapılan değil dedikoduyu yapan utansın. Ayrıca boşandığınız için kendinizi yıpratıyor bunu belli etmesenizde içten içe kötü bir şeymiş gibi algıladığınızı hissediyorum. Bakın bu normal bir durum ve erkeği kadını yok bu işin. Bekar evli boşanmış her şey var bu hayatın içinde. Siz kendinizi aşağı çekerseniz başkaları niye yukarı çıkarsın. Bir kere geliyorsun bu hayata ooh ne yaptıysam iyi yapmışım de geç

Bende 35 yaşımda 15 senelik evliliğimi bitirdim. Ama boşanmış olmayı bir kusur kabul etmedim, kimsenin de bana böyle hissettirmesine izin vermedim. Bir tane flörtümle ciddiye ilerlediğimizde annesi “Başından evlilik geçtiğini kimseye söylemeyelim” dedi. Ayrıldım.
2 sene önce Hiç evlenmemiş bir adamla evlendim. Şimdi bebek bekliyorum 👶🏻
Allah hiç ummadığın bir zamanda karşına güzellikler çıkarır.
Latince bir laf var “Amor Fati” “Kaderini sev.” Bizi biz yapan iyisi ve kötüsüyle yaşadıklarımızdır. Geçmişi inkar etmek, pişmanlık duymak yerine sahip çıkalım. Hatalarımızdan ders alıp hep önümüze bakalım.
Hayırlı uğurlu olsun 🤲 Allah analı babalı büyütsün🤲 Teşekkür ederim 🙏😊

Back
X