Boşandığın adamın ailesiyle görüşmek..

Sen kendini neden ezikliyorsun ki
Hala bu insnalara prim veriyorsun
Kurtulmuşsun git hayatını kur
Kendinle ilgilen hobi edin

3
Değerimi anlarlar mı dersin

Hayatınızdaki lüzumsuz bir şeyi çıkardığınız ,gerisiyle neden muhatapsınız ,delirdiniz mi.tabikide kesin iletişimi.. burdan bakınca hiç hoş değil basit durmuşsunuz ki enişte öyle lakayt bir şekilde konuşmuş...az ciddi duruşunuz olsun ya...msj da atıyorsun engellemek çok mu zor..insanı deli edersiniz ayhhh içim şişti...

3

Siz iyi dayanmıssınız ben sahsrn boyle bi adama asla tahamul edemem adam dedigin karısına laf ettirmeyecek sahip cıkacak arkasından konusmayacak. Ne o oyle ya vAllahi iyi dayanmıssınız. Hem o ayleyle ne gorusuyorsunuz hiçç umursamayın. Konusmayın kendinizi ezdirmeyin. Bakalım o şahısa dayanacak baska bir kadın varmıdır. Bence siz onunuze bakın size uygun sizi, sevecek sahiplenecek birini bulun bırak onlarla degerli zamanınızı harcamayon 1 saniyesimi bile hem o eski kocan ararsa bile telefonlarını acma cevap yazma. Kendi hatayıma bakıyorum de beni rahatsz etme de. Bak gor o zaman.

Onun tarafından bunun tarafından bakmayı bırak azcık dik dur ya hu! Çıkar hepsini hayatından çocuk varsa çocuk görüşsün. Gidip ablası eniştesiyle girdiğin muhabbetlere bak. Kusura bakma da böyle davranırsan hayatın hiçbir alanında kimseden kıymet görmezsin. Yok teyzesinin eniştesi ne düşünür yok amcasının torunu ne demek istedi. Azcık kendine kıymet ver

Son düzenleme:
3

Sen bi psikoloğa git yardım al canım. Düşünce şeklin ciddi sıkıntılı. Haksızlığa uğradığını ve bunun anlaşılmasını istiyorsun da kendini düşürdüğün durumun farkında bile değilsin. İlk fırsatta psikolojik yardım almalısın bence

Alıyorum canım

Gurur denen olgudan haberiniz var mı?
yani onu alsaydı
Kadınları alınıp verilecek "eşya" olarak gören zihniyetle konuşacak ne buluyorsunuz?
Ben kafasına masayı geçirmiştim çoktan.
Nasıl durabiliyorsunuz ya hayretler içerisindeyim.

Alıyorum canım
Senin değerin ne zaman anlaşılır biliyor musun?
Dimdik ayağa kalkıp hiçbirini sallamadığın
Fıstık gibi olup kendinle ilgilendiğin
Hatta yeniden seni gerçekten seven biriyle ilişki yaşamaya başladığın zaman
Ex eşin sorduğunda neden görüşmüyordun diye boşandığım insanın ailesiyle görüşmemin saçma olduğuna karar verdim kendime yeni bir hayat kurmaya karar verdim de kestir at

Ailesiyle görüşmeyin artık her ne sebeple olursa olsun hayatınızdan çıkarın

Adamla bir olup dedikodunu yaptilar yetmedi yuvan yikildi hala gelmis sordugun soruya bak aklin aliyormu konussan ne gorussen ne onlarla ayrica konusmuycam diye adama ne guncelleme bildirdin ki cozemiyorum amacini onlar da sanacak ki hala adam aklinda seviyorsun demekki yarin eski kocan evlense karisiyla da gorusursun

Sen dediklerimizi harfiyen yapacagina bi söz ver önce.

Fiziksel olarak neyini beğenmiyormuş, veya onun neyi begenmedigi onemli degil, senin kendinde begenmedigin bi yerin var mi?

Bunu da kapıdan kovduk bacadan giriyor ne saf diye gülmüşlerdir arkanızdan. Kocasına dönmek istiyor ondan evimize girip çıkıyor, x bunu boşadı hala gelip gittiğine göre demek ki sıkıntı ondaymış haklıymış adam boşanmakta tarzı dedikodular da dönmüştür tabi.

Anlamadığım sizin neden bunu kendinize yaptığınız? Yani Türkiyede yaşıyorsunuz aşırı modern bile ayrılsanız ayrıldığınız adamın annesinin ablasının evine gidilmez. Bu kadar saf mısınız ne umdunuz da gittiniz allahaşkına?

Ha şimdi de umudu kesti ondan gelmiyor falan diyorlardır. Onların gözlerinde gidip gitmemeniz bi şey ifade etmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…