- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Değerimi anlarlar mı dersinKocasıyla Boşanıp aylesiyle gorusen bir sizi goruyorum. Normalde gorusmuyorlar. Zaten bosanmıssın ne diye gorusuyorsun? Hatta o kişiyle neden mesajlasıyorsun. Sen kendi hayatına baksana. Onlarla ilişkini kesmelisin sen onune bakıcaksn. Bence kendine gore birimi bulup iyice tanıyıp sonra evlen. Zaten kocan baskasıyla da evlense yine kavgalarını aylesine anlatacak yeni eşide buna dayanamayıp tekrar ayrlacak. Cunku boyle bir seyi hiçbir kadın kabullenmez. Siz iyi dayanmssınz degerinizi anlayacaklar ama ne fayda
Siz iyi dayanmıssınız ben sahsrn boyle bi adama asla tahamul edemem adam dedigin karısına laf ettirmeyecek sahip cıkacak arkasından konusmayacak. Ne o oyle ya vAllahi iyi dayanmıssınız. Hem o ayleyle ne gorusuyorsunuz hiçç umursamayın. Konusmayın kendinizi ezdirmeyin. Bakalım o şahısa dayanacak baska bir kadın varmıdır. Bence siz onunuze bakın size uygun sizi, sevecek sahiplenecek birini bulun bırak onlarla degerli zamanınızı harcamayon 1 saniyesimi bile hem o eski kocan ararsa bile telefonlarını acma cevap yazma. Kendi hatayıma bakıyorum de beni rahatsz etme de. Bak gor o zaman.3
Değerimi anlarlar mı dersin
anlasalar ya da kocanız anlasa yeniden mi evleneceksiniz ?3
Onun tarafından bunun tarafından bakmayı bırak azcık dik dur ya hu! Çıkar hepsini hayatından çocuk varsa çocuk görüşsün. Gidip ablası eniştesiyle girdiğin muhabbetlere bak. Kusura bakma da böyle davranırsan hayatın hiçbir alanında kimseden kıymet görmezsin. Yok teyzesinin eniştesi ne düşünür yok amcasının torunu ne demek istedi. Azcık kendine kıymet verKızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Ah canım tabiki evlenmem ama keşke anlasa ve gelse ona öyle bir tekme atarım ki burdan aya uçaranlasalar ya da kocanız anlasa yeniden mi evleneceksiniz ?
Sen bi psikoloğa git yardım al canım. Düşünce şeklin ciddi sıkıntılı. Haksızlığa uğradığını ve bunun anlaşılmasını istiyorsun da kendini düşürdüğün durumun farkında bile değilsin. İlk fırsatta psikolojik yardım almalısın bence3
Alıyorum canımSen bi psikoloğa git yardım al canım. Düşünce şeklin ciddi sıkıntılı. Haksızlığa uğradığını ve bunun anlaşılmasını istiyorsun da kendini düşürdüğün durumun farkında bile değilsin. İlk fırsatta psikolojik yardım almalısın bence
Kadınları alınıp verilecek "eşya" olarak gören zihniyetle konuşacak ne buluyorsunuz?yani onu alsaydı
Senin değerin ne zaman anlaşılır biliyor musun?Alıyorum canım
Ailesiyle görüşmeyin artık her ne sebeple olursa olsun hayatınızdan çıkarınKızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Sen dediklerimizi harfiyen yapacagina bi söz ver önce.Hakkını helal et canım.her kelimeni okudum.iann içim yanıyor.adaletsizlik oldu çünkü.beni aldı sonra da beğenmedi.neyim eksikti ki.fiziksel uyumsuzluğumuz var birbirimize yakışmıyoruz diyip durdu taa ilk günlerden.
Söz veriyorum canım yapıcam boyum bayağı uzun ve vücudum iri kemikliyim yaniSen dediklerimizi harfiyen yapacagina bi söz ver önce.
Fiziksel olarak neyini beğenmiyormuş, veya onun neyi begenmedigi onemli degil, senin kendinde begenmedigin bi yerin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?