- 12 Ekim 2016
- 22
- 21
- 3
- 40
- Konu Sahibi Leylaleyla12
-
Gerçekten çok zorAllah yardimciniz olsun,hamilelik doneminde aldatilmaniz,gururlu davranip sevdiginiz halde ayrilmaniz cok kolay olmamistir.
gercekten cok zor,insan ne hissedecegini ne yapacagini sasirir.
barissaniz bidaha yapar mi korkusu hep olacak ama su da var,suana kadar aldatilmayan her insanin aldatilma ihtimali var,yani kac yillik yuvalar biranda darmadagin olabiliyor ne yazik ki..
biz ne desek bos,bu ayni evde kalma surecini bi uzmana danissaniz aslinda daha iyi olur.
simdi ben kendimi sizin yerinize koymaya calisiyorum,icimde firtinalar kopardi hele ki hamilesiniz..
bende hamileyim ve insan zaten cok hassas oluyor,sevdigin ama seni aldatan esinle yuzyuze..
ya valla bilemedim..
Allah yardimciniz olsun
Ya ben evli değilim bilemem belki o yüzden ama şöyle düşünüyorum yani adam aldatmış beni mesela tek gecelik bile olsa o da aldatmanın en iğrenç hali üstelik hamileyim yani ne sıcak yuvasını tekrar görmesini ne de beni görmesini asla ve asla istemezdim.. Sesini dahi duymak istemem yani o derece çocuklarımı düşününce gayet bencillik gibi gelebilir ama o adamın her şeye rağmen mutlu olmasını istemezdim bu bir nevi ödül...Biliyorum seniHelenra
Çoğu konuda aynı düşüncede oluyoruz seninle zaten :)))
Ancak bu konu gerçekten başka.
Adam başka şehirden geliyor
3 çocuğu var...
Belki adamın ödediği bir kredi var ve otel odasına verecek kadar çok kazanmiyor...
Geri dönmese dahi o çocuklar sıcak bir yuva görmeli diye düşünüyorum. Anne babanın beraber olduğu...
Ayrı hayatlar dahi kursalar...
Ebru Şallı gibi düşünüyorum galiba bu konuda ben... O da haftanın 3 günü için ortak evde kalıyordu eski eşiyle...
Bu demek değildir ki cinsellik yasasinlar...
Her kişi aklının doğruları ve yanlışları ile yaşar... Akıl bunun için bize verilmemiş mıdir zaten? :)
Biz daha çocuklara ayrıldığımızı bile söylemedik. İşinden dolayı uzak olduğu için sadece tatillerde gelebileceğini söylemiştim. Gerçekten berbat bir anneyim. Naaıl toparlayacağım durumu benBenim eski halim bu
Gelip benim evimde kalırdı. Hatta çocukları beraber tatile götürürdük.
Sonra bir gün psikoloğa gittim. Konu konuyu açtı, ben eski eşimin bende kaldığını söyledim. Bana dedi ki "sence normal mi bu? Boşanmak ne demek?"
O gün mesaj yazım eski eşime. Biz boşandık, benim ayrı bir hayatım, artık geldiğin zaman benim evimde kalamazsın dedim.
Sonra bunu çocuğumun psikoloğuna söyledim. Artık bizimle kalmıyor dedim. Ben size şunu yapın, bunu yapın demek istemediğim için daha önce söylemedim ama doğru olanı yapmışsınız. Aynı evde kalınca çocukların da kafası karışıyordu. Madem aynı evde kalabiliyorlar, neden boşandılar bunlar derler çocuklar. Siz gelip sizde kalmasının çocuklar için iyi olacağını düşünüyordunuz ama kalmaması daha iyi dedi. Gerçekten de çocukların huysuzlukları sona erdi.
Kapıdan içeri bile almadım çay, kahve içmeye. Kapıdan çocukları aldı, sonra bıraktı.
Sonra da ev tuttu zaten aynı şehirde.
Biz daha çocuklara ayrıldığımızı bile söylemedik. İşinden dolayı uzak olduğu için sadece tatillerde gelebileceğini söylemiştim. Gerçekten berbat bir anneyim. Naaıl toparlayacağım durumu ben
Benim için hala bebek gibiler. Nasıl açıklanır ki bu yaşananlarCocuklariniz kucuk degil..
Ilerde anlam kargasasi yasayabilirler babalarinin sizle kalmasini hafta sonlari.
Aşk herseyi affeder mi diye Özlem Tekin in yıllar önce söylediği bir şarkıyı animsadim...Ya ben evli değilim bilemem belki o yüzden ama şöyle düşünüyorum yani adam aldatmış beni mesela tek gecelik bile olsa o da aldatmanın en iğrenç hali üstelik hamileyim yani ne sıcak yuvasını tekrar görmesini ne de beni görmesini asla ve asla istemezdim.. Sesini dahi duymak istemem yani o derece çocuklarımı düşününce gayet bencillik gibi gelebilir ama o adamın her şeye rağmen mutlu olmasını istemezdim bu bir nevi ödül...
Gerçekten çok zorcumartesi günü çok kasılmalarım vardı iyice sinirliydim başladım ağlayıp, bağırmaya. Adam da bir şey diyemiyor kaldı öyle özür falan diledi onun da gözleri dolmuştur eminim. Gönderdim sonra evden ne yapabilirdim ki. Olmuyor işte
Hayır. Herkes gibi sıradan kavgalarımız olurdu sonra sarılır barışırdık çok da güzel bir düzenimiz vardı her sabah kalkar ailecek kahvaltı yapardık. Hayatım bir anda tepetaklak oldu sanki. Olmasa bile korkusu bile yetiyor. Cesaretim yok tekrardan o sorumluluğu almaya. Yoruldum.bakin barisma niyetiniz varsa ki ben oyle seziyorum,cekin karsiniza konusun..
barisma niyetiniz yoksa da konusun,icinizde tutmayin bu yasadiklarinizi.
dokun taslari,korkularinizi,kirginliklarinizi.
iki can tasiyorsunuz,barisirsiniz barismazsiniz o sizin bileceginiz is ama bu gonul acisiyla yasanmaz.
beni tasa tutan olur belki bilmiyorum ama kimse demesin 3 cocukla essiz bi basina cocuk yetistirmenin kolay oldugunu.
bu aldatma disinda siddet hakaret gecimsizlik gibi sorunlariniz oldu mu oncesinde?
acikcasi ben sizi bidaha aldatmaya yeltenecegini dusunmuyorum ne yalan soyleyim.
Görsün çocuğu evimde görmesin yani neden taşındım onun yaşadığı şehirden adamdan uzaklaşmak için öyle değil mi?Aşk herseyi affeder mi diye Özlem Tekin in yıllar önce söylediği bir şarkıyı animsadim...
Çocuk başka bir şey... Ne yazık ki öyle ben göstermiyorum demekle de olmuyor. Hukuk dahi adama görme hakkı tayin ediyor... Çünkü çocuğun babadan göreceği ve ona ogretebilecegi şeyler de var...
Biz peygamber değiliz İnsanız. ..hata payimiz her daim nefes aldigimiz sürece olacak... Ödül gibi düşünme... İhtiyaç gibi düşün...
Belki adamın ödediği bir kredi var ve otel odasına verecek kadar çok kazanmiyor...
Öyle olmuyor işte maalesefGörsün çocuğu evimde görmesin yani neden taşındım onun yaşadığı şehirden adamdan uzaklaşmak için öyle değil mi?
Ee haftasonu şehirler uzak işte maddi durumu iyi değil otelde kalamaz dersek eski kocamın maddi durumu da artık umrumda olmazdı otelde kalamayacaksa görmesin gelmeye zaten durumu düzelene kadar aman neyse allah bu durumlara düşürmesin kimseyi tek temennim o :)
Hayır. Herkes gibi sıradan kavgalarımız olurdu sonra sarılır barışırdık çok da güzel bir düzenimiz vardı her sabah kalkar ailecek kahvaltı yapardık. Hayatım bir anda tepetaklak oldu sanki. Olmasa bile korkusu bile yetiyor. Cesaretim yok tekrardan o sorumluluğu almaya. Yoruldum.
Ben fazla acımasız biriyim her neyse hakkınızda hayırlısı olsun :)Öyle olmuyor işte maalesefçocuklar da özlüyorlar. En yakın oyun arkadaşları, dost gibiler. Bana hata yaptı diye nasıl ayırabilirim ki onları, ne haddime
Bu tek gecelik ilişki de Son günlerde çok karşımıza çıkar Oldu. Bu nedir ya. Çok çok zor Allah yardımcın olsun. Inan çok üzüldüm. Hamileyken biz de boşanma sürecinden geçtik. Bosanmadik ama yaşadıklarım çok zoruma gitti gerçekten. Benim de üç yaşında bir kızım var Onun hali gözümün önünden gitmiyor. Benim de sürekli ağrım oluyordu. Seni çok iyi anlıyorum.Gerçekten çok zorcumartesi günü çok kasılmalarım vardı iyice sinirliydim başladım ağlayıp, bağırmaya. Adam da bir şey diyemiyor kaldı öyle özür falan diledi onun da gözleri dolmuştur eminim. Gönderdim sonra evden ne yapabilirdim ki. Olmuyor işte
Otel odası yaklaşık 150 tl
3 saat uzaklıktaki yerin otobüs parası yaklaşık 25 tl
Cumartesi gelsin, görsün çocuklarını, akşam evine dönsün. Pazar yine gelsin.
En fazla 50 tl kaybedecek otobüse vererek. Otel parasına göre daha hesaplı
Madem kredisi varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?