boşandık vee..

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.237
1.701
333
37
merhaba canlar..

10 ay süren evliliğim sonrası evi terk ettim ve çekişmeli boşanma davası açtım. özet geçecek olursam idda oynayan,yalanlar söyleyen,aşırı kıskanç her anlamda beni kısıtlayan ve sonunda şiddet uygulayan eşten kaçtım geldim. ayrılalı 2,5 sene oldu ve davamız devam ediyo aslında boşandık ama temyize verdi ve peşimde koşmaya başladı. kılını kıpırdatmadı bunca zaman. mahkeme düğün takılarının bana verilmesine karar verdi, 10 bin tazminat ve nafaka var bir de.

Şimdi de beyimiz geri döndürme peşinde.Tabi ki para için diyeceksiniz biliyorum. Ama değerli yorumlarınızı yine de merak ediyorum.

ayrıldıktan sonra arkamdan demediklerini bırakmadılar. Önceki konularımda da var zaten detaylar. ben boşuna uğraşma dedikçe o şimdi de babamı arayacağını söylüyo.

Çok merak ediyorum bu erkekler neresiyle düşünüyo?

edit : aradı babamı ve tekrar deneyelim müsadenizle dedi. babamda saydırmış ve kapatmış telefonu yüzüne. tekrar tekrar aramış engellemiş babam da. bunca zaman sonra ne yüzle arıyo diyo, onca söylenen unutulur mu diyo haklı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhatap bile olmayın
O tür mahlukların düşünme yetisi yok
Pavlov'un köpeği misali parayı duyunca ağızları sulanıyor o kadar

Benle yakin zamanda baslamisti senin bosanma surecin, benim 3 sene bitti, halen uğraşıyor olmana sasirdim ve uzuldum.. Cok cirkin seyler konusulmustu diye hatirliyorum, bunca zamandir da bi cabasi olmamis, babani ararsa arasin ne olacak ki?
Onu ve ailesini taniyan sensin, bi sansi hakediyorlar mi sence, bunca zamanin ustune bir de?
Para icin mi bilemem ama sanmam ki birlesirseniz iyi olsun.. Hakaret, baski, dayak vardi.. Elbette mutlak dogruyu bilen degilim ama sahsen gordugum bu..

evet canım doğru hatırlıyosun. çok çirkin şeyler konuşuldu, bakılacak yüz bırakmadı. şimdi gelmiş ne diyo.

evet canım doğru hatırlıyosun. çok çirkin şeyler konuşuldu, bakılacak yüz bırakmadı. şimdi gelmiş ne diyo.
Dava sonuclaninca mi akli basina geldi? 3sene olmus nerdeyse ya..
Insanlar bosanma sonrasi yeniden bi araya gelebilir evet ama o surecte atilan iftiralar, edilen laflar ne olacak? Yani nasil guveneceksin?

Dava sonuclaninca mi akli basina geldi? 3sene olmus nerdeyse ya..
Insanlar bosanma sonrasi yeniden bi araya gelebilir evet ama o surecte atilan iftiralar, edilen laflar ne olacak? Yani nasil guveneceksin?
işte gel de güven. 3 gün değil 3 ay değil 3 yıl olacak. şaka gibi ya..
adam olsaydı bunları baştan yapsaydı.
evi terkedip gitmemi kaldıramamış. yeni yeni hazmediyomuş

Adamın son ana kadar sürüne sürüne ona geri döneceğinizi söyleyen bir akıl hocası varsa o da inanmışsa demek boşanmayı yeni idrak ediyo herhalde
Dalga geçin bunla kullanın gitsin hunharca
Hakediyor

işte gel de güven. 3 gün değil 3 ay değil 3 yıl olacak. şaka gibi ya..
adam olsaydı bunları baştan yapsaydı.
evi terkedip gitmemi kaldıramamış. yeni yeni hazmediyomuş
Sana mi atiyor sucu bi de
Mutluluktan uçurduğu icin evini birakip gittin degil mi
Adamdaki yüze, savunmaya bak
Kusura bakma ama buna sadece gulunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…