boşandık vee..

canımmm çok sevindim senin adına :) böyle arada güzel haberler almak çok iyi geliyo. moral depoladım şu an. bir ömür mutlu ol inşallah :)

6 celsede sonuçlanabildi benim davam. temyize gitmeseydi şu an bitmişti. evet çok uzun sürdü bu da benim kadersizliğim işte.

inş babamı arar da ağzının payını alır. ilerde bişi yapmadın demezsin diyo. he dedim vicdanını rahatlatmak için yapıyosun demek ki.

artık hep mutlu günler görelim hep birlikte :) ben de seni öpüyorum

Evlenecegin kişi evlenip ayrılmış mi yoksa bekar biri mi

Ya etrafıma bakıyorum herkes güllük gülistanlık evlendikten sonra. Bi bu alışamamış çabuk.
yok be canım ne değişimi. aynı tas aynı hamam işte göründüğü gibi
Alisamayinca siddete mi basvurmak lazimmis?
Yeterince caldi vaktini.. Bence bundan sonra buna firsat verme, aklini da hic bulandirma..

Cukuyle.....

Ona soyle deseniz ne olur aceba ... Tamam kabul ediyorum ama 10 bin ve takilar benim olmasi sartiyla deseniz ne olur ?niyetuni anlarsiniz

Kötü evlilikler olduğu gibi iyi güzel evlilikler de var.Allah iyilerle karşılaştırsın

Hanzade_87 senin tüm konularını yakinen takip eden biriyim. Sen de netsin anlaşılan geri donmemekte. Avukatı mi başkası mi verdi o aklı eski eşe bilmiyorum ama elbette para için temyize gitmiş. çok seviyosa temyizde ne işi var diye sorasi geliyo insanın. Hayatına bak yoluna bak . Aileni de muhatap etme.

Bir sonraki adim nafaka vermemek için işten ayrılır mi acaba? Bir de takılar duruyor muydu?

mutlaka akıl verenler olmuştur tabi.. takılar durmuyo hepsini idda için sattığından dolayı.
parasını verir illa altın olarak vermek zorunda değil

ailem yeternce üzüldü daha fazla üzülmelerini istemiyorum,muhattap etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…