canımmm çok sevindim senin adına :) böyle arada güzel haberler almak çok iyi geliyo. moral depoladım şu an. bir ömür mutlu ol inşallah :)Hanzadecim seninle ayni donemde ayrilmistik,Cui Bono ta demis, bukadar uzun surmesine bende uzuldum.
Tum samimiyetimle insallah ondan tamamen kurtulursun diyorum. Pesinden kosmasina izin vermis olman bile fazla bana kalirsa. Neler yasadigimizi, yasattiklarini, ne gozyaslari, ne acilar, ne uzuntuler, nice hevesler kursagimizda kaldi.
Huylu huyundan vaz-gec-mez. Arasin babani, babaninda ona soyleyecegi iki cift lafi vardir elbette. Hem adaminda ici sogumus olur.
Iki ay sonra dugunum var Allahin izniyle, hayat yepyeni bir sayfayla oyle rahat, oyle temiz, oyle keyifli, oyle sorunsuz ki..
Gecmiste yasadiklarinin golgesinde kalmani istemem. Opuyorum seni:)
Evlenecegin kişi evlenip ayrılmış mi yoksa bekar biri miHanzadecim seninle ayni donemde ayrilmistik,Cui Bono ta demis, bukadar uzun surmesine bende uzuldum.
Tum samimiyetimle insallah ondan tamamen kurtulursun diyorum. Pesinden kosmasina izin vermis olman bile fazla bana kalirsa. Neler yasadigimizi, yasattiklarini, ne gozyaslari, ne acilar, ne uzuntuler, nice hevesler kursagimizda kaldi.
Huylu huyundan vaz-gec-mez. Arasin babani, babaninda ona soyleyecegi iki cift lafi vardir elbette. Hem adaminda ici sogumus olur.
Iki ay sonra dugunum var Allahin izniyle, hayat yepyeni bir sayfayla oyle rahat, oyle temiz, oyle keyifli, oyle sorunsuz ki..
Gecmiste yasadiklarinin golgesinde kalmani istemem. Opuyorum seni:)
Alisamayinca siddete mi basvurmak lazimmis?Ya etrafıma bakıyorum herkes güllük gülistanlık evlendikten sonra. Bi bu alışamamış çabuk.
yok be canım ne değişimi. aynı tas aynı hamam işte göründüğü gibi
haklısın canım,yaptığı hiçbir şeyin affedilir yanı yok. Kendince şansını deniyo işteAlisamayinca siddete mi basvurmak lazimmis?
Yeterince caldi vaktini.. Bence bundan sonra buna firsat verme, aklini da hic bulandirma..
Cukuyle.....merhaba canlar..
10 ay süren evliliğim sonrası evi terk ettim ve çekişmeli boşanma davası açtım. özet geçecek olursam idda oynayan,yalanlar söyleyen,aşırı kıskanç her anlamda beni kısıtlayan ve sonunda şiddet uygulayan eşten kaçtım geldim. ayrılalı 2,5 sene oldu ve davamız devam ediyo aslında boşandık ama temyize verdi ve peşimde koşmaya başladı. kılını kıpırdatmadı bunca zaman. mahkeme düğün takılarının bana verilmesine karar verdi, 10 bin tazminat ve nafaka var bir de.
Şimdi de beyimiz geri döndürme peşinde.Tabi ki para için diyeceksiniz biliyorum. Ama değerli yorumlarınızı yine de merak ediyorum.
ayrıldıktan sonra arkamdan demediklerini bırakmadılar. Önceki konularımda da var zaten detaylar. ben boşuna uğraşma dedikçe o şimdi de babamı arayacağını söylüyo.
Çok merak ediyorum bu erkekler neresiyle düşünüyo?
Yok zaten şu an öyle bir şey düşünmüyorumYeni bir sayfa acin kolay kolayda hemen evlenmeyin
Evet eşim haksız çıktı ki bana verildi nafaka tazminat takılar.. sanırım tekrar evlenene kadar alınıyo nafakaNafaka ömür boyumu alacaksınız eşiniz suclu mu cikti
Para insana neler yaptırıyorPara para para... Asla geri dönme
Burdaki konulari okudukca evlilige olan inancim yok olduPara insana neler yaptırıyor
mutlaka akıl verenler olmuştur tabi.. takılar durmuyo hepsini idda için sattığından dolayı.Hanzade_87 senin tüm konularını yakinen takip eden biriyim. Sen de netsin anlaşılan geri donmemekte. Avukatı mi başkası mi verdi o aklı eski eşe bilmiyorum ama elbette para için temyize gitmiş. çok seviyosa temyizde ne işi var diye sorasi geliyo insanın. Hayatına bak yoluna bak . Aileni de muhatap etme.
Bir sonraki adim nafaka vermemek için işten ayrılır mi acaba? Bir de takılar duruyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?