- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Ya para için ya aradığını bulamadı 3üncü bir şık yokPara için veya değil bilemem ama 2.5 yıl sonra bunları yapıyorsa samimiyetine inanmam.
zaten normal değildi başından beriAdam kafayi siyirmis
aynen bana atıyo her zaman yaptığı şeySana mi atiyor sucu bi de
Mutluluktan uçurduğu icin evini birakip gittin degil mi
Adamdaki yüze, savunmaya bak
Kusura bakma ama buna sadece gulunur..
evet evliyken de çalışıyodum ayrıldım başka bi işe girdim ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür..çalışıyor musun?
evet kurtardım çok şükür. önüme bakıyorum artıkYakanı kurtarmışsın; al paranı, nafakanı, hayatını yaşa, aşık ol, gez toz. Bunları düşünme bile. Aynı hatayı tekrar yapma ayol. Kafana takmanı bile yadırgadım.
tek on bin tazminat değil düğünde takılanlar ve nafaka. ee ağır geldi tabi şimdi onaBosandigina tebrik ederim kurtuldun işte adamda elindeki para kalmayınca 10bin Tanzimatin peşine düşmüş belli. Tabi sende para varya peşine düşer 3yilin sonunda samimiyetine inanmayın derim.
Babanı niye arayacakmış.Sen dönmüyorsun baban mı dönsün istiyor.Beyni var fikri yok yeminle.
çalışmana rağmen sana ömir boyu nafaka mı ödeyecekevet evliyken de çalışıyodum ayrıldım başka bi işe girdim ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür..
Boşver surunsun sakın arkana dönüp bakma:) şimdiki hayatına bak mis gibitek on bin tazminat değil düğünde takılanlar ve nafaka. ee ağır geldi tabi şimdi ona
Babandan seni tekrar ister baban kabul eder mi ki ,artık ne konuşacaksa
ben tekrar evlenene kadar ödeyecekçalışmana rağmen sana ömir boyu nafaka mı ödeyecek
ben de dedim ne diceksin babama kızının ağzına az .... biraz daha mı .... diceksin dedimBabandan seni tekrar ister baban kabul eder mi ki ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?