Tekrar evlenmeyi düşünür müsünben tekrar evlenene kadar ödeyecek
şu an düşünmüyorum ama sonrasını bilememTekrar evlenmeyi düşünür müsün
tamam hatırladım öyleydi. ne kadar ödeyecek? bi de adamın maaşına göre mi hesapladı hakim?ben tekrar evlenene kadar ödeyecek
ben tekrar evlenene kadar ödeyecek
Tabi tabi cok normal, ilk 1 yilin icinde herkes dayak yiyor, hakarete ugruyor, ne var ki bunlarda?!aynen bana atıyo her zaman yaptığı şey
neden gittiğimi düşünmüyo gitmiş olmama takmış.
yaptığı hataların farkına varmış,çok kıskanmış çok kısıtlamış yanlış yapmış.
evliliği daha yeni yeni öğreniyomuş o da ilk yıl bocalamak normalmiş
Ya etrafıma bakıyorum herkes güllük gülistanlık evlendikten sonra. Bi bu alışamamış çabuk.Tabi tabi cok normal, ilk 1 yilin icinde herkes dayak yiyor, hakarete ugruyor, ne var ki bunlarda?!
Hanzade, bi degisim ya da duzelme gorebiliyo musun cidden? Ben hic bi halt goremedim ne yazik ki.. Evden gitmen hususunda seni suclamasi bile yeterli basli basina..
katlanarak artıyo dimi sorunlarEski eşle 2. Kez evlenen birisi olarak söyleyim. 1. Fragman 2. Asıl film. Sakın yapmayın. Ben devam ettiremedim.
Kesinlikle berbat bir süreç ve zaman kaybı. Asla inanmayın.katlanarak artıyo dimi sorunlar
maaşı da var evi de varMaaşı yoksa tazminati zor alırsın
O zaman catir catir yemaaşı da var evi de var
O zaman catir catir yemaaşı da var evi de var
Kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez canım. sonra naptın tekrar mı boşandınKesinlikle berbat bir süreç ve zaman kaybı. Asla inanmayın.
Tabi tabi hemen.Kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez canım. sonra naptın tekrar mı boşandın
işte çocuk olunca düşünceler de farklılaşıyo. benim yok çok şükür o yüzden bi bağım da yokTabi tabi hemen.
Aslında değiştiğine falan inanmadım açıkcası. Ama çevre çok baskı yaptı. Birde çocuğum var.
İşte onun için sakın diyorum. Para kasmıştır onu.işte çocuk olunca düşünceler de farklılaşıyo. benim yok çok şükür o yüzden bi bağım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?