boşandık vee..

Eski eşle 2. Kez evlenen birisi olarak söyleyim. 1. Fragman 2. Asıl film. Sakın yapmayın. Ben devam ettiremedim.

Tabi tabi cok normal, ilk 1 yilin icinde herkes dayak yiyor, hakarete ugruyor, ne var ki bunlarda?!
Hanzade, bi degisim ya da duzelme gorebiliyo musun cidden? Ben hic bi halt goremedim ne yazik ki.. Evden gitmen hususunda seni suclamasi bile yeterli basli basina..

Ya etrafıma bakıyorum herkes güllük gülistanlık evlendikten sonra. Bi bu alışamamış çabuk.
yok be canım ne değişimi. aynı tas aynı hamam işte göründüğü gibi

Hanzadecim seninle ayni donemde ayrilmistik, Cui Bono ta demis, bukadar uzun surmesine bende uzuldum.

Tum samimiyetimle insallah ondan tamamen kurtulursun diyorum. Pesinden kosmasina izin vermis olman bile fazla bana kalirsa. Neler yasadigimizi, yasattiklarini, ne gozyaslari, ne acilar, ne uzuntuler, nice hevesler kursagimizda kaldi.

Huylu huyundan vaz-gec-mez. Arasin babani, babaninda ona soyleyecegi iki cift lafi vardir elbette. Hem adaminda ici sogumus olur.

Iki ay sonra dugunum var Allahin izniyle, hayat yepyeni bir sayfayla oyle rahat, oyle temiz, oyle keyifli, oyle sorunsuz ki..
Gecmiste yasadiklarinin golgesinde kalmani istemem. Opuyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…