boşandık vee..

Bende cekismeli bosanma davasi asamasindayim suan neler yapmam gerekiyo benmkide size benzer durumlar sadece darp raporu alamadim morluk yerlerin resmini cektim hakim bunu ciddiye alirmi bide sennki 3 yıl com uzun surmus okadar suruyomu

Ben 2 yıllık evli iken yine ayrıldık dava actik vs derken tazminat, nafaka konusunda yenildiğini anlamış olacak ki ağlayıp sizlayip ayaklarima kapanip af diledi. Ben o zamanlar çocuk da olunca onun bu niyetini görmek istemedim belki de affettim. Değişen sadece 6 ay şiddetsizlik ve de hafif düzeyde Hakaretler oldu. Üzerinden 3 yıl geçti ve boşaniyorum. 3yıl öncesinde hiç donmeseydim diyorum. O da beni kızdırıp hakaret ettiğim anları biriktirmiş bu uc yılda. Hiç bir şekilde oyuna gelmeyin lütfen. Yolunuza bakın

Bende cekismeli bosanma davasi asamasindayim suan neler yapmam gerekiyo benmkide size benzer durumlar sadece darp raporu alamadim morluk yerlerin resmini cektim hakim bunu ciddiye alirmi bide sennki 3 yıl com uzun surmus okadar suruyomu
Bu konu eski, yorumunuzu pek kimse gormez, isterseniz yeni konu açın, daha fazla yorum gelir..

Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın iyiki varlar.Nekadar paracı gözlü insanlar var yaptiklarını çeksin mikrop

benim uzun sürme sebebi temyize vermiş olmaları.. bir de en baştan hakim yoktu görevden alındı dediler mahkeme ertelendi derken bu günlere geldik.. sizin bu kadar uzun sürmeyebilir. darp raporu ben de almadım sadece yaşadıklarımı dilekçede anlattım ve bana attığı mesajları delil olarak koydum dosyaya. hakkınızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…