boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

Zaten her kavgada "boşarım seni görürsün" falan diyordu.

"sen bu eve giremezsin, bu ev benim, seninle anlaşmalı boşanacağız" falan lafları.

Pasif agresifler intikam ve kinden beslenirler ya, öyle bir şey

Canım daha sağlıklı yorum yapabilmek için üşenmedim diğer konunu okudum.

"Şiddet yoksa" demiştim ya sana, illaki iki tokat patlatması gerekmiyor.
Sana psikolojik şiddetin kralını yaşatmış bu adam.
Zaafını sonuna kadar kullanmış boşanma tehdidi ile.
Seninle birlikte yaşadığı evin kilidine kadar değiştiren bir adam sokakta kalman için.
Üstelik ekonomik olarak da şiddet görmüşsün, evin talan edilmiş, yüzüğüne kadar çalınmış, zorla araban sattırılmış.

Senin bu adamı "Derdin ne senin, ne istiyorsun? Evliliğimizin başına çıktık, şimdi vicdan mı temizliyorsun bende?! Niyetin ne senin?!" diye sert bir şekilde silkelemen lazım.

Ve lütfen, uzuuuun bir süre uzak tut bu adamı kendinden. Saçma bi karar verme, duygularınla oynamasına izin verme...
Kolay gelsin.

eski konu da ne yazıyor çok merak ettimm bi bakınıp geleyim ^^

hah işte adam gerçekçi mi tuzak mı oyun mu yapıyor, onu nasıl anlarım ki?

Canim zaten böyle bir cekincen varsa geçmiş olsun. Demek ona karşı içinde güven yok. Hani geçimsizdir annesine inanır ama asla oyun yapmaz diyemiyorsun. Çünkü onun da anası gibi olma ihtimali var. O sebeple yolla gitsin. Bunlar daha fazla vakit kaybetme önüne bak.

ilk evliliğimde evimi bosaltıp ailemın yanına gtmıstım
apar topar esyaları aldım yazlıgın deposuna koydum
mahkemelıktık 3 ay vardı mahkemeye
eskı esım o asamada o kadar cok değişti ki anlatamam,
snr ailelerden gızlı gorusmeye basladık
velhasıl ayrı yapamadık eşim yuzde yuz değişmişti

snr yenıden bı araya geldık ve o zamanlar iyıkı bosanmamısız derdık
ıkımızde gtmedıgımız ıcın dava düşmustu ama ancak 3 sene bırbırımıze tahammul edebııldık ve bitti

yenıden barısma bosa zaman kaybı gbı bırsey oluyor
iki taraf da kaybetme korkusu yuzunden farklı davranıyor
flört donemındeki gbi
siz değişti sanıyorsunuz ama yenıden bı araya gelınce asıl yuzler yenıden ortaya cıkıyor

denenmişin denemesi olmuor açıkcası

şimdi kızlar kk'nın bazı kuralları var o yüzden her şeyi burada yazamıyorum. zaten benim çok itibar ettiğim ve etkisinden korktuğum şeyler değil anck babası ve yaklaşık 15 yıldır görüşmediği halası bana benim kv'nin anlarsınız ya o türden işlerle uğraştıklarını uzun uzun anlatmışlardı. ben öyle şeylerden korkacak değilim (bknz Bakara suresi 102. ayet.) ancak o tür saçma sapan şeytani şeylerle uğraşan insanlardan elbette hayır gelmez. benim adamın anasının bu gibi şeylerini bildiğini sanmıyorum. yani biz daha aynı eve girer girmez aramızda gerçekten mantığa sığmayan sorunlar başlamıştı. nedenini bir türlü anlamayınca "ya olabilir mi acaba" diye düşünmedim değil. ama herşeyin mantıklı bir açıklması olmalı. soru 1: neden evlendik? soru2: neden boşandık? soru3: şimdi neler oluyor? günlerdir hem her şeyi akışına bıraktım hem de sürekli düşünüyorum kafayı yemek üzereyim. bu tabir sevilmedi pek ama, benim herifin -huyu kurusun- hiç bir şeyi dümdüz ifade ettiğini açıkça söylediğini hatırlamıyorum. şimdi evden çıkma ev güzel boşa emlakçı vs parası verme, ben de zaten eşyaları almayacağım bu fiyata bu civarda ev bulamayız sana gibi sözleri var aklındna geçeni anlamış değilim açıkça söylese yani dese ki " sen evden çıkma, bir süre beraber yaşayalım deneyelim" ya da "ben manyağın tekiyim seni burada kapatma gibi tutup istediğimde gelip istediğimde gidecem." yok yani açıkça hiç bir şeyi söylemiyor. mesela tekrar deneyelim dese bu perşembeye kadar mahkemeye dilekçeye verip kararın bozulmasını isteyebiliriz ya da amacı başka şeyse ben de ona başka türlü anladığı dilden yaklaşırım.
pişman mı bilmiyorum, üzgün mü bilmiyorum, boşlukta mı bilmiyorum, derdi başka şeyler mi bilmiyorum.

babası bana hep sabret o sana dönecek o annesinin ne olduğunu anlayacak demişti.

çok direndim o zamanlar amabir gün benim onu darp ettiğim gerekçesiyle karakola gidince o " boşver boşa gitsin" dedim avukatmı aradım ve boşanma davasına yoğunlaştık...

bana "sen benle inatlaşmaktan ne anlyorsun iyi mi oldu değdi mi" falan dedi. ben de "sen istedin" dedim....

avukatıma da anlattım durumu perşembeden beri olanları.

eski eşinin soyadı 'yağmacıgil' filan mı acaba?
resmen gasp etmişler seni
bak önce kendine ev bul memurmuşsun evini diz güzel güzel uzak dur düşünme bu mevzuları hatta mümkünse bi tatile filan çık kafanı dinle ruhunu dinlendir aralık ayından beri yıpranmışsın ruhun yorgun farkında mısın?
sonra işine sarıl yanlız kalma çok fazla, hobi kursları filan var kendini geliştir ne bileyim bu gibi şeylerle meşgul ol.. bu süre zarfında bak bakalım eski eşinin durumuna konumuna bence değişmez/düzelmez çok anlamsız şeyler yaşatmış..şaştım kaldım
kul hakkı diye birşey var ne bileyim Allah ıslah etsin eski kv'yi çocuklarını filan ne insanlar var evlerden ırak
tekrar söylüyorum sen kendine bak

Siz hala eski eşinizden medet umuyorsunuz, eşinizde bu zaafınızdan aklınca faydalanmak istiyor evlilik yok, annenin istediği olmuş zaten boşanmışsınız ,bu şekilde takılmak çok da sorun olmasa gerek. Size hırsız muamelesi yapan, kapı kilidini değiştiren adamdan nasıl soğumadınız çok ilginç. Bence tedavi olmalısınız

Sizi suclamis iftira atmis ailesi ve 3. kisilerin gazina gelip sizden bosanmis bir adamla bu kafada olam biriyle ve bosandiginiz biriyle nasil tekrar barismayi dusunebilirsiniz. Siz tekrar barisinca olanlari sindirip unutacakmisiz ? Adam annesini red mi edecek ? Ayni hamam ayni tas adam bir kere size gercek yuzunu ve nelere yapabilecegini gostermis hatta bosanmissiniz , eger onunda sizin kadar icinde barisma hissi olsaydi son durusmada anlasmali bosanmak yerine bosanmaktan vazgecerdi..
Adam resmen kronik hastaliginiz gibi olmus sizin
iyi dusunun derim

avukatım aile dostumuz hiç istemedi boşanmamızı. onunla defalarca konuştu. resmen ona da bana da psikoterapi yaptı kadın. bir ara kafayı yiyebilirdim avukatım toparladı beni. ama son duruşmaya bir hafta falan kala adam tutturdu ya bu evlilik bnim kurallarıma göre devam eder ya da seni rezil ederim herkese gibi saçma sapan davranışlara başladı. ben de ben senin babanı ve halanı tanıyorum bana neler anlattılar esas ben seni rezil ederim deyince duruşma sabahı elinde altınlarla mahkemeye gelmiştii ve protokol ile boşandık.

Bu adamin ailesi bu kadar kotuydu siz esinizle anlasamiyordunuz eee sizede noldu bu herifi evinize aliyorsunuz?
Eski esiniz tuhaf siz daha tuhafsiniz.

boşandıysan neden sana gelmesine izin veriyorsun madem birarada olacaktınız neden boşandınız

bunların aile maşallah brezilya dizisi gibi önceki konularımdan birinde bhasetmiştim. açıkçası öyle çok şok edici bir şey öğrenmedim ama sanırım öğrenmemden korktukları bir şey var.

Önceki konum demeseniz bakmayacaktım. Bu herif size şiddet uygulamış?

K.bakma ama biraz saf gördüm seni.
Dikkat et harcanma.
Eşyaları al kendine yeni bir ev bul ve bu adamı hayatından çıkar derim.
Tekrar bir araya gelmek isteyen adam sana ev aramaz.
Perşembeye kadar dilekçe verip boşanma işlemini durdurabilme imkanınız varmış adam da tık yok.
En iyi ihtimal vicdan yaptı kötü ayrılmış olmak istemiyor.
Yoluna bak canım. Bence bu adamdan ve ailesinden Allah seni korumuş.
Ha adam yalvarır yakarırsa (pek zannetmiyorum) barışıp barışmamak senin bileceğin iş.
Ama alma evine kullandırma kendini sakın, veya en iyi niyetle bakarsak bu şekilde vicdanını rahatlatmasına izin verme.

Edit: geçmiş konularını da okudum.

Son düzenleme:
Evliymiş gibi davranmayı kesin önce. Boşandığınızı idrak edin. Kafanızı toparlayın. Ayrıca aileniz ne diyor bu duruma. Boşandınız hala aynı evde ne işiniz var diye soran yok sanırım.

ben tekrar barışmayı içten içe istiyor gibiyim

Gibi mi?
Şaka gibi ya. Boşandığın sana yabancı olması gereken adamla resmen birliktesin zaten. Eve rahat rahat girip çıkmalar falan bunun en büyük örneği.
Sen boşanmanın mantığını anlamamışsın. Resmen sevgili modundasın.

o zaman derdi belli oldu,ALTINLAR!!!!!!!!!!
bu kadar saf olmayın lütfen ama yaaaa....bu kadar yüzgör olduğunuz,size şiddet uygulamış,altınızadaki arabyı annesi istedi satmış ,anası ne derse yapan,sizi sevmeyen hor gören adamları bi bırakın lütfen yaa...
altınları alacak ve ağzınıza edecek benden söylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…