boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

Anası herşeyi anlatmış olabilir masumiyetinizi kanıtlamış olabilir kiii birde babası var tabi babasında önemli bir sır var demekki sizin bunu bilmenizde onu tedrrgin etmiişş.
Ben birde şunu anlamadım ??? Boşandıysanız evinize daha neden aldınız hani bitmiş artık daha ne işi var evinizde ve boşandıysanız ailenizin yanına gidinsene daha ne duruyorsunuz ??? Ha boşanmış ha boşanmamış bişey fark etmemiş...........

Boşandıktan sonra aynı evi paylaşmak, canımlar cicimler normal olmadığına göre ona neden sormadınız niyetinin ne olduğunu?

Evliyken niye böyle düşünceli değilmiş eşiniz. Şimdi ayak bağı olmayacaksın diye mi böyle rahat acaba.

Boşanırken hırgür olmasın diye suyunuza gidiyor olabilir bişeyler arıyor olabilir etrafınızda o yüzden sık sık yanınıza kontrol amaçlı geliyor olabilir barışmak istese sizi bir yere yerleştirmek istemeZ.Benim annemle babam benzerini yaşadı kavga ederken bi anda boşanmaya karar veriyorlar ve babam annemin suyuna gidiyor iyi bir eve yerleştiriyor babasının maaşını bağlattırıyor anneme belki barışabiliriz sonra diyo nafakada bağlanmıo haliyle anneme kolayca sıyrıldıklarını sanıyorlar sanırım

Esyalarini al. Kesinlikle. Hata yaparsin almazsan. Adama tepside sunuyorsun hazir evi. Kullanmasan da al esyalarini.

Neden anlasmali bosandin ki, bu kadar sabretmissin. Nafaka dalam istemedin mi? Altinlarini aldin mi? Tazminattan kurtulmak icin mi son dakika adam dondu acaba? Bunda oyun var. 11 ay ayri kaldiginizds dank etmemis de simdi mi kafasina dank etmis. Istese davayi geri cekebilirdi. Kesin evden gondermek icin oyun oynuyor. Eve alma sakin. Pisman olacagin seyleri yapma. Boyle bir aileye iyilik yapip hakkindan vazgecmen dogru dehil. Esyalarini ceyizini bari al.

Ben hic birsey anlamadim eski esinizden.. bunun altindan kotu seyler cikacak gibime geliyo sanki.. seven adam neden bosansin, magdem annesinin lafindan cikmiyo annesiyle yasasin o zaman.. ben olsam evime almam sahsen.. bu adam sen ondan birsey talep etme diye sana yumusak davranmis, cunku bunu eski esimde yapmisti bana, ama ben oyuna gelmedim.. cok guzel rol yapiyorlar kendilerini hakli cikartmak icin, sende onun oyununa gelmissin gibime geldi..

Hazır burnunu sürtmeye fırsatınız olmuşken, tekrar kendi burnunuzun sürtünmesini istiyorsunuz sanırım

bu erkeklere evlendikde sonra bir rahatlik geliyor her istediyini yapiyorlar.
seninkiside kayb etdiginin degerini sonradan anlayanlardan galiba,yada baska bisey.cozemedim

Neden bosandigin adamin sende kalmasina izin veriyorsun?
Barisacak bile olsaniz durumu bi hazmedin.

şaka yaptıgınızı dusunmek ıstıyorum oncekı konularınjzı okuyun lutfen.sızın hala bıseyler hıssetmenız sızın naıflıgınızdwn esınız tabıko degısmedı yenı dal bulana kadar eskısınde sallanıyor. kendınızı kullandırmayın hersey zamnında guzel zamanında yapsaydı. kı esınızın hıslerını gectım cok ozur dılerım ama esınız kendı aklına sahıp bır ınsan degıl.

madem boşandınız sizde ne işi var yada madem akıllandı neden sizden vazgeçti asla vazgeçmem her şeyi anladım deseydi.bu ne perhiz bu ne lana turşusu, bence dikkatli olmanızda fayda var

Neden kadınlarımız erkeklere bu yüzü veriyor? Madem evinden cikmayacakti bosanmasaydin!!.
Bi de annesi yüzünden bitti demişsin de aç bi ilk konunu oku. Adam psikopatmis resmen..

boşandığınız halde ne işi varki sabahlara kadar yanınızda annesine inanıp hırsız olduğunuzu düşünüp evden kovan adamdan bahsediyorsunuz dimi ben böyle adamı yanıma bile yaklaştırmam sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın

Bana samimi gelmiyor
Boşanma da gerçekleştiğine göre tak sepeti kolune herkes kendi yoluna denmeli
Fazla vıcık vıcıksınız hala
Keramet altındaymış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…