boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

bence yaşayamadığın sevginin ve evliliğinin özlemi içinde iyimser olmaya çalışıyorsun.
silkelen kendine gel.
ilerde kendine kızmamak için aklını başına al.
yok çok zor diyorsan evliliğinin en güzel günlerini sana nasıl zehir ettiklerini bir bir hatırla.
başka,normal ilişkiler de eşler nasıl davranır,değer verir dikkatle incele.

en önemlisi sen gidinceye kadar at evden.

her şey oldu bitti şimdi yalandan vicdan yapıyor.

eski konuyu okudum.

''BEŞ PARA ETMEZ.''

gözünü aç cimri,çingeneye.

ay kızlar kafam çok karıştı yaaa. birazdan işten çıkacağım arar beni az sonra, arasın da bir ağzına edeyim moduna girdim :)

Bence eşin annesinin sana yaptıklarından dolayı ve oda seni suçladığından dolayı vijdan azabı çekiyor

konunu okudum daha doğrusu okumaya gayret ettim lakin okurken bile o kadar daraldım ki eşinin ve annesinin yaptıklarından dediklerinden sonunu getiremedim vesselam kayın biraderin borcu konusuna hiç girmiyim velhasılı kelam bizim kadınlarımız neden böyle diye merak etmekteyim ne kadar kolay yaşananlara sünger çekip hiç bişey olmamış gibi acaba olur mu ki diye düşünmüşsünüz valla bu adamın yaptıkları yapacaklarının garantisidir artık gerisini siz düşünün

bir kere yapan hepyapar, huylu huyundan vazgeçmez doğru söylüyorsunuz...
sorunuza gelince biz kadınlar neden böyleyiz...

daha boşanmadan tarafıma yapılan "ooo dul kadınsın..." imaları,
ailemin hayatımın en zor döneminde beni burada yalnız bırakması,
gelecek korkusu, yalnızlık korkusu, toplum baskısı, yalıtılmışlık hissi....

ama sizin yaptığınız da bile bile lades iyi düşünün derim

Ben de çocuk var o yüzden size geliyor sandım çünkü ben boşansam eve sadece o sebeple girebilir.
Sonra 2 ay evli kaldık cümlesini okuyunca oha dedim içimden,siz ne ara evliliğe alıştınız ne ara boşanmaya karar verdiniz. E bu adam niye hala eve geliyor,siz niye hala beraber kalıyorsunuz? Çok tuhaf bir boşanma olmuş, keşke böyle ani karar vermeden bir ölçüp tartsaydınız

neden boşandıktan sonra sizin etrafınızda sizinle bu kadar ilgenip sizinle kalıyor ne isterseniz alıyor sebep? pişmansada uzaktan belli etsin pişmanlığını üstünüzü örterek değil bence.hala benim herif diyebiliyorsanız zaten barışmanız an meselesi

siz kendinize güvenmezseniz bu adam ve bu adam gibileri daha çok çıkar karşınıza
lütfen bu bahanelere sığınmadan, bu adamı bir an önce defedin hayatınızdan
ben bir yabancı olarak bile çok üzüldüm yaşadıklarınıza, lütfen siz de üzülün ve kendinize bir daha bu haksızlığı yapmayın

madem boşandınız, o gelmek istiyor da, siz neden kabul ediyorsunuz?

o kaynana bozuntusu ölmeden size rahat yok, tekrar bir araya gelseniz bile o kadın değişmez, hep bir şeytan olarak etrafınızda dolanacak. tekrar bir araya gelsen herşey değişecek mi sanıyorsun? kaynanan senin şeytanın mecburi tepende

Bosandınız ve ayrıldıgınızdan beri neden gorusup evınıze gıriyor anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…