- 17 Mayıs 2018
- 45
- 33
- 38
- 41
- Konu Sahibi Mihrimah_istanbul
Eşimle iki sene önce evlendik.Biri eski eşinin biri kendinin eski evliliğinden iki tane çocuğu var benim de ilk evliliğimden bir çocuğum var çocukları Ankarada yaşıyor eskiden bizde Ankaraya 2,5 saatlik mesafede oturuyorduk her hafta cumartesi Ankarada çocuklarla vakit geçirip pazar kendimize vakit ayırıyorduk şimdi 4 saatlik mesafedeyiz ve Ankaraya gittiğimizde çocukların hafta sonu spor kursları oluyor 8 saat yol çekip 3 saat görüşüyoruz ve pazar günü eşim yorgunum değip bütün gün yatıyor ayrıca 15 tatil ve yazın bütün izninde çocuklar bizimle kalıyor eşim çocukları görünce beni unutuyor onların kuklası gibi normalde televizyon karşısından kalkmazken çocuklar gelince devamlı onlarla oynuyor benim kızom da onlar yaşlarında ve eşime baba diyor kendi babası yok denilebilir normalde kızımla ilgilenmediği ve çocuklar gelince onlara aşırı ilgi gösterdiği için kızımda üzülüyor her çocuklarla görüştüğümüzde kavga çıkıyor ben mi abartıyorum yoksa 3 saat görüşme için 8 saat yol gitmek mantıklı mı ?Eşimi tek gönderemiyorum çünkü eski eşi hala evlilermiş gibi davranıyor ben olmadığım zaman eşimle o da dışarı çıkıyor hatta eski eşinin ailesi eşimin ve benim her hafta sonu onlarda kalıp çocuklarla daha fazla vakit geçirmemizi falan söylüyor be yapıcam bilemiyorum