Eşinizin çocuklarıyla vakit geçirmesi, onlara zaman ayırması, onlar varken TV izlemeyip onlarla ilgilenmesi sizi ilgilendirmez. Gayet de doğru yapıyor. Bütün hafta sizin çocuğunuzla birlikte zaten, kendi çocukları geldiğinde de aman benim kızım üzülüyor diye dert etmeniz aşırı bencillik içeriyor. Alın kızınızı dışarı çıkın anne kız vakit geçirin madem çok rahatsız oluyorsanız.
Bunun dışında size vakit ayırmayıp TV izlemesi ve yorgunum demesi, eşinizle sizin aranızdaki bir problem. Çocuklarla bağlantılı değil. Çocukları hiç karıştırmadan "ben senden bunu bekliyorum" derseniz, insan ise hak verip kendini düzeltir. "çocuklara zaman ayırmayı biliyorsun bana gelince yok" şeklinde ergence bir tutum sergiliyor iseniz, eşinizin yerinde olsam ben de inadına TV izlerim.
Aklınız ve muhakeme yeteneğinizin olduğunu varsayıyorum. Çocukları olan, psikolojik tedavi gören, eski eşi ile irtibat halinde olmak zorunda olan bir adamla evlenirken bunların yaşanacağını tahmin ettiniz muhtemelen.